Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιουλίου 2016

Οι καλές ειδήσεις δροσίζουν σαν μελτέμια είναι ο τίτλος του μήνα, που κλείνει στην αγκαλιά του ανατροπές και εξελίξεις με γεγονότα ανά τον κόσμο, αλλά και υψηλότατες θερμοκρασίες σε κοσμικό και κυρίως σε πολιτικό επίπεδο ιδίως τις ημέρες που ο Σείριος-το μεγάλο αστέρι του αστρικού σχηματισμού Μεγάλος Κύων θα συνοδεύει τον Ήλιο σε σχεδόν κοινή πορεία..

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
...μας μιλά για τα τερτίπια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία που στο άνοιγμα του μήνα φέρνουν και ρήξεις και νέες γνωριμίες.. Η επιλογή δράσης; δική μας..

...ερμηνεύει την επιρροή της Νέας -"Nερένιας" Σελήνης αφού γίνεται στο πρώτο από τα ζώδια του Νερού τον Καρκίνο σε εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενώ η παρουσία του Ερμή επίσης στον Καρκίνο υπόσχεται καλά νέα! Η αντίθεση ωστόσο του Πλούτωνα με το φαινόμενο προκαλεί κάποιες απώλειες που ενδεχομένως δεν μπορέσουμε να αποτρέψουμε..

...πληροφορεί για τις μετακινήσεις της Αφροδίτης και του Ερμή και λίγο αργότερα του Ήλιου στον πύρινο Λέοντα και τη δυνατότητα που μας δίνουν αυτές οι μετακινήσεις να απολαύσουμε την καλοκαιρινή ανεμελιά αλλά και την σημασία που αποκτά ο έρωτας στη ζωή μας!

...αναλύει τις πλανητικές όψεις του μήνα με τις περισσότερες να υπόσχονται τυχερές συγκυρίες, νέες γνωριμίες, ερωτικά ραντεβουδάκια, ενέργεια, αυτοπεποίθηση,ερωτισμό, αλλά και την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, χωρίς φυσικά να λείπουν και κάποιες μη αναμενόμενες αλλαγές,και εκπλήξεις που αν μη τι άλλο απαιτούν ψύχραιμη αντιμετώπιση..

...χαρακτηρίζει την Πανσέληνο του μήνα ως επαναστατική, αφού μπορεί να πραγματοποιείται στον συντηρητικό Αιγόκερω αλλά συμμετέχει ενεργά σε αυτή και ο Ουρανός φέρνοντας ανατροπές αλλά και μια επαναστατική διάθεση! Ακόμη δεν θα λείψουν τα σκάνδαλα, οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές και κοινωνικές αναταράξεις..

...προειδοποιεί όμως και για την προσοχή που πρέπει να δείξουμε στο τετράγωνο Ερμή-Άρη κυρίως σε αυτά που λέμε και σε ποιον το λέμε..

...και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

1. ΚΡΙΟΣ (6:12)
2. ΤΑΥΡΟΣ (10:26)
3. ΔΙΔΥΜΟΙ (14:18)
4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ (18:09)
5. ΛΕΩΝ (21:47)
6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (25:30)
7. ΖΥΓΟΣ (29:28)
8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (33:13)
9. ΤΟΞΟΤΗΣ (36:57)
10. ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ (40:34)
11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ (44:11)
12. ΙΧΘΕΙΣ (47:40)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια