Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι δουλειές έκαναν οι αστέρες πριν γίνουν διάσημοι

Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά ακόμη και για τους πιο διάσημους αστέρες του πλανήτη. Ετοιμάσου για μεγάλες εκπλήξεις...
Η πρώτη δουλειά του Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν υπάλληλος σε τράπεζα!
Η βραβευμένη Έιμι Άνταμς δούλευε στα... Hooter's πριν τον πρώτο της ρόλο στο "Drop Dead Gorgeous"
Σταρ πρώτου μεγέθους σήμερα η Νικόλ Κίντμαν δούλευε ως μασέζ στην Αυστραλία για να συντηρίσει την οικογένειά της. Και μετά... συνάντησε τον Τομ Κρουζ στη μεγάλη οθόνη.
Τζάστιν Θερού: Για ένα... φεγγάρι, ο νυν σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον έφτιαχνε γρανίτες (!) στο Ringling Brothers Circus στην Ιαπωνία, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ και ασχοληθεί με την υποκριτική.
Μαντόνα: Μεταξύ των πολλών και διαφόρων που έκανε πριν κατακτήσει τα τσαρτς, η βασίλισσα της ποπ δούλεψε και στα Dunkin' Donuts της Τάιμς Σκουεαρ.
Τζένιφερ Χάντσον: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δούλεψε αρκετό καιρό στα Burger King. Μετά την εξέλιξη στην καριέρα της, βέβαια, σημειώνομε ότι η εταιρεία της έχει προσφέρει δωρεάν φαγητό για όλη της τη ζωή.
Πριν τον κερδίσει η υποκριτική, ο Τζόνι Ντεπ πουλούσε στυλό τηλεφωνικώς!!
Η "Άγγελος του Τσάρλι" Λούσι Λιού υπήρξε επί χρόνια δασκάλα αερόμπικς.
Κιμ Καρντάσιαν: Κι όμως... πριν βρει το "κάλεσμά" της μέσω του οικογενειακού της ριάλιτι, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν προσωπική βοηθός της Πάρις Χίλτον. Εντάξει! Και φίλη της.
Πριν τον κερδίσει η σκηνή, ο Κάνιε Γουεστ δίπλωνε μπλουζάκια στο Gap. Τώρα ετοιμάζεται για.. Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι να πει κανείς;;;
Όταν ήταν μικρή, η Μπιγιονσέ σφουγγάριζε το κομμωτήριο της μαμάς της, ώστε να κερδίζει το χαρτζιλίκι της.
Τρία χρόνια "υποδοχή" στα McDonalds έκανε η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, πολύ πριν από την εποχή του "Notebook"
Το χρυσό κορίτσι του Χόλιγουντ, η Τζούλια Ρόμπερτς δούλευε στο διάσημο παγωτατζίδικο Baskin Robbins στη Γεωργία, πριν ανακαλυφθεί... Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
Πολύ πριν γίνει διάσημος, ο Μπραντ Πιτ ήταν ένα από τα ζωντανά "κοτόπουλα" που έκαναν διαφήμιση για το εστιατόριο El Pollo Loco. Ο ίδιος το έχει παραδεχτεί πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πλασιέ... των πάντων ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ για πολλά χρόνια. Μετά, ήρθε η "Εντατική" και η συνέχεια είναι πολύ γνωστή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια