Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέος James Bond - Tom Hiddleston!

Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι «βροχή», μέχρι χθες... όταν διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της επικείμενης ταινίας Σαμ Μέντες
Μέχρι και γραφείο στοιχημάτων είχε επιστρατευτεί για να βρει ο πιο... τυχερός τον διάδοχο του Ντάνιελ Γκρεγκ, προκειμένου να ενσαρκώσει τις νέες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ.
Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι «βροχή», μέχρι χθες... όταν διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της επικείμενης ταινίας Σαμ Μέντες.
Στη λίστα με τους επικρατέστερους ο Τομ είχε περίοπτη θέση, ωστόσο μετά την πληροφορία τα στοιχήματα «πάγωσαν», καθώς, όπως αναφέρεται, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».
Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτό το μήνα για το περιοδικό Esquire, ο star αναφέρθηκε στο χαρακτήρα Bond που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ: «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλά τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το brand “James Bond” στην ουσία».

Τυχαία η αναφορά;
Η εταιρεία παραγωγής του James Bond δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το εάν όντως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα αφήσει τα ηνία μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει στις φήμες σε σχετική ερώτηση τον Ιανουάριο.
Tom Hiddleston
Ο Τομ Χίντλστον (Thomas William "Tom" Hiddleston, 9 Φεβρουαρίου 1981) είναι Άγγλος ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου. Ο Χίντλστον φοίτησε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (Royal Academy of Dramatic Art) και ήρθε στην επιφάνεια μέσω των πολυάριθμων τηλεοπτικών του ρόλων και πιο πρόσφατα με τους κινηματογραφικούς του ρόλους.
Υποδύθηκε τον Λόκι στο Thor (2011), τον Λοχαγό Νίκολς στην ταινία Το Άλογο του Πολέμου (War Horse, 2011) σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Φρέντι Πέιτζ στο βρετανικό δράμα Το Βαθύ Μπλε του Ερωτα (The Deep Blue Sea, 2011). Υποδύθηκε επίσης τον συγγραφέα Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ στην ταινία Μεσάνυχτα στο Παρίσι (Midnight in Paris, 2011) του Γούντι Άλεν. Επέστρεψε στο ρόλο του Λόκι στην ταινία Οι Εκδικητές (The Avengers, 2012) και στο Thor: The Dark World το 2013.
Επίσης πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Κοριολανού(Coriolanus) του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία της Jossie Rourke, στο Donmar Warehouse. Αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του Λόκι στο "Thor: Ragnarok", ταινία που προορίζεται για το 2017.
Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του περιλαμβάνουν: τον Adam στην ταινία "Only Lovers Left Alive" (2013) σε σκηνοθεσία Jim Jarmuch, τον Thomas Sharpe στο ρομαντικό θρίλερ Crimson Peak (2015) σε σκηνοθεσία Guillelmo del Toro και τον Hank Williams στο βιογραφικο I Saw the Light σε σκηνοθεσία Mark Abraham με συμπρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen, ενώ τον Μάρτιο του 2016 θα πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό θρίλερ High Rise του Ben Wheatley, υποδυόμενος τον γιατρό Robert Laing.

Ο Χίντλστον έχει λάβει υποψηφιότητα για BAFTA Ανερχόμενου Αστεριού και για Screen Actors Guild Award Συνολικής Ερμηνείας από Καστ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια