Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτει ο μήνας που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή

Η ερωτική σου συμπεριφορά και ο τύπος των σχέσεών σου ανάλογα με το μήνα γέννησής σου
Άραγε ο μήνας που γεννήθηκες μπορεί να δείξει πώς είναι η ερωτική σου ζωή;
Διάβασε παρακάτω και θα το ανακαλύψεις μόνος/η σου! 

Αν γεννήθηκες Ιανουάριο
Έχεις έντονη γοητεία γι’ αυτό ελκύεις το αντίθετο φύλο και μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Είσαι ρομαντικός/η και όταν ερωτεύεσαι, δεν κρύβεις τα αισθήματά σου. Θέλεις να κάνεις το άλλο πρόσωπο ευτυχισμένο ενώ το μεγάλο σου ταλέντο είναι να διατηρείς ήρεμο και χαλαρό το κλίμα στο σπίτι.

Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο
Είσαι ελκυστικός/η και sexy. Στόχος σου είναι να βρεις το άλλο σου μισό. Οι σχέσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να εξαρτάσαι κατά μεγάλο βαθμό από ένα πρόσωπο και να επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις του. Να επιλέγεις σοφά το ταίρι σου, αλλιώς θα καταλήγεις πληγωμένος/η.

Αν γεννήθηκες Μάρτιο
Έχεις έντονη σεξουαλικότητα και είσαι δημοφιλής στο αντίθετο φύλο γι’ αυτό κι είναι λίγο δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο. Κάνεις βιαστικές επιλογές και ενθουσιάζεσαι εύκολα αλλά για να διατηρήσεις μια σχέση, χρειάζεται να σκέφτεσαι περισσότερο και να επιλέγεις συνειδητά.

Αν γεννήθηκες Απρίλιο
Είσαι πολύ ελκυστικός/η, αλλά ορισμένες φορές είσαι επίμονος/η και αρχηγικός/η, κάτι που δυσκολεύει τις σχέσεις σου. Πρέπει να ελέγχεις τις παρορμήσεις και τα νεύρα σου, προκειμένου να παραμείνει κάποιος/α δίπλα σου. Ωστόσο, όταν ερωτεύεσαι δίνεις απεριόριστα την αγάπη σου.

Αν γεννήθηκες Μάιο
Ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι, έχεις στόχο το γάμο γι’ αυτό είσαι πιστός/η και δείχνεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Ψάχνεις τον άνθρωπο που θα περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί του και θέλεις να τον φροντίζεις, να τον περιποιείσαι και μην του χαλάς κανένα χατίρι.

Αν γεννήθηκες Ιούνιο
Είσαι ρομαντικός/η, ευγενικός/η και καλός εραστής ή καλή ερωμένη αλλά συχνά σε πιάνει ζήλεια και χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Πρέπει να μην αφήνεις το παρελθόν και τις αρνητικές εμπειρίες σου να επηρεάζουν το κοινό μέλλον με τον άνθρωπό σου.
Αν γεννήθηκες Ιούλιο
Είσαι πολύ γενναιόδωρος/η συναισθηματικά και νοιάζεσαι για τον άνθρωπό σου, ωστόσο συχνά γίνεσαι σαρκαστικός/η ή κυνικός/η και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Θα έκανες τα πάντα για να υπερασπίσεις το ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να του το δείχνεις περισσότερο για να το κρατήσεις.

Αν γεννήθηκες Αύγουστο
Επιδιώκεις τις μακρόχρονες σχέσεις κι όχι τις περιστασιακές. Αν και καμιά φορά ζηλεύεις, δεν χάνεις τον έλεγχο. Το κακό είναι ότι επικεντρώνεσαι μόνο στα προτερήματα του/ης εκάστοτε υποψήφιου/ας συντρόφου και παραβλέπεις τα ελαττώματα, με αποτέλεσμα να κάνεις συχνά λανθασμένη επιλογή.

Αν γεννήθηκες Σεπτέμβριο
Είσαι πρόσχαρος/η και ευγενικός/η γι’ αυτό ελκύεις αρκετά πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Ωστόσο στη σχέση σου είσαι εσωστρεφής και μυστικοπαθής και δεν ανοίγεσαι στον σύντροφό σου, οπότε είναι δύσκολο να σε καταλάβει. Αν το έκανες, θα έβλεπε πόσο δοτικός/η και ευαίσθητος/η είσαι.

Αν γεννήθηκες Οκτώβριο
Έχεις έντονη σεξουαλικότητα και προσωπικό μαγνητισμό, είσαι πιστός/η κι αφοσιωμένος/η στο ταίρι σου. Όμως έχεις τάσεις ζήλειας, κτητικότητας και ελέγχου που δε σε αφήνουν να ευτυχήσεις. Επίσης, πληγώνεσαι εύκολα αλλά πρέπει να κατανοήσεις ότι τις περισσότερες φορές δεν γίνεται σκόπιμα από το άλλο πρόσωπο.

Αν γεννήθηκες Νοέμβριο
Είσαι δύσκολος/η χαρακτήρας και σου αρέσει να είσαι αυτόνομος/η γι’ αυτό δε δημιουργείς εύκολα σχέσεις ή δεν κρατούν πολύ. Εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου, είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά, γι’ αυτό και το ταίρι σου δεν ξέρει τις περισσότερες φορές τι να κάνει. Πρέπει να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου και να βρεις ένα άτομο που σέβεται την ανάγκη σου για ανεξαρτησία.

Αν γεννήθηκες Δεκέμβριο
Έχεις μια έντονη προσωπική ζωή, πέραση στο αντίθετο φύλο και περιστοιχίζεσαι από πολλά άτομα γι’ αυτό τις πιο πολλές φορές δε νιώθεις μοναξιά. Μόλις βρεις το κατάλληλο πρόσωπο, είσαι πιστός/η, αφοσιωμένος/η και απόλυτα ειλικρινής. Ωστόσο, για να παραμείνεις μαζί του, θα πρέπει να καταλάβει την ανάγκη σου για συνεχή δράση και κίνηση και να μην σου κάνει σκηνικά ζήλειας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια