Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου που ασελγούσε σε κοριτσάκια

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του από την ΕΛ.ΑΣ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στον Γέρακα για ασέλγεια σε βάρος μικρών κοριτσιών Δημοτικού σχολείου.
Πρόκειται για τον Μαρασογλου Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα, ο οποίος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. «Πείτε ό,τι θέλετε. Ήμουν ένα τέρας, ζητάω συγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του 52χρονου ο οποίος παραδέχθηκε στην απολογία του τις πράξεις του και αναφέρθηκε και σε άλλες δυο πράξεις ασέλγειας ανηλίκων κοριτσιών, 8 και 9 ετών.
Ο 52χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο ενώ στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγος του κατηγορουμένου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να καταθέσει εναντίον του αίτηση διαζυγίου.
«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι» είπε ο 52χρονος παιδόφιλος μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την απολογία του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια