Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννη / Γιάννα / Πρόδρομε Χρόνια Πολλά

ΓΙΑΝΝΑ (Γιάννα, Γιαννούλα, Γιανγκούλα)
ΖΑΝΝΕΤΟΣ (Ζαννέτος, Ζαννέτα, Ζανέτ, Ζαννέττος, Ζαννέττα)
ΓΙΑΝΝΗΣ (Γιάννης, Τζαννής, Τζανής, Γιαννιός, Γιάννος, Γιάνναρος, Γιανναράς, Γιάνγκος, Γιανγκούλας, Γιαννάκης, Γιάγκος)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (Πρόδρομος, Προδρομάκης, Μάκης, Προδρομία)
ΙΩΑΝΝΗΣ (Ιωάννης, Ιωάννα, Ιβάνα, Βάνα, Βάννα)
Τι σημαίνει το όνομά σου:
Γιάννα / Ιωάννα / Τζοάννα
Ιωάννα, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, φανερώνει γενναιοδωρία! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, είσαι λοιπόν μία γυναίκα γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ζεστασιά. Λατρεύεις την επικοινωνία και έχεις την χαρισματική ικανότητα να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου με εύκολο τρόπο! Σε εξιτάρουν οι νέες γνώσεις, τα ταξίδια αλλά και οι νέες γνωριμίες. Είσαι πονόψυχη και αρκετά γενναιόδωρη, πολλές φορές ικανοποιείσαι πολύ περισσότερο όταν προσφέρεις πάρα όταν δέχεσαι!

Γιάννης/ Ιωάννης
Γιάννη, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς το όνομά σου ερμηνεύεται ως γενναιόδωρος. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2, είσαι δηλαδή ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα.
Πρόδρομος
Το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 4 και αυτό φανερώνει ότι είσαι ένας σοβαρός και υπεύθυνος άνδρας! Προσπαθείς πάντα με την λογική να κάνεις πράξη αυτό που θεωρείς εσύ σωστό και βαδίζεις πάντα στα με γνώμονα την σταθερότητα και την ασφάλεια! Τηρείς τους νόμους, τις παραδόσεις τα ήθη και τις αξίες και είσαι ένα σεβαστικό άτομο με αρχές! Λατρεύεις το σπίτι και την οικογένειά σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια