Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υπέροχα μαλλιά το πρωί

Πως ενώ κοιμάσαι φροντίζεις τα μαλλιά σου
Τρικ για υπέροχα μαλλιά το πρωί:

Κυματιστά
Συνήθως είναι τα ακατάστατα και πρόχειρα στιλ που απαιτούν τον περισσότερο χρόνο για να γίνουν, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για αυτό το τρικ. Για να ξυπνήσετε με τέλεια κυματιστά μαλλιά, πλέξτε από το προηγούμενο βράδυ τα νωπά μαλλιά σας σε πλεξούδες πριν ξαπλώσετε. Έχετε υπόψη σας πως, όσο πιο λεπτές είναι οι πλεξούδες, τόσο πιο έντονος θα είναι ο κυματισμός. Όταν τις λύσετε το πρωί, περάστε απαλά τα δάκτυλά σας ανάμεσα στα μαλλιά για να «ανοίξει» η πλέξη και ψεκάστε με λακ για κράτημα. Προσέξτε μη βουρτσίσετε τα μαλλιά γιατί τότε θα φριζάρουν και θα ομογενοποιηθούν σε ένα μεγάλο κύμα, χάνοντας την κίνηση και το αρχικό σχήμα.

Εύκολος κότσος
Στρίβοντας τα μαλλιά σε έναν κότσο, όχι μόνο γλιτώνετε χρόνο, αλλά απολαμβάνετε το αποτέλεσμα το επόμενο πρωί. Πριν πάτε για ύπνο το προηγούμενο βράδυ, στρίψτε τα μαλλιά σε έναν κότσο. Για καλύτερα αποτελέσματα, με περισσότερο όγκο, φροντίστε τα μαλλιά να είναι νωπά. Για πιο απαλές μπούκλες, ψεκάστε με λίγη λακ τα στεγνά μαλλιά πριν ξεκινήσετε να στρίβετε τον κότσο. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να κρατήσετε τον κότσο στη θέση του στη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί αφήστε την ετοιμασία των μαλλιών για το τέλος, αφού έχετε ετοιμαστεί και είστε ένα βήμα από την πόρτα. Λύστε τον κότσο, ψεκάστε με λακ και τινάξτε τα μαλλιά για να αποκτήσουν φυσική κίνηση. Είστε έτοιμες!

Φριζάρισμα τέλος
Αν έχετε κουραστεί προσπαθώντας να καταπολεμήσετε το πρωινό φριζάρισμα, τότε αυτό το τρικ θα σας απαλλάξει από τον πρωινό κόπο. Προτού ξαπλώσετε το βράδυ, απλώστε λίγο σέρουμ με βάση το έλαιο argan στις άκρες των μαλλιών σας και καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα μεταξωτό μαντήλι. Το έλαιο μαλακώνει τα μαλλιά, ενώ το μετάξι εμποδίζει την πρόκληση φριζαρίσματος από την τριβή των μαλλιών με τα υφάσματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια