Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι χωρισμοί του Hollywood το 2015

Το 2015 δεν ήταν καλή χρονιά για τους σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου αφού στην προσωπική τους ζωή, πολλοί από αυτούς βίωσαν το τέλος της σχέσης ή του γάμου τους.
Ας δούμε ποια ζευγάρια δεν είναι πια μαζί...
Courteney Cox και Johnny McDaid
Πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι επιβεβαίωσε την 1η Δεκεμβρίου ότι το ζευγάρι που ξεκίνησε να βγαίνει στα τέλη του 2013 ακύρωσε τον αρραβώνα του.
KATE BECKINSALE - LEN WISEMAN
Μετά από 11 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να πάρει διαζύγιο στις 20 Νοεμβρίου.
EMMA STONE - ANDREW GARFIELD
Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.
HALLE BERRY - OLIVIER MARTINEZ
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να απολαύσουν τον έγγαμο βίο και αποφάσισαν να χωρίσουν, έχοντας προηγουμένως αποκτήσει ένα υπέροχο αγοράκι.
GLENN CLOSE - DAVID SHAW
Η σταρ χώρισε και τον τρίτο σύζυγό της τον Σεπτέμβριο του 2015. Είχαν παντρευτεί το 2006 και ο χωρισμός τους έγινε σε πολύ φιλικό επίπεδο.
MEGAN FOX - BRIAN AUSTIN GREEN
Τον περασμένο Αύγουστο το Us Weekly αποκάλυψε ότι η 29χρονη ηθοποιός και ο διάσημος σύζυγός της χώρισαν, έξι μήνες αφότου άρχισαν να αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους.
Ήταν μαζί για παραπάνω από μία δεκαετία και παντρεμένοι πέντε χρόνια. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.
KERMIT - MISS PIGGY
Αυτός ήταν ένας χωρισμός που δεν περιμέναμε. Στις 4 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι το θρυλικό ζευγάρι των Muppets έδινε τέλος στη 30χρονη σχέση του.
GWEN STEFANI - GAVIN ROSSDALE
Στις 3 Αυγούστου η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1995 και παντρεύτηκε το 2002.
MELANIE GRIFFITH - ANTONIO BANDERAS
Μετά από 18 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι πήρε στα χέρια του το διαζύγιο τον Ιούλιο του 2015. Έχουν μία κόρη, τη 18χρονη Stella και αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την σταρ και ο δεύτερος για τον γοητευτικό ηθοποιό.
KOURTNEY KARDASHIAN - SCOTT DISICK
Αν και η σταρ του ριάλιτι δεν είχε ανακοινώσει απολύτως τίποτα για τον χωρισμό της από τον πατέρα των τριών παιδιών της, την αποκάλυψη του τέλους στη σχέση τους έκαναν κάποιες φωτογραφίες όπου απεικονιζόταν εκείνος τον περασμένο Ιούλιο με την πρώην αγαπημένη του.
BEN AFFLECK - JENNIFER GARNER
Μετά από μήνες που οι δυο τους αρνούνταν πεισματικά πως έχουν προβλήματα στον γάμο τους, επιβεβαίωσαν τον περασμένο Ιούνιο ότι παίρνουν διαζύγιο. Μάλιστα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μιλώντας για τον χωρισμό τους.
BRITNEY SPEARS - CHARLIE EBERSOL
Οκτώ μήνες κράτησε η σχέση του ζευγαριού που χώρισε τον περασμένο Ιούνιο ενώ εκείνη αμέσως έσβησε όλες τις φωτογραφίες του από τη σελίδα της στο instagram.
CHARLIZE THERON - SEAN PENN
Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ανέβαλαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου εμφανίζονταν μαζί στο Φεστιβάλ των Καννών. Λίγο καιρό μετά, η σταρ έδωσε συνέντευξη στην οποία παραδεχόταν πως υπήρξαν στιγμές στη σχέση τους που και εκείνη υπήρξε άδικη μαζί του αλλά και εκείνος.
TIGER WOODS - LINDSEY VONN
Τον περασμένο Μάιο, ο διάσημος γκολφέρ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πως αιτία του χωρισμού τους ήταν τα πολύ απαιτητικά προγράμματά τους καθημερινά ενώ τόνιζε πως θα θυμάται πάντα με αγάπη τις στιγμές που είχαν περάσει μαζί.
ARIANA GRANDE - BIG SEAN
Η ποπ σταρ χώρισε από τον διάσημο ράπερ μετά από οκτώ μήνες σχέσης, τον περασμένο Απρίλιο. «Παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι» τόνισαν φίλοι τους μετά την αποκάλυψη του χωρισμού .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια