Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγωτό φυστικοβούτυρο

.
Τι χρειαζόμαστε:
1 φυτική σαντιγύ (250 γρ.)
1 ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
1 γάλα εβαπορέ (393 γρ.)
200 γρ. φυστικοβούτυρο

Πώς το κάνουμε
  1. Χτυπάμε με το μίξερ την φυτική σαντιγύ ώσπου να αφρατέψει καλά (περίπου για 8 λεπτά).
  2. Προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο γάλα και το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε ξανά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα (περίπου για 5 λεπτά).
  3. Βάζουμε και το εβαπορέ και ξαναχτυπάμε (περίπου για 3 λεπτά).
  4. Τοποθετούμε το παγωτό σε σκεύος που κλείνει καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη.
  5. Ανά μία ώρα το ανακατεύουμε με το μίξερ και το βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Αυτό το κάνουμε 2-3 φορές. Στο τέλος, το αφήνουμε μέχρι να πήξει για αρκετές ώρες στο ψυγείο (π.χ. για ένα βράδυ).
Λίγα μυστικά ακόμα
Για extra νοστιμιά και θερμίδες μαζί με το φυστικοβούτυρο προσθέτουμε και λίγη νουτέλα ή μερέντα! Απλά το αποθεώνει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια