Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες

Το φετινό Καλοκαίρι είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.
Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, θα ενώσουν τις πολύτιμες δυνάμεις, προκειμένου οι εκκρεμείς υποθέσεις και στα οικονομικά και στα αισθηματικά, να μην προχωρήσουν κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά αντιθέτως να ενισχυθούν και να ολοκληρωθούν.

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 04/01, 23/01, 02/02, 10/03, 18/03, 27/03, 06/04, 11/04, 06/05, 23/05, 09/04, 20/04, 02/05, 30/05, 08/06, 01/07, 22/07, 03/08, 12/08, 08/09, 24/09, 29/09, 01/10 06/10, 10/10, 22/10, 17/11, 20/11, 30/11, 17/12, 24/12, 31/12

Αναλυτικά:

Κριός: Ήλιος, Θάλασσα και κάποιος-α, είναι το μοτίβο που υπάρχει στο μυαλό σας. Ήδη έχετε καταστρώσει τα σχέδια σας και αυτό που ζητάει η καρδιά σας, είναι να μπείτε σε μια νέα αισθηματική σχέση. Τα αστρολογικά δρώμενα, είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων. Όσοι είναι σε σοβαρή σχέση, θα την μονιμοποιήσουν τους επόμενους μήνες. Τα Κριάρια που αναζητούν, νέες περιπέτειες, θα τις έχουν και θα είναι και πολλές.
Ερωτική Τύχη: 95%

Ταύρος: Έχετε μαζέψει μπόλικη θετική ενέργεια, και οι μπαταρίες σας δείχνουν full! Με αυτά στις αποσκευές σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το Καλοκαίρι θα αλλάξει την ζωή σας, προς το πολύ καλύτερο. Οι εν σχέση, που έχουν στα πλάνα τους, την επίσημη πια δέσμευση, θα το καταφέρουν και με υποστήριξη του συντρόφου σας. Οι μοναχικοί θα διασταυρωθούν τον Ιουνίου, με κάτι απ το παρελθόν.
Ερωτική Τύχη: 80%

Δίδυμοι: Το Καλοκαίρι ξεκινάει με εσάς Πρωταγωνιστές. Ο κυβερνήτης σας, σας βάζει μέσα σε πολύ κόσμο και σας ανοίγει τις πόρτες, για καθοριστικές επιλογές και σε όλους τους τομείς. Οι ‘ διπλοί’ Δίδυμοι, ίσως να χρειαστεί να κάνουν και ένα μικρό και από κοινού συμφωνηθέν διάλειμμα, με τον σύντροφο τους. Η τύχη θα χαμογελάσει και σε αυτούς που αναμένουν την επανασύνδεση…. με αγωνία!
Ερωτική Τύχη: 75%

Καρκίνος: Ζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχετε προσεχώς. Είτε αυτό λέγεται μόνιμη σχέση είτε συνειδητά μόνοι σας. Όλοι οι Καρκίνοι και πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο τους, θα καταφέρουν να έχουν βάλει τις βάσεις, σε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Οι Καρκίνοι που είναι σε μια αναμονή για εξελίξεις προς την κατεύθυνση του χωρισμού – διαζυγίου, θα το τρέξουν ίσως και πιο γρήγορα.
Ερωτική Τύχη: 90%

Λέων: Διεξόδους ψάχνετε σε κάθε γωνία του μυαλού σας. Είσαστε από τα ζώδια, που εδώ και μήνες έχετε δει πολλά από τα όνειρα σας να γκρεμίζονται, και με την πρωτοβουλία των άλλων. Από την ώρα που θα συντελεστεί η νέα σελήνη του Ιουνίου, όλα τα πάρουν την τροπή που εσείς επιθυμείτε. Επανενώσεις ζευγαριών, επιστροφές χαμένων συντρόφων, μοιραίες αγάπες είναι στο πρόγραμμα του Καλοκαιριού. Εσείς μέχρι τότε ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση του… παντού.
Ερωτική Τύχη: 95%

Παρθένος: Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε ότι πολλά πράματα αλλάζουν και ίσως σας αποκλείουν. Οι Παρθένοι που είναι σε σκέψεις ή και διαδικασίες, για να χωρίσουν, ίσως και την τελευταία στιγμή να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Οι μέρες όλον τον Ιούνιο, θα είναι καταλυτικές για αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν όλο το Καλοκαίρι. Πάντως, για τους αδέσμευτους, ο έρωτας της ζωής τους είναι πολύ κοντά.
Ερωτική Τύχη: 80%
Ζυγός: Ένα καινούργιο άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Είσαστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια των τελευταίων εβδομάδων. Αυτό θα φύγει από την μνήμη σας, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Ιουνίου. Σημαντικές γνωριμίες, νέοι έρωτες με πρακτικές δυνατότητες για επανασύνδεση με αξιόλογα άτομα, είναι στο μενού που θα σας προταθεί. Ζυγίστε καλά αυτήν την φορά, και εντάξτε τον εαυτό σας εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Ερωτική Τύχη: 80%

Σκορπιός: Τα αστρολογικά για τους Σκορπιούς, είναι άκρως θετικά, και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού. Όλοι θα νοικοκυρευτούν. Οι εν σχέση, θα τολμήσουν να κάνουν το βήμα προς την δέσμευση και θα πετύχουν σε βάθος χρόνου. Οι χωρισμένοι σύζυγοι, θα εξετάσουν και πάλι την περίπτωση, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους. Αλλά, για τους ελεύθερους, οι φρέσκιες γνωριμίες θα καλύψουν, οποιαδήποτε παλιά ερωτική πληγή.
Ερωτική Τύχη: 90%

Τοξότης: Ζείτε το καλύτερο κομμάτι του έτους. Οι εσωτερικοί πλανήτες, κάνουν τις πιο τυχερές όψεις από την πανσέληνο του Ιουνίου και μετά, και σας αποδίδονται χάρες και ευκαιρίες σε όλους του τομείς. Οι γεννημένοι της γενιάς του -60και του -70, θα έχουν επανασυνδέσεις ακόμη και ύστερα από μεγάλα διαστημάτων με κενά σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι, θα δουν τον δεσμό τους, να τους καλύπτει κάθε μέρα και περισσότερο.
Ερωτική Τύχη: 75%

Αιγόκερως: Ως γνωστόν είσαστε το πιο καχύποπτο ζώδιο. Μην κοιτάτε με περιέργεια και εγκράτεια τα άτομα, που θα σας πλησιάσουν. Κάτι αποζητούν από εσάς. Ο κυβερνήτης σας έχει να σας κάνει πάρα πολλά δώρα που θα σας βγάλουν οριστικά από την μοναξιά σας. Σε όσους έχουν ένα παλιό καημό, ας μην δώσουν περισσότερο χρόνο, και πέραν του Ιουλίου. Θα ήταν χαμένος χρόνος. Όσοι βρίσκονται σε σοβαρή σχέση, θα σκεφτούν για Φθινοπωρινές επισημοποιήσεις.
Ερωτική Τύχη: 90%

Υδροχόος: Το Καλοκαίρι αυτό είναι δικό σας. Οι άσχημες και ανατρεπτικές καταστάσεις, έχουν λήξει και εσείς αυτό που πια θα κάνει τον μαέστρο. Δύο μεγάλες κατηγορίες, απαρτίζουν οι Υδροχόοι. Τους δεσμευμένους και τους αδέσμευτους. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Οι πρώτοι μπορούν από τώρα και με σιγουριά, να οργανώσουν τις διακοπές τους. Οι υπόλοιποι στις διακοπές τους … θα βρουν την μεγάλη και καρμική τους αγάπη.
Ερωτική Τύχη: 80%

Ιχθείς: Είσαστε γεμάτοι υποχρεώσεις, άκαμπτα προγράμματα, ταξίδια και πολλές συναναστροφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλα αυτά είναι λογικό να σας έχουν απορροφήσει από την προσωπική σας ζωή και τα καλά της. Αν μείνετε μόνοι, μην απορήσετε. Οι Ιχθείς που είναι μέσα σε σχέση, θα πρέπει να μιλήσουν για το μέλλον τους, ή τον χωρισμό, που θα λυτρώσει και τις δύο πλευρές.
Ερωτική Τύχη: 85%

Related Posts