Αστρο ...νομικά ποσά

Τα ονόματά τους φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, όπως αυτή δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το περιοδικό Forbes: για το 2012 ο  Carlos Slim Helu, ο Βill Gates,ο Warren Buffet , ο Bernard Arnault και ο Amancio Ortega είναι «οι άνθρωποι με τα αστρονομικά ποσά» και έχουν το δικό τους ζώδιο
1) Carlos Slim Helu (28 Ιανουαρίου 1940)
Μεξικανός μεγιστάνας. Από το 2010 έως σήμερα, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιρειών τηλεπικοινωνιών της Λατινικής Αμερικής,  των Telmex και Αmerican Movil.
Είναι Υδροχόος: εκκεντρικός και επαναστάτης, προοδευτικός και καινοτόμος. Θέλει να είναι ανεξάρτητος, αγαπάει πολύ την ελευθερία του και δεν επιτρέπει σε κανέναν και τίποτα να τον περιορίσει. Για την επιδίωξη ενός στόχου είναι υπομονετικός και καρτερικός και παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται καταφέρνει με την σταθερότητά του να τις υπερνικήσει.
2) Βill Gates ( 28 Oκτωβρίου 1955 )
Είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και νυν πρόεδρος της εταιρείας Μicrosoft,της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού στον κόσμο. Εδώ και αρκετά χρόνια, το όνομά του βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Είναι Σκορπιός : άτομο με ισχυρή θέληση, επιμονή, αποφασιστικότητα, πάθος, μαγνητισμό, με  μυστικοπάθεια που τρέφει τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γύρω του. Θέλει να μένει ανεπηρέαστος και σταθερός στις πεποιθήσεις και τους τρόπους του και παθιάζεται με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί.
3) Warren Buffet  ( 30 Aυγούστου 1930 )
Θεωρείται ο πιο επιτυχημένος επενδυτής του 20ου  αιώνα. Είναι ο κύριος μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού πολυεθνικού ομίλου Berkshire Hathaway που εδρεύει στην Ομάχα των Ηνωμένων Πολιτειών, διαχειρίζεται  και επιβλέπει μια σειρά θυγατρικών εταιρειών. Το αμερικάνικο περιοδικό Τime τον ανακήρυξε ως έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο κόσμο για το 2012
Είναι Παρθένος: κύρια χαρακτηριστικά του είναι η τάξη, η προσοχή, η ανάλυση, η ακρίβεια, η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα. Ο Παρθένος έχει μια συντηρητική και  πρακτική θεώρηση για την ζωή. Έχει μια απλή και σαφή διανοητικότητα και είναι αυστηρός με τα σφάλματα των άλλων.
4) Bernard Arnault   (5 Mαρτίου 1949)
Γάλλος μεγιστάνας. Eίναι ο πρόεδρος της εταιρείας Louis Vuitton, της επωνυμίας-σύμβολο στο χώρο των προϊόντων πολυτελείας. Το περιοδικό Forbes τον κατατάσσει στην 4η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με την περιουσία του να ανέρχεται στα 41 δις δολάρια
Είναι Κριός: κύρια χαρακτηριστικά του είναι η παρορμητική του φύση, η ηγετική του ιδιοσυγκρασία, η τόλμη, η θέληση, η αυτοπεποίθηση, αλλά και η θρασύτητα και η εριστικότητά του. Θέλει να ηγείται και να ξεχωρίζει, ενώ δύσκολα θα υπηρετήσει τους άλλους. Η απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και το επιχειρηματικό πνεύμα που τον διακρίνει, τον βγάζουν εύκολα από την αφάνεια και ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων του.
5) Amancio Ortega  (28 Μαρτίου 1936)
Είναι ο ιδρυτής, ο πρόεδρος και ο κάτοχος του 59,3% του ισπανικού ομίλου επιχειρήσεων Ιnditex ( σσ ο όμιλος Ιnditex περιλαμβάνει τις εταιρείες Ζara, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarious,Pull and Bear και Βershka). Είναι ο 5ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και ο πλουσιότερος άνδρας της Ισπανίας.
Είναι Ταύρος: επινοητικός, παραγωγικός, ισχυρογνώμων. Η απεριόριστη υπομονή του, τον βοηθάει να ξεπεράσει κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται και να πετύχει τους στόχους του. Δίνει μεγάλη σημασία στην υλική του εξασφάλιση και στην οικονομική του ανεξαρτησία. Οι κινήσεις που κάνει είναι μεθοδικές, αργές αλλά σταθερές και προσπαθεί να στηρίξει κάθε νέα του προσπάθεια πάνω σε γερά θεμέλια. Είναι πεισματάρης και δεν σταματάει αν δεν πετύχει αυτό που θέλει.
ΥΓ: Κανένας αστρολογικός συνδυασμός δεν μπορεί να εξασφαλίσει αστρο..νομικά ποσά και κανένα αστρονομικό ποσό δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα πάντα...

*Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λεφτά και άνθρωποι που είναι ..πλούσιοιCoco Chanel
Νάνσυ Μητροπούλου

Related Posts