Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εαρινή ισημερία ~ Το σύμπαν στέλνει μηνύματα! 2016

Στις 20 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας 06:35, έχουμε την Εαρινή Ισημερία κατά την οποία ο Ήλιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Κριού. Ο Ήλιος στον Κριό είναι δυναμικός, ενθουσιώδης και αυθόρμητος. Έχουμε τα κίνητρα και την επιθυμία να κατακτήσουμε και να δημιουργήσουμε. Είμαστε πιο παρορμητικοί και νιώθουμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε κάτι νέο. Είμαστε άμεσοι και διεκδικητικοί ως προς τις ανάγκες μας, αλλά μπορεί επίσης να βιαζόμαστε προκειμένου να προγραμματίσουμε για το μέλλον. Έρχονται μεγάλες ανταμοιβές στη ζωή μας αν στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό που πραγματικά θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αναζητούμε πράγματα που είναι νέα και διασκεδαστικά, τολμηρά και διαφορετικά.

Ποια είναι τα καρμικά μηνύματα που μας στέλνει το σύμπαν;
Ο Ωροσκόπος είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό, πράγμα το οποίο ενισχύει τα χαρακτηριστικά του Κριού. Δημιουργείται μια ώθηση για νέα ξεκινήματα και ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το σύμπαν μας παρέχει τη δυνατότητα να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Παίρνουμε την πρωτοβουλία, είμαστε ηγέτες και τολμηροί στις ενέργειές μας, έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε προκλήσεις μας παρουσιαστούν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην γίνουμε αλαζονικοί και εγωκεντρικοί, πράγμα το οποίο μπορεί να μας κάνει να χάσουμε όσα έχουμε αποκτήσει καθώς η παρορμητικότητά μας και ο ανταγωνισμός μας οδηγούν σε συγκρούσεις με τους άλλους ανθρώπους.
Ο κυβερνήτης του Κριού, ο Άρης, είναι στον Τοξότη σε τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης / Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ο Ποσειδώνας αποδυναμώνει το θάρρος και την ορμή του Άρη και διαλύει τα συναισθήματα της Αφροδίτης. Διαλύει την πρωτοβουλία και τη δύναμη ή την κατευθύνει σε λάθος δρόμο. Παρασύρει τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τον ιδεαλισμό σε λάθος δρόμο, αμφισβητεί την αγάπη.
Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός μας κάνει να βλέπουμε όλες τις σχέσεις μας με ροζ γυαλιά, δεν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα με αποτέλεσμα τις απογοητεύσεις. Οι άλλοι γύρω μας, μας αποκρύπτουν το αληθινό τους πρόσωπο, νιώθουμε τα συναισθήματα και τις ενέργειες, τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων, να βρίσκονται στην ομίχλη. Έρχονται στην επιφάνεια σκληρές και επώδυνες αλήθειες, κάνουμε λάθος επιλογές και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση στις σχέσεις μας.
Κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο την αιθέρια και απατηλή ενέργεια των Ιχθύων και ο Άρης στον Τοξότη, ο οποίος έχει ενθουσιασμό να δημιουργήσει και να επεκταθεί, νιώθει να βρίσκεται σε σύγχυση και αμφιταλάντευση ή η επέκταση θα είναι εξιδανικευμένη ή ψευδής. Η μεγάλη περιπέτεια είναι μια οφθαλμαπάτη ή μπορεί να στοχεύει σε λάθος κατεύθυνση.
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε ένα μεγάλο Τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ουρανό στον Κριό. Αυτό το μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς, φέρνει ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και μια σαγηνευτική αφέλεια και ζεστασιά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, εκφράζουμε αυτό που θέλουμε, τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας, παίρνουμε την αναγνώριση που μας αξίζει. Κάνουμε τολμηρές κινήσεις κατόπιν βαθιάς σκέψης, και εκδηλώνουμε τη γενναιοδωρία μας και την αγάπη μας. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός συμβάλει στη δημιουργία ασφάλειας και στην απελευθέρωση των περιορισμών και των εμποδίων. Κάνουμε αλλαγές κατόπιν περίσκεψης και υπομονής, έχουμε εκπλήξεις και ανακαλύψεις με απροσδόκητο τρόπο και υποστήριξη για να αντισταθμίσουμε τις προκλήσεις. Απομακρύνουμε τους περιορισμούς από τη ζωή μας, ξεφεύγουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξή μας. Παίρνουμε ρίσκα, αλλά μεμεθοδικό και πρακτικό τρόπο.
Ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο, τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και σε ένα ακριβές τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, το σημείο που δείχνει την καρμική εξελικτική μας πορεία σε αυτή τη ζωή, μας προσφέρει τύχη, βοήθεια και ευημερία. Αν κάνουμε το καλό, τόσο πιο πολλά θα μας δώσει το σύμπαν. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για τη δημιουργία θετικού κάρμα στη ζωή μας, παρέχοντας υπηρεσία και στηρίζοντας τους γύρω μας. Να σκεφτούμε με ποιο τρόπο θα γίνουμε χρήσιμοι σε αυτή τη ζωή, πως θα έχουμε πνευματική ανάπτυξη. Επίσης, θα πρέπει να κάνουμε διακρίσεις όσον αφορά αυτούς που θα επιλέξουμε να βοηθήσουμε, να βάλουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα όσον αφορά τον καθορισμό των στόχων μας.
Ο Δίας στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας χαρίζει πίστη και δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, εκπέμπουμε ένα μαγνητισμό και γοητεία. Ο Δίας μας φέρνει ανταμοιβές στις προσπάθειές μας και ο Πλούτωνας εμβαθύνει και ενδυναμώνει ό, τι αγγίζει, έτσι οι πεποιθήσεις μας γίνονται ισχυρότερες και τα όνειρά μας μεγαλύτερα. Έχουμε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και επινοητικότητα, σκεφτόμαστε θετικά και με τη διαίσθησή μας μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, όσο ανυπέρβλητο κι αν είναι. Πιστεύουμε στην υλοποίηση των μεγαλεπήβολων οραμάτων μας, αναζητάμε μεγαλύτερους (ή βαθύτερους) στόχους, έχουμε τη δύναμη για να πετύχουμε. Αυτή η όψη προσφέρει πλούτο και επιτυχία καθώς αποκαλύπτονται οι πραγματικές δυνατότητές μας. Αφήνουμε πίσω μας τη δυσαρέσκεια και τον πόνο του παρελθόντος και διεκδικούμε εκ νέου από τη ζωή και τον εαυτό μας. Αυξάνεται η αντοχή μας, ξέρουμε πώς να ενεργήσουμε για την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών μας. Ανοικοδομούμε τη ζωή μας, επανεξετάζοντας τις αξίες μας και ξεκινώντας από το μηδέν, ειδικά αν ό, τι προηγουμένως χτίσαμε δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει.
Όμως, ο Δίας στην Παρθένο θα βρίσκεται και σε ένα ακριβές τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πριν προχωρήσουμε σε νέες δεσμεύσεις και ευθύνες για το μέλλον. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με εμπόδια και περιορισμούς που απορρέουν από το νόμο, τις πεποιθήσεις μας, τη θρησκεία και τις σχέσεις μας με τους ξένους λαούς. Προσπαθούμε να επεκταθούμε αλλά ερχόμαστε σε σύγκρουση με τις υπάρχουσες δομές και τους κανόνες, έτσι η ανάπτυξη παρεμποδίζεται ή περιορίζεται. Ίσως αγχωθούμε με νέες υποχρεώσεις και ευθύνες που εξελίσσονται πολύ αργά, ίσως και όχι σωστά, καθώς δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε  στις λεπτομέρειες. Ο Κρόνος μας ζητά υπευθυνότητα και ωριμότητα και περιορίζει την επέκταση, την αισιοδοξία και τη χαρούμενη φύση του Δία. Το σύμπαν μας ζητά να σκεφτούμε με σοβαρότητα και σύνεση τη φιλοσοφία της ζωής μας, τις πεποιθήσεις μας, τη θρησκεία, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις σχέσεις μας με τους ξένους.
Όλοι μας έχουμε δυνατότητες να επεκτείνουμε τη χαρά και την αγάπη στη ζωή μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και να αποβάλουμε τους παλιούς φόβους. Αλλά θα πρέπει να το κάνουμε ώριμα και υπεύθυνα, να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα τι είναι απαραίτητο να κάνουμε για την επιτυχία μας. Δεν χρειάζεται να αποθαρρυνόμαστε εάν συναντήσουμε εμπόδια και περιορισμούς, τα πράγματα θα γίνουν στη σωστή χρονική στιγμή.
Διαβάστε παρακάτω τι σας αποκαλύπτει το σύμπαν τους προσεχείς τρεις μήνες. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:


ΚΡΙΟΣ
Είστε μπλεγμένοι σε ένα αόρατο δίχτυ, νιώθετε ασάφεια και σύγχυση με τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας καθώς ο Άρης στον Τοξότη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με την ομιχλώδη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ίσως τα μεγάλα σχέδιά σας για μια αγάπη, ένα ταξίδι, την εξερεύνηση μιας νέας φιλοσοφίας, είναι τώρα σε τρεμάμενο έδαφος. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μην κάνετε τώρα μεγαλόστομες διακηρύξεις και τρελά όνειρα. Η αιτία μπορεί να είναι η σύγχυση, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι και το σαμποτάζ που κάνετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Ο Δίας στον εργατικό έκτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας πιέζει να αποπερατώσετε τις υποχρεώσεις σας. Εάν θέλετε την ηρεμία σας, μην αναλαμβάνετε περισσότερα καθήκοντα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε παγιδευμένοι ανάμεσα στην αγάπη σας και τους φίλους σας; Βλέπετε μια συγκεκριμένη κατάσταση μέσα από τη φαντασία και την ομίχλη καθώς ο Άρης στον Τοξότη, στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της μακροπρόθεσμης ασφάλειας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ένας φίλος σας θα μπορούσε να εκφέρει (ακόμη και διακριτικά) τη γνώμη του για τη σχέση σας ή ακόμα και για ένα ζήτημα χρημάτων. Μην παρασυρθείτε από όσα ακούσετε. Αν λάβετε στα σοβαρά τις ιδέες των άλλων, θα χάσετε πολύ εύκολα το δάσος για τα δέντρα. Ο Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει μια λαχτάρα για φλερτ και διασκέδαση. Αφεθείτε στα βέλη του θεού Έρωτα, εκφράστε την αγάπη σας στο σύντροφό σας και τα παιδιά σας, διασκεδάστε με τους φίλους σας, η ζωή είναι τόσο μικρή. Μην στερείτε τίποτα από τον εαυτό σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε λίγο πίσω και μη βιάζεστε να τα δώσετε όλα. Ο Άρης στον Τοξότη, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας ζητά να επανεξετάσετε μια σημαντική σχέση σας. Ένα ζήτημα στην καριέρα σας θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Ίσως έχετε μαζέψει πολλά στο υποσυνείδητό σας, ίσως δεν είστε ικανοποιημένοι με τη μακροπρόθεσμη πορεία της σχέσης σας ή τις δικές σας φιλοδοξίες. Προσπαθήστε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα παρασυρόμενοι από τα υπερβολικά συναισθήματά σας, θέστε όρια, θα σώσουν τη σχέση σας. Ο Δίας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας υπενθυμίζει ότι το σπίτι σας δεν είναι απλά ένα μέρος για να κοιμάστε και να τρώτε, είναι ο ιερός χώρος σας. Κάνοντάς το όμορφο, σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί. Κάντε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων, γίνετε πιο δημιουργικοί και απαλλαγείτε από … τοξικές σχέσεις, θα μεγιστοποιηθεί η ροή της θετικής ενέργειας σε όλο το σπίτι σας και τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι υποχόνδριες και αναλυτικές τάσεις σας δημιουργούν άγχος καθώς ο Άρης στον Τοξότη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με την απατηλή σύνοδο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Κάποια άλλη στιγμή, ένας μικρός πόνος θα ήταν φευγαλέος, αλλά τώρα διατρέχετε τον κίνδυνο να υπερβάλετε και να διογκώνετε τα πράγματα. Η καλύτερη πορεία δράσης σας; Ηρεμήστε και μακριά από τον περιττό πανικό, ίσως τα πάντα να είναι μόνο στο μυαλό σας … Ο Δίας στον κοινωνικό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ζητά συνετό τρόπο σκέψης και πειθαρχία για να ολοκληρώσετε έργα που εκκρεμούν. Κάντε διπλό έλεγχο όταν προβάλετε τις απόψεις σας και αν νιώθετε άγχος εξαιτίας των πολλαπλών υποχρεώσεων σας, αναθέστε σε άλλους ανθρώπους κάποια καθήκοντα. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι!

ΛΕΩΝ
Ανασφάλεια, σύγχυση και δράμα στην ερωτική σας ζωή δημιουργεί ο Άρης στον Τοξότη, στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους, σε ένα τεταμένο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ίσως το μυαλό σας κάνει διάφορα σενάρια για τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα και να θέλετε να τον κατασκοπεύσετε! Από τη μια πλευρά νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας αλλά βρίσκεστε και στην απόλυτη σύγχυση. Μήπως όμως αυτή η αναστάτωση βασίζεται στην πραγματικότητα; Μην απορρίψετε εντελώς κι αυτό το ενδεχόμενο. Η αγωνία και το ένστικτό σας προσπαθούν να σας πουν κάτι σημαντικό, ακούστε τα. Ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ζητά να κάνετε ένα check-in στον προϋπολογισμό σας. Περιορίστε λίγο κάποια από τα έξοδά σας, ίσως κάνετε σπατάλες σε αντικείμενα που δε σας χρειάζονται. Βασιστείτε στην έμφυτη δημιουργικότητά σας για να αποκαλύψετε νέες πηγές εισοδήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μιλάνε οι γύρω σας Ελληνικά; Μια παρεξήγηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας βάζει σε σκέψεις καθώς ο Άρης στον Τοξότη, στον οικείο τέταρτο οίκο σας, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ίσως ο αγαπημένος σας κάνει κάτι που σας δημιουργήσει σύγχυση ή μπορεί να ακυρώσει τα σχέδιά σας την τελευταία στιγμή ή ίσως χρειάζεται ξαφνικά όλη σας την προσοχή με τρόπο που σας ξαφνιάζει. Ένα μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να προσπαθήσει να σας κάνει να υποκύψετε στις απατήσεις του. Ειδικά με τους συγγενείς σας, θέστε όρια! Ο Δίας στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας υπενθυμίζει ότι αξίζουν οι προσπάθειές σας να ρίξετε λίγο αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για ένα στόχο σας. Μόνο μην σκεφτείτε στιγμή να επιβληθείτε στους άλλους. Φροντίστε τον εαυτό σας, βάλτε τάξη, δομή και οργάνωση στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Το μυαλό σας βρίσκεται στην ομίχλη καθώς ο Άρης στον Τοξότη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με την απατηλή σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Δεν σκέπτεστε λογικά και συνετά, έτσι υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων, γι’ αυτό μιλήστε με προσοχή και ακούστε με προσοχή. Οι αντιλήψεις σας είναι διαστρεβλωμένες και δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τα λόγια των άλλων, γι’ αυτό προσέξτε τις απαντήσεις σας. Ενώ οι συνομιλίες μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνετε όνειρα. Ξαπλώστε στον καναπέ σας και αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει. Ο Δίας στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ζητά να απομακρυνθείτε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας, θα είναι προς όφελός σας. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργική πλευρά σας να έρθει την επιφάνεια.'

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό αλόγιστες δαπάνες; Ο Άρης στον Τοξότη, στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σας ζητά να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε μια πολιτική λιτότητας, αλλά σκεφτείτε αν χρειάζεστε πραγματικά κάποια πράγματα που αγοράζετε. Αν πρόκειται να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, θέστε τους όρους εγγράφως. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, χαρίζει δύναμη και νίκη σε μια ομαδική εργασία, μόνο όμως αν μοιραστείτε το φόρτο εργασίας. Ίσως να θέλετε επίσης να εμβαθύνετε κάποιες από τις φιλίες σας, να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Έχετε το κοσμικό πράσινο φως να τους γνωρίσετε καλύτερα έξω από το γραφείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά με κάποια άτομα, αλλά αυτό βασίζεται στην πραγματικότητα; Ο Άρης στον Τοξότη, στο πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει κάποια σύγχυση στις οικείες σχέσεις σας, ίσως ακόμη και σαμποτάζ στον εαυτό σας. Μήπως έχετε επενδύσει περισσότερο στο δικό σας «εγώ» και έχετε παραμελήσει κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα; Μην αφήνετε αυτόν τον ανταγωνισμό με τον εαυτό σας και τους άλλους, να μετατραπεί σε νευρωτικό εφιάλτη. Ο Δίας στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή σας στους επαγγελματικούς σας στόχους. Μην πουλήσετε όμως γρήγορα τον εαυτό σας, θυμηθείτε να πιστεύετε στην αξία σας. Και ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχουν οι κατάλληλες διασυνδέσεις για την ανοδική πορεία της καριέρας σας. Μόνο με σωστούς συμμάχους δίπλα σας θα πάτε ψηλά και μακριά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παράξενες ημέρες, περίεργα γεγονότα … Καθώς ο Άρης στον Τοξότη, βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς, νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη. Ναι, η ζωή μπορεί να είναι κάποιες στιγμές λίγο σουρεαλιστική. Πάτε με τη ροή των γεγονότων, σκεφτείτε ποιες περιπέτειες ανάβουν τα συναισθήματά σας. Μην κάνετε όμως το λάθος και πάρετε κάτι προσωπικά ή κυριολεκτικά. Ίσως απλά δεν μπορείτε τώρα να δείτε την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ο Δίας στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως δημιουργήσει πίεση και άγχος μεταξύ της ανάγκης σας να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και την επιθυμία σας να ζήσετε τη ζωή. Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια κανενός, ούτε και να ζητήσετε συγνώμη επειδή θέλετε να εξορμήσετε σε νέες περιπέτειες και να εξερευνήσετε τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Ο Άρης στον Τοξότη, στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με την παραπλανητική σύνοδο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα στους Ιχθύς και οι απόψεις σας για έναν φίλο ή συνάδελφο θα μπορούσαν να είναι διαστρεβλωμένες, αυξάνοντας τη δυσπιστία σας. Ή ίσως δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας, μπορεί ακόμα εσείς να υποκρίνεστε, αποκρύπτοντας τις προθέσεις σας σε κάποιους φίλους σας. Δεν χρειάζεται καν να είστε με άτομα που το μόνο που θέλουν από εσάς είναι να σας εκμεταλλεύονται. Με τον Δία στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απολαύστε τη δύναμη και τη γοητεία σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί: Ο επεκτατικός Δίας θα μπορούσε να σας κάνει να βιάζεστε πριν κοιτάξετε σε βάθος. Πριν ξεκινήσετε να ανοίγετε την καρδιά σας, βεβαιωθείτε ότι ο στόχος σας δεν θα έχει ημερομηνία λήξης.

ΙΧΘΥΣ
Θέλετε να είστε ο νικητής αλλά με τον Άρη στον Τοξότη, στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, σε τετράγωνο με την παραπλανητική σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ένα πολυπόθητο επίτευγμα θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με ένα συνάδελφο ή ανώτερό σας, και θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες για να διορθωθούν τα πράγματα. Αντί να αντιδράτε, προσπαθήστε να αποκαλύψετε το βαθύτερο καρμικό μάθημα του σύμπαντος. Ίσως υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια που είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της αρνητικής κατάστασης. Αποδεχτείτε ότι όλοι μας είμαστε καθρέπτες των άλλων. Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας κάνει να είστε μια ζέστη και μια κρύο στις σχέσεις σας: είστε πολύ γενναιόδωροι καθώς είστε ερωτευμένοι αλλά κρύβετε την αγάπη σας όταν φοβάστε ότι μπορεί να σας βλάψει. Πετάξτε τη μάσκα και γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Η μοναδική προσωπικότητά σας είναι αυτό που σας κάνει ελκυστικούς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια