Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

«Έφυγε» ο Γιάννης Αγγέλου 1950-2016

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγέλου, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ο Γιάννης Αγγέλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.
Από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:
«Εξέπνευσε σήμερα το πρωί, στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, ο Γιάννης Αγγέλου, στενός συνεργάτης και επιστήθιος φίλος του κ. Κώστα Καραμανλή από το 1981. Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε το 1950 και ήταν δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ήταν παντρεμένος με την κα Αλεξάνδρα Μουρτζά, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Άγγελο και τον Δημήτρη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πληροφορηθείς για την απώλεια του Γιάννη Αγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιάννη Αγγέλου, που υπήρξε ένας ξεχωριστά ευγενής άνθρωπος και ένας διαχρονικά σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξής μας».
Το στέλεχος της ΝΔ αποχαιρέτησε μέσω Twitter και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος έγραψε ότι «πάλεψε μέχρι το τέλος με απαράμιλλη αξιοπρέπεια και δύναμη.´Ετσι θα τον θυμόμαστε.Αξιοπρεπή και αγωνιστή».

Η είδηση της απώλειας του Γιάννη Αγγέλου σκόρπισε θλίψη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια