Παζάρι των Χρωμάτων

Από την Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων 
Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas
Κυριακή, 29 Μάιος, 2016 - 11:00 - 23:00
Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (πεζόδρομας της οδού Ερμού 134- 136,Θησείο) «Το Παζάρι των Χρωμάτων» με στόχο την οικονομική ενίσχυση του φορέα για την συνέχιση των δράσεων του.

Το Παζάρι των Χρωμάτων στις 29/05/2016 από την Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas.

Στο «Παζάρι των χρωμάτων» θα πωλούνται: χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία και άλλα. Παράλληλα θα υπάρχουν καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαστήρια κατασκευών και το βράδυ θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για τα μέλη των ομάδων μας, τους εθελοντές και τον κόσμο που θέλει να μας γνωρίσει από κοντά και να μας βοηθήσει. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα λειτουργεί καφετέρια από τους εθελοντές μας.

Οι προσφορές όλων των ειδών και η διοργάνωση της εκδήλωσης στηρίζεται στην αφιλοκερδή εργασία φίλων και εθελοντών της οργάνωσης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη συνέχιση των καλλιτεχνικών προγραμμάτων της Very Special Arts Hellas

Related Posts