Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι νόημα έχουν τα περίεργα σχήματα

Αριστερά, το μήνυμα προς εξωγήινους που έστειλε ο Carl Sagan και, δεξιά, η υποτιθέμενη απάντησή τους στα στάχυα στο Chibolton της Αγγλίας εδώ, η ανάλυση του τι ακριβώς σημαίνει το μήνυμα που στείλαμε στους εξωγήινους..
κι εδώ, το original crop circle..
Τα στοιχεία ήταν πλέον αρκετά ενδιαφέροντα ώστε να σκύψουν επάνω τους και οι επιστήμονες.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο βιοφυσικός William C. Levengood, του Εργαστηρίου Ρinelandia στο Μichigan των ΗΠΑ, εξέτασε δείγματα από 250 χωράφια με σχήματα, που επιλέχθηκαν τυχαία από επτά κράτη.
Βρήκε ότι τα στάχυα είχαν λυγίσει ή εκραγεί με τρόπο που έμοιαζε να είχαν εκτεθεί σε μικροκύματα. Ιδιαίτερα- όπως κατέγραψε στην εργασία που δημοσίευσε στην «Journal of Scientific Εxploration», το 1995- στα ευρήματα από ένα χωράφι της Βρετανίας, ανίχνευσε μόρια σιδήρου που είχαν ενσωματωθεί στα φυτά ενόσω ο σίδηρος βρισκόταν σε θερμοκρασία τήξης!
Το 1999, ο Βρετανός Ronald Αshby εξέτασε αυτά τα ευρήματα με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και αποφάνθηκε ότι η διάχυση του σιδήρου έγινε σε ριπές χιλιοστών του δευτερολέπτου.
Ο ίδιος ο Levengood, σε εργασία που δημοσίευσε την ίδια χρονιά στο «Ρhysiologia Ρlantarum», έγραψε ότι το πιθανότερο ήταν οι κύκλοι των σοδειών να δημιουργούνται από ατμοσφαιρικούς στροβίλους πλάσματος, δηλαδή ηλεκτρισμένες αεριόμαζες που κινούνται σπειροειδώς και εκπέμπουν μικροκύματα.
Αλλά, ποιες δυνάμεις της φύσης θα σχεδίαζαν τόσο νοήμονα και γεωμετρικά σύνθετα σχήματα; Εξετάζοντας δείγματα του εδάφους από σημεία όπου η σοδειά «είχε πατηθεί», ο ορυκτολόγος Sampath Ιyengar έμεινε έκπληκτος: «Οι αλλαγές στην άργιλο ήταν όμοιες με αυτές που υφίσταται όταν μένει θαμμένη επί χιλιάδες χρόνια, υπό πίεση και θέρμανση» είπε.
Πώς όμως ασκεί κανείς πίεση και θερμότητα κρυσταλλοποίησης χωρίς να κάψει ολοσχερώς τα στάχυα; Για επιβεβαίωση του φαινομένου, ζητήθηκε η εξέταση των δειγμάτων και από μία αυθεντία στον τομέα αργιλούχων ορυκτών, τον καθηγητή Γεωλογίας στο Dartmouth College, Robert C. Reynolds Jr. Αποφάνθηκε ότι... «οι τρέχουσες γνώσεις μας δεν μας επιτρέπουν καμία εξήγηση του φαινομένου». Ακόμη, να δούμε κάποιο ακόμη εξαιρετικά περίεργο σχήμα..
η λεπτομέρεια είναι οτι ο δίσκος του παραπάνω σχήματος, μεταφέρει κάποιο μήνυμα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο..
Το μπούστο του ΕΤ, με έναν δίσκο τύπου CD στο πλάι του,όπου ήταν χαραγμένη πληροφορία σε γλώσσα μηχανής των υπολογιστών (κώδικα ΑSCΙΙ).
Τι έλεγε αυτό το μήνυμα; «Φοβού τους φέροντες ψευδή δώρα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.Πολύς πόνος,αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος.Πίστευε ότι υπάρχει ακόμη καλό εκεί έξω.Αντιτιθέμεθα στους παραπλανητές.Ο αγωγός κλείνει».
Η ερμηνεία της...εξωγήινης Πυθίας δική σας,αλλά η λέξη «αντιτιθέμεθα» δύσκολα αφήνει έξω από τη σκέψη την εκτόξευση γήινου οπλισμένου διαστημοπλοίου: Είμαστε εν δυνάμει αντίπαλοί τους ή ετοιμαζόμαστε να διαλέξουμε μεριά σε έναν πόλεμο μεταξύ εξωγήινων;
Βλέπουμε λοιπόν, οτι τα αγρογραφήματα, δέν είναι εύκολο να έχουν φτιαχτεί απο ανθρώπινα χέρια (ή πόδια) μιά και μικροκύματα, τήξη σιδήρου και άλλα περίεργα λαμβάνουν χώρα στα χωράφια μετά απο κάθε αγρογράφημα.. ακόμη να λάβουμε υπόψιν οτι κάθε αγρογράφημα είναι προσανατολισμένο σε ένα άλλο σαν να δηλώνει συνέχεια κάποιου άγνωστου μηνύματος θα συνεχίσω το θέμα με πλάγιες υποθέσεις που πάντα θα έχουν "έγκυρες και επίσημες" πηγές η συνέχεια θα αφορά το αν υπάρχουν εξωγήινοι, αν μας επισκέπτονται κι αν έχουμε κάποιου είδους επαφή, όπως και αν σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση απο κράτος για επαφές με εξωγήινους..
otrelostouxwriou. exoenavaros

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια