Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

48ωρη απεργία στα ΜΜΜ 21-22/5/2016

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ την Κυριακή δεν θα κινηθούν επίσης τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, το Σάββατο αρχίζουν 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ.

Ακινητοποιημένα θα είναι, από τα ξημερώματα της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Σαββατοκύριακο, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά σωματεία, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, τα σωματεία εργαζομένων στο μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ, καθώς και τα σωματεία ηλεκτροδηγών, απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση την Κυριακή στις 19.00 την πλατεία Συντάγματος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια