Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Madwalk 2016

To Madwalk 2016 τo πιο αγαπημένο event που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, επανήλθε δυναμικά για έκτη συνεχή χρονιά! Και όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας βρέθηκαν μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει Live Performances με πρωτότυπα Fashion Shows.
Και φυσικά δεν ήταν λίγοι οι celebrities που βρέθηκαν στο show είτε γιατί πήραν μέρος, είτε γιατί ήθελαν να απολαύσουν την εντυπωσιακή εκδήλωση που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.
Πλήθος celebrities έδωσαν το "παρών" το βράδυ της Δευτέρας στα Madwalk 2016, τα οποία παρουσίασε η Δέσποινα Βανδή.Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad.
Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.
Ανάμεσά στους λαμπερούς celebrities ήταν:
Xenia Ghali, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Μαρτάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Αραβανή, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Josephine, Ντέμυ, Ράνια Κωστάκη, Naya, Νικολέτα Ράλλη, Μαίρη Συνατσάκη, Courtney Parker, Otherview, Άκης Παναγιωτίδης και πολλοί άλλοι.
MadWalk 2016: Δείτε ποιοι καλλιτέχνες προστέθηκαν στο Fashion ShowΈλενα Τσαγκρινού, Josephine και Μαρία Κορινθίου διασκεύασαν το “All about that bass” της Meghan Trainor.
Ο Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε το remix του νέου του single “Σύνορα” ενώ η
Courtney έκανε πασαρέλα μαζί του.
H Tamta διασκεύασε το “Silence” των Delirium, οι RadioAct τραγούδησαν μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Demy, η Idra Kayne με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη από τους Wedding Singers τραγούδησαν μια διασκευή του “Seven Nation Army”.
Οι Onirama τραγούδησαν τη διασκευή του “Μηδέν”, οι Playmen και ο Χρήστος Μάστορας παρουσίασαν τη συνεργασία τους “Stand by me now”, η Καίτη Γαρμπή διασκεύασε το “Disco Partizani” σε “Disco μες στη ζάλη”, o Sergey Lazarev, ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στη φετινή Eurovision παρουσίασε τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.
Η Demy τραγούδησε το νέο της single “Θα μείνεις φεύγοντας”, ο Steven από τους My Excuse τραγούδησε μια διασκευή του “Whole lotta love” των Led Zeppelin με την Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το “Δε σου χρωστάω αγάπη” με ένα εντυπωσιακό act, η Ευρυδίκη με τον Αναστάσιο Ράμμο τραγούδησαν το “Welcome to the jungle”.
Τέλος, ο Χρήστος Χολίδης διασκεύασε το “This is a man’s world” και το “Sway”, ενώ η Δέσποινα Βανδή έκλεισε τη βραδιά με το “How Deep Is Your Love” σε ένα remix της Xenia Ghali.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια