Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτουν τα ημερολογιακά όρια

Το ζώδιό μας προκύπτει από την κίνηση του ηλίου από τον έναν ζωδιακό κύκλο στον άλλο, για όσους από εσάς όμως γεννηθήκατε στα όρια αυτών των κινήσεων, τα άστρα έχουν να αποκαλύψουν πολλά περισσότερα....
Αιγόκερως-Υδροχόος (16/1-22/1) Το διάστημα του μυστηρίου και της φαντασίας
Ο ικανότατος Αιγόκερως και ο δύστροπος Υδροχόος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία πολύ ιδιαίτερη και μοναδική προσωπικότητα. Ποτέ δε θα βαρεθείτε με έναν τέτοιο ονειροπόλο δίπλα σας.

Υδροχόος-Ιχθείς (15/2-21/2) Το διάστημα της ευαισθησίας
Είναι οι πιο αυθεντικοί άνθρωποι ανάμεσά μας, ενώ πολύ συχνά χαρακτηρίζονται και ως «εκκεντρικοί». Η καλύτερή τους είναι οι καινούριες, αχαρτογράφητες καταστάσεις, αλλά συναντούν μεγάλα προβλήματα όταν πρέπει να ακολουθήσουν κανόνες.

Ιχθείς-Κριός (17/3-23/3) Το διάστημα της αναγέννησης
Ιχθείς ο ονειροπόλος και Κριός ο αποτελεσματικός συνδυάζονται σε ένα μοναδικό κράμα φαντασίας και αυθορμητισμού, ικανό να πραγματοποιήσει και τα πιο τρελά του όνειρα.

Κριός-Ταύρος (16/4-22/4) Το διάστημα της δύναμης
Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το διάστημα σίγουρα δεν είναι αμελητέες δυνάμεις! Γεννημένοι ηγέτες και αρκετά εξουσιαστικοί…

Ταύρος-Δίδυμοι (17/5-23/5) Το διάστημα της ενέργειας
Φυσικά δυνατός και πνευματικά οξυδερκής, σταθερός και οραματιστής, έξυπνος και επικοινωνιακός, αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που γεννήθηκε σε αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι-Καρκίνος (17/6-23/6) Το διάστημα της μαγείας
Δεν παίρνουν και πολλά τοις μετρητοίς και με την τάση να διασκεδάζουν παντού και πάντα, στοργικοί και αφοσιωμένοι, είναι πηγή έμπνευσης για όποιον βρίσκεται δίπλα τους.

Καρκίνος-Λέων (19/7-25/7) Το διάστημα της ταλάντωσης
Ο ευαίσθητος Καρκίνος και ο δραματικός Λέων δημιουργούν μία πολύ αντιφατική προσωπικότητα που θα χρειαστεί πολλή αυτοπειθαρχία για να ελέγξει τα εκτός ελέγχου σκαμπανεβάσματά της.

Λέων-Παpθένος (19/8-25/8) Το διάστημα της έκθεσης
Αυτά τα δύο ζώδια είναι διαμετρικά αντίθετα, οπότε αν γεννηθήκατε σε αυτό το διάστημα είστε σίγουρα σε μία διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σας. Η φλόγα της καρδιάς σας μπορεί να μετριάσει από τη σταθερότητα της γης ή μπορεί να κάψει τα πάντα στο διάβα της.

Παpθένος-Ζυγός (19/9-25/9) Το διάστημα της ομορφιάς
Αυτά τα δύο ζώδια αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσουν μία πανέξυπνη και πολύ καλλιτεχνική προσωπικότητα που είναι όμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ζυγός-Σκορπιός (19/10-25/10) Το διάστημα του δράματος και της κριτικής
Αυτά τα δύο ζώδια κυριαρχούνται από δύο πολύ παθιασμένους πλανήτες, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα τυπικά να είναι έξυπνοι, ενθουσιώδεις, επιδεικτικοί και σeξουαλικοί.

Σκορπιός-Τοξότης (18/11-24/11) Το διάστημα της επανάστασης
Όσοι γεννήθηκαν με την ένταση του Σκορπιού και την τόλμη του Τοξότη δημιουργούν μία ατρόμητη προσωπικότητα γεμάτη επαναστατική ενέργεια και δύναμη.

Τοξότης-Αιγόκερως (18/12-24/12) Το διάστημα της προφητείας
Πρόκειται για πραγματικούς οραματιστές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και έχουν βάλει πλώρη να κατακτήσουν την κορυφή της επιτυχίας. Ο αισιόδοξος Τοξότης και ο πρακτικός Αιγόκερως είναι ο απόλυτος συνδυασμός τύχης και ρεαλιστικού οράματος που θα φέρει εις πέρας και τα πιο μεγαλόπνοα όνειρα.
Credits: The Spirit Science

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια