Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κυτταρίτιδα! Η μάχη αρχίζει...

Κορίτσια στα ...όπλα.
Η μάχη με το χειρότερο εχθρό σας, την κυτταρίτιδα, που ακούει στο κομψό όνομα "όψη του πορτοκαλιού", αλλά ουδόλως κομψή δεν είναι στην εμφάνιση, επιβάλλεται να ξεκινήσει τώρα, αν θέλετε να βγείτε στο τέλος νικήτριες.
Επιστρατεύστε κρέμες, πίλιγκ, τρίχινα γάντια, λούφες, σαπούνια με φύκια και ό τι άλλο διαθέτει η κοσμετολογία και ξεκινήστε την επίθεση στα επίμαχα σημεία της σιλουέτας.
Καλού - κακού, όμως, κλείστε από τώρα ραντεβού για 5 -6 συνεδρίες μεσοθεραπείας στο δερματολόγο σας
.....Μόνο οι θεραπείες ιατρείου, που φτάνουν βαθιά στη ρίζα του προβλήματος, μπορούν να πετύχουν βαθιά στη ρίζα του προβλήματος, μπορούν να πετύχουν θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία μάλιστα θα έχουν διάρκεια με την προυπόθεση ότι θα κάνετε και εσείς το "χρέος σας": Αφενός κάποιου είδους "συντήρηση" χρησιμοποιώντας τα αντικυτταριτιδικά καλλυντικά και αφετέρου ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σωστής και διαιτητικής διατροφής.
Η διατροφή είναι καθοριστικός παράγοντας στη μάχη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας γιατί όπως εξηγεί η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, η κυτταρίτιδα "διαλύεται" μόνο όταν το σώμα μπει στη διαδικασία απώλειας λίπους, ώστε να υποχρεωθεί να ανατρέξει στις αποθήκες του - δηλαδή τις συσσωρεύσεις λίπους που δημιουργούν την ανώμαλη υφή στο δέρμα - για να τις διασπάσει και να τις χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας...
Μερικές συμβουλές για να πιάσουν τόπο οι κόποι σας :
1. Πίλινγκ.
Το καθημερινό ντους αποτελεί μαι εξαιρετική ευκαιρία για μια μίνι αντικυτταριτιδική φροντίδα μέσα στο άδυτο του μπάνιου σας.
Αρκεί να κάνετε πίλινγκ με ένα body scrub με κόκκους στους γλουτούς, στους μηρούς και τους γοφούς σε κάθε ντους ή να τριφτείτε στα επίμαχα αυτά σημεία με ένα τρίχινο γάντι.
Το πίλινγκ έχει δύο αποτελέσματα:
Αφενός αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και συνεπώς βοηθά τα καλλυντικά να απορροφηθούν καλύτερα.
Αφετέρου με το απαλό τρίψιμο - το κυκλικό μασάζ που κάνετε με τα δάκτυλα - διεγείρετε η κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι τοξίνες και να φεύγει πιο εύκολα το διαλυμένο λίπος (που θα διαλυθεί όταν κάνετε τη μεσοθεραπεία με τη δίαιτα "πακέτο").
2. Ενυδάτωση.
Μετά το τρίψιμο, και αφού ξεβγαλθείτε, απλώστε σε όλο το σώμα ενυδατική κρέμα.
Η ενυδάτωση βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητά της, οπότε δεν χαλαρώνει κάτι που επιδεινώνει την κυτταρίτιδα.
3. Στοπ στη ζάχαρη.
Εκτός μπάνιου, σε ένα άλλο δωμάτιο τώρα, την κουζίνα, θυμηθείτε να βάλετε στοπ στην πρόσληψη ζάχαρης.
Όχι μόνο για να μη σχηματιστεί η κυτταρίτιδα αλλά και για να μη σκληρύνουν από την έξτρα ζάχαρη οι ίνες του δερματικού κολλαγόνου, μια διαδικασία που ονομάζεται γλυκοζυλίωση και επιταχύνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Glam

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια