Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gay business στην Ελλάδα

Πάρτι με χλαμύδες σε αρχαιοελληνικό στιλ ή σε ύφος κάποιας άλλης, πιο ρομαντικής εποχής, με κρινολίνα και άμαξες. 
Σκηνικά βγαλμένα από ρωμαϊκές κραιπάλες με άφθονο κρασί και άρπες.
Δείπνα σε ροτόντες στημένες πάνω στο κύμα, με φόντο τα μαγικά ηλιοβασιλέματα των ελληνικών νησιών.
Και για τους πιο τολμηρούς; Ξέφρενα γλέντια με δυνατά beat σε πιο σύγχρονο -ή και kinky- ύφος, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ στη διακόσμηση.
 Ολα αυτά με σκηνοθετική υπογραφή, καλλιτεχνική επιμέλεια και, φυσικά, με τον έρωτα σε πρώτο πλάνο.
Τα ομόφυλα ζευγάρια γιόρτασαν στα τέλη του Δεκεμβρίου την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και σε ζευγάρια που τα μέλη του είναι του ιδίου φύλου.
Πλέον όμως τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να κάνουν και «γαμήλια» πλάνα για την τελετή των ονείρων τους, καθώς επιχειρηματίες αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επίσημη έναρξη των business που αφορούν gay.
Οι «γαμήλιες» δουλειές «ανοίγουν» στη χώρα μας μέσω ειδικής ιστοσελίδας, η οποία βρίσκεται στα σκαριά λίγο καιρό μετά την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Στην εύρεση του concept αλλά και στην πραγματοποίηση αυτών των ιδιαίτερων πάρτι -που θα απευθύνονται σε ομόφυλα ζευγάρια αντρών και γυναικών- θα βάλουν το χεράκι τους γνωστοί επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος, ο Κώστας Βενετσάνος και ο Ομηρος Ευστρατιάδης.

Ιδια προνόμια
«Οπως κάθε straight, έτσι και οι gay, που πλέον είναι "δεμένοι" με σύμφωνο συμβίωσης και αποτελούν πλέον αναγνωρισμένα από την Πολιτεία ζευγάρια, μπορούν να απολαμβάνουν τώρα τις επαγγελματικές υπηρεσίες μιας εταιρίας όπως η δική μας, η οποία είναι ειδικευμένη σε κάθε είδους εκδήλωση γύρω από τον γάμο.
Μπορεί ακόμα στη χώρα μας να μην τελούνται γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, ωστόσο πολλά από τα ζευγάρια gay επιθυμούν να το γιορτάσουν με γαμήλιο τρόπο και σε αυτόν τομέα ερχόμαστε εμείς να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο» εξηγεί στην «Espresso» ο Κώστας Βενετσάνος, ο οποίος, εκτός από τις δημόσιες σχέσεις στην εταιρία, έχει αναλάβει και το ψυχαγωγικό κομμάτι των εκδηλώσεων, με τον ίδιο στον ρόλο του τραγουδιστή, αλλά και στο «κλείσιμο» συνεργασίας με άλλους καλλιτέχνες.
«Οι γαμήλιες εκδηλώσεις θα γίνονται σε δύο κτήματα που έχουμε στη Βαρυμπόμπη, αλλά και σε άλλα μέρη της αρεσκείας των ενδιαφερομένων με τα οποία συνεργαζόμαστε. Υπάρχουν διάφορες ιδέες -από τις πιο κλασικές μέχρι τις πιο προχωρημένες- γι' αυτά τα events, στα οποία θα έχει τη δική του σκηνοθετική συμβολή ο Ομηρος Ευστρατιάδης. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση και όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτό το project το κάνουμε με πολύ κέφι» προσθέτει ο ίδιος.
Να πούμε ότι οι διοργανωτές των πάρτι αυτών έχουν έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς δημάρχους της χώρας μας, προκειμένου να μάθουν αν είναι διατεθειμένοι, αν χρειαστεί, να δώσουν τη δική τους τυπική αναγνώριση του συμφώνου συμβίωσης, σε περίπτωση που το ζητήσουν οι πελάτες τους. Κάτι τέτοιο συνέβη στις 25 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο Αθηναίων, όταν ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης υπέγραψε συμβολικά το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης (για την ακρίβεια, έβαλε την υπογραφή του στη ληξιαρχική πράξη) μεταξύ ενός γιατρού κι ενός εκπαιδευτικού, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν χρήση του νέου νόμου.
Οπως μας ενημέρωσε ο Κώστας Βενετσάνος, ανάμεσα στους δημάρχους που είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να πάρουν μέρος σε μια αντίστοιχη εκδήλωση είναι προς το παρόν ο Διονύσης Χατζηδάκης του Παλαιού Φαλήρου, ο Ηλίας Ψινάκης του Μαραθώνα, ο Απόστολος Γκλέτσος της Στυλίδας και ο Γιάννης Δημητριάδης του Πόρου. «Αντίθετα, αρνητικός ήταν ο δήμαρχος του Αγκιστρίου» συμπληρώνει ο Κ. Βενετσάνος.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια