Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Josephine Wendel - Ζοζεφίν

Είναι φρέσκια σέξι και κερδίζει τις εντυπώσεις
Η νεαρή τραγουδίστρια Josephine είναι μία πολύ φρέσκια και σέξι παρουσία στον χώρο του τραγουδιού.
Η Josephine λατρεύει την θάλασσα.
Είναι μία εντυπωσιακή παρουσία που έχει την ομορφιά μιας Barbie αλλά με πολύ ταλέντο! Η Josephine Wendel είναι το νέο αστέρι της Panik records και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. Είναι άλλωστε μόλις 24.
"Έχω τρέλα με τα ρούχα, ωστόσο πιστεύω πως αν μια γυναίκα φοράει ωραία παπούτσια, ένα ωραίο ρολόι και ιδιαίτερα γυαλιά, δεν έχει σημασία αν τα ρούχα είναι ακριβά ή φτηνά", έίχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και αγαπάει το τραγούδι όσο τίποτα άλλο. Ήταν το παιδικό της όνειρο και όσο θυμάται τον εαυτό της τραγουδούσε μέσα στο σπίτι. Σήμερα το απολαμβάνει κάθε μέρα όσο τίποτα άλλο!
Με μαμά από το Λίβανο και μπαμπά από τη Γερμανία έμαθε να μιλάει καλύτερα τα αγγλικά παρόλο που μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ελλάδα. "Επειδή η μαμά μου έκανε αυτή τη δουλειά και με έπαιρνε μαζί της αρκετά βράδια, μου είναι οικείο αυτό το περιβάλλον. Επίσης, στην εταιρεία έχουμε ένα πολύ καλό team, το οποίο μας προστατεύει από οτιδήποτε. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ", υποστήριξε.

Έγινε γνωστή το 2014, όταν δήλωσε συμμετοχή στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night». Έχει παρουσιάσει εκπομπή στο μουσικό κανάλι MAD, ενώ το Φεβρουάριο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Apotheke, στο πλευρό της Καίτης Γαρμπή.
Η μαμά της είναι και αυτή τραγουδίστρια, η Μαργαρίτα Βέντη.

Μεταμορφώσεις στο Your Face Sounds Familiar 3:

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια