Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χωρισμοί Ελλήνων διασήμων του 2015

Έζησαν μαζί αλλά το 2015 διαπίστωσαν πως δεν ταίριαζαν όσο αρχικά νόμιζαν και έτσι είπαν να χωρίσουν.
Το 2016 τους βρίσκει χωρισμένους ή με νέες σχέσεις.
Ας δούμε ποια ζευγάρια έδωσαν τέλος στη σχέση τους μέσα στο 2015! 
Πέρυσι τέτοιες άγιες ημέρες ο Ηλίας Βρεττός πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή καταφερόταν σε δηλώσεις όλο νόημα για το τέλος της σχέσης τους. Το 2015 όμως υπήρξε αρκετά γενναιόδωρο μαζί του σε ό,τι αφορά τον έρωτα αφού βρέθηκε στον δρόμο του η Φελίσια Λαπάτη. Ούτε αυτή η σχέση όμως κράτησε πολύ αφού πριν από λίγους μήνες οι δυο τους έδωσαν τέλος στον έρωτά τους.

Ήταν φθινόπωρο του 2014 όταν ο Μάνος Ιωάννου γνώρισε μέσω μιας κοινής παρέας τη Βαλέρια Χοψονίδου. Εκείνος βρισκόταν σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς ήταν στα χωρίσματα με τη Ναταλία Γερμανού, και δεν έδειχνε διατεθειμένος να κάνει επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η γνωριμία του ηθοποιού με την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου εξελίχθηκε διαφορετικά απ’ ό,τι ίσως περίμενε. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και δεν κρύβονταν στη θέα των paparazzi. Αντιθέτως, δημοσίευαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από καθημερινές τους στιγμές, εξόδους και διακοπές, δίνοντας την εντύπωση πως αυτός ο έρωτας που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή περιπέτεια.
Μάλιστα, η Βαλέρια στις 18 Σεπτεμβρίου ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία από ένα ταξίδι τους στο Παρίσι, ενημερώνοντας παράλληλα τους followers της πως έκλεισε δέκα μήνες σχέσης με τον Μάνο. Παρότι το ζευγάρι συμπλήρωσε ένα χρόνο μαζί, οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να αραιώνουν, δημιουργώντας απορίες και ερωτηματικά.
Η αλήθεια είναι πως από τα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στον ορίζοντα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μην πηγαίνει τόσο συχνά στο σπίτι της Βαλέριας στη Νέα Σμύρνη και να διανυκτερεύει επί καθημερινής βάσης στο διαμέρισμά του στον Άλιμο.
Η μοναχική έξοδος του ηθοποιού στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Πάολα, αλλά και οι δύο σόλο εμφανίσεις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Ένας Άλλος Κόσμος", αλλά και σε εκείνη της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε, αποδεικνύουν πως οι τίτλοι τέλος σε αυτή τη σχέση έχουν ήδη πέσει.

Πλέον η Κλέλια Πανταζή και ο Βαγγέλης Χούμας τραβούν χωριστούς δρόμους παρ’ όλο που για ένα διάστημα προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους ύστερα από την κρίση που διαπίστωσαν πως αντιμετώπιζαν. Η ολυμπιονίκης και ο προπονητής κολύμβησης πριν από λίγες εβδομάδες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Όσο διάστημα ήταν μαζί, προσπάθησαν να διατηρήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια έκαναν δημόσιες εμφανίσεις. Γεγονός όμως είναι πλέον πως δεν είναι μαζί και όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Ο Γιάννης Μπουτάρης και η συντροφος του Γκαμπριέλα Σάινερ, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από 13 χρόνια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη. Έκτοτε, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε πως απολαμβάνει την μοναχικότητά του και τόνισε πως στην ηλικία του είναι δύσκολο η εύρεση συντρόφου.

«Έχω μάθει από τα λάθη μου και με προστατεύω. Δεν θέλω να του γίνω ούτε φορτική ούτε ενοχλητική. Έχουμε μια σχέση που λειτουργεί όμορφα» έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου πριν από έναν χρόνο στο ΟΚ! για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αν και οι φήμες για την κρίση στη σχέση τους κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους έδειχναν πάντα το αντίθετο – το ίδιο και η απόφασή τους να μετακομίσουν σε νέο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, αφού είχαν δώσει και την απαραίτητη προκαταβολή και είχαν απευθυνθεί σε γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. «Τα προβλήματα στη συμβίωσή τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους από τον χειμώνα, όμως η αγάπη πάντα έδειχνε να κερδίζει, είχαν μια γλυκιά εξάρτηση ο ένας από τον άλλον» λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού. Τον περασμένο Οκτώβριο, όμως, η Κατερίνα άφησε για πρώτη φορά σε δηλώσεις της να φανεί ότι η σχέση της περνούσε κρίση. «Δεν έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού επειδή η αδελφή του Βασίλη δεν την κάλεσε στον γάμο της στη Βενετία, σίγουρα όμως το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και με την Αφροδίτη δεν βοήθησε την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα διατηρούσε καλές σχέσεις με τους γονείς του αγαπημένου της» προσθέτει το ίδιο πρόσωπο. Στις αρχές Νοεμβρίου –τη μέρα δηλαδή που ο Βασίλης βρισκόταν στη Βενετία για τον γάμο– η Κατερίνα μετακόμισε σε διαμέρισμα που ανήκει στην οικογένειά της στο κέντρο της Κηφισιάς, ενώ το ίδιο βράδυ κοιμήθηκε στο πατρικό της σπίτι μαζί τους γονείς της, που της έχουν μεγάλη αδυναμία. «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ περήφανη και δεν θέλει να το δείχνει» επιβεβαίωσε στενός της συνεργάτης. «Για πολύ καιρό πίστευε ότι ο Βασίλης ήταν ο άντρας της ζωής της, ότι θα έκαναν οικογένεια και ότι θα ζούσαν για πάντα μαζί» τόνιζε τότε η ίδια πηγή. Ο χωρισμός πράγματι υπήρξε οριστικός και πλέον η Κατερίνα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Βασίλη ο οποίος υπήρξε αναμφισβήτητα ο άντρας της ζωής της.

Όταν τον περασµένο Αύγουστο κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ τους σε παραλία της Μυκόνου, να ανταλλάσσουν παθιασµένα φιλιά αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω τους, όλοι µιλούσαν για έναν φλογερό έρωτα που θα έχει µέλλον, Τελικά, όμως, όπως αποδείχτηκε ήταν μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι και μόνο. Ο λόγος για τον έρωτα του νεαρού επιχειρηµατία Τάσου Μοιραράκη και της εντυπωσιακής Έφης Κυριάκου που όμως τον περασμένο Οκτώβριο έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Παρόλο που ο έρωτας που µοιράστηκαν ήταν πολύ έντονος και κεραυνοβόλος, λίγο µετά το τέλος του καλοκαιριού διαπίστωσαν πως δεν ταιριάζουν όσο πίστευαν αρχικά. «Τα πρώτα προβλήµατα ανάµεσά τους ξεκίνησαν όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους. Οι πολλές επαγγελµατικές υποχρεώσεις τούς αποµάκρυναν και τους έφεραν αντιµέτωπους µε την αλήθεια. Ο Τάσος ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για τις ανάγκες της οικογενειακής επιχείρησης, ενώ και εκείνη, λόγω των φωτογραφίσεων και της συµµετοχής της σε ντεφιλέ µόδας, αναγκάζεται να περνά µεγάλα χρονικά διαστήµατα εκτός Ελλάδας. Έτσι ήρθε το τέλος ανάµεσά τους», είπε στη real άνθρωπος από το περιβάλλον τους, επισηµαίνοντας ότι από κοινού αποφάσισαν, χωρίς εντάσεις και εκνευρισµούς, να δώσουν τέλος στη σχέση αυτή που κράτησε µόλις πέντε µήνες. Το όµορφο µοντέλο και ο 26χρονος επιχειρηµατίας, ο οποίος είναι το alter ego της µητέρας του ∆έσποινας στην οικογενειακή επιχείρηση, είχαν γνωριστεί λίγο µετά το Πάσχα σε κοσµική εκδήλωση όπου έτυχε να είναι και οι δύο καλεσµένοι. Ωστόσο, ο έρωτάς τους έµελλε να λάβει τέλος πολύ νωρίς.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και μάλιστα είχαν μετακομίσει πρόσφατα στην ερωτική φωλιά τους, ξαφνικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Δεν είναι άλλοι από την ηθοποιό Κατερίνα Δημητρόγλου και τον αγαπημένο της ψυχολόγο και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Βεντούρη που έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Μόλις τον περασµένο Μάιο, η ηθοποιός µιλούσε ενθουσιασµένη για την απόφασή της να συγκατοικήσει µε τον αγαπηµένο της κάνοντας το πρώτο σηµαντικό βήµα στη σχέση τους, που ήδη µετρούσε ενάµιση χρόνο. Λίγους µήνες µετά, τα δεδοµένα πλέον ήταν τελείως διαφορετικά στην προσωπική ζωή της ηθοποιού που γνωρίσαµε και αγαπήσαµε από τους ρόλους της στα επιτυχηµένα σίριαλ του Mega «∆ικαίωση» και «Κλεµµένα όνειρα». «Μόλις χώρισα. Πήραµε από κοινού την απόφαση αυτή», αποκάλυπτε η ίδια στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.

Η Ρία Αντωνίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος δεν είναι πια μαζί. Έχουν χωρίσει από τον περασμένο Οκτώβριο και το μοντέλο βρίσκεται στο Μαϊάμι και ασχολείται με την καριέρα της χωρίς πλέον να έχει στο πλευρό της τον «φύλακα-άγγελό» της μέχρι πρότινος.

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από αρκετά χρόνια. Μάλιστα, την ανακοίνωση την έκανε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η αλήθεια είναι πως μας ξάφνιασε, αφού δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Λίγους μήνες, μετά τον χωρισμό τους, η Ευρυδίκη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που τους οδήγησαν στο τέλος του γάμου τους.

Μετά από 8 χρόνια γάμου και δυο παιδιά αποφάσισε από κοινού με τη σύζυγο του να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το τελευταίο διάστημα η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης ζουν σε διαφορετικά σπίτια δηλώνοντας πως είναι σε μια φάση που προσπαθούν να βρουν κοινά σημεία αν και ακόμη δεν έχουν χωρίσει επισήμως. Ο επιχειρηματίας απαθανατίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο, όπου βρισκόταν για δουλειά, κάνοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά το χωρισμό.
 
Τον περασμένο Ιούλιο μάθαμε και για τον χωρισμό του Χρήστου Χολίδη από την Χριστίνα Μουστάκα. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Από την πρώτη στιγμή που ήταν μαζί εμφανίζονταν ακομπλεξάριστοι και άνετοι χωρίς να το παίζουν σε δηλώσεις και φωτογραφίες για δήθεν διακριτικότητα. Η σχέση αυτή ξεκίνησε τόσο παθιασμένα ήδη από τον Απρίλιο του 2014. Ερωτευμένοι και οι δυο τους απολάμβαναν τα πάντα μαζί αφήνοντας, σε όσους τους έβλεπαν μαζί, την αίσθηση πως αυτό που έχουν δεν πρόκειται να «σπάσει» ποτέ. Έτσι δικαιολογούνται και οι φήμες που φούντωναν όλο περισσότερο το τελευταίο διάστημα για μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου που θα δεχόταν η Χριστίνα Μουστάκα από τον αγαπημένο της. Η πικρή αλήθεια όμως είναι πως οι φήμες αυτές ήταν καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας τον περασμένο Ιούλιο καθώς χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα.

Η Νίκη Ξάνθου και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο έπειτα από δυο χρόνια σχέσης. Η πρώην Ολυμπιονίκης είναι πλέον μόνη της και σύμφωνα με το Οκ, ο πρώην σύντροφός της έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση των πολυτελών μονοκατοικιών στην Πάτμο.

Η Σόφη Πασχάλη είναι και πάλι μόνη μετά τον χωρισμό της από τον αγαπημένο της Τζίμη Τσενεμπή από τον περασμένο Μάιο, Το ζευγάρι είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του από τον περασμένο Μάρτιο. Τότε μάλιστα είχαν κάνει και την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους καθώς μετά απ’ αυτήν δεν τους ξαναπαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί. Μέχρι που τελικά, οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να πουν οριστικά αντίο ο ένας στον άλλον.

Η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου που λατρέψαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» πορεύεται από τον περασμένο Μάιο μόνη στην προσωπική της ζωή, έχοντας βέβαια ως απόλυτη προτεραιότητά της τον γιο της Νικόλα που απέκτησε με τον Ανδρέα Κομπόση. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2011 και έδειχναν να είναι πολύ ευτυχισμένοι, ειδικά αφότου έγιναν γονείς. Φαίνεται όμως πως την περασμένη Άνοιξη η ζωή τους δεν ήταν το ίδιο όμορφη με παλιότερα και έτσι η ηθοποιός και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός της Μαριάντας Πιερίδη μέσα στη χρονιά με τον πατέρα του παιδιού της, Νέστορα Φωτιάδη οι οποίοι δείχνουν να έχουν δικαστικές περιπέτειες, ακόμα και μετά το τέλος της σχέσης τους.

Ένα ακόμα ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Παππάς μετά από έναν χρόνο σχέσης δεν είναι πλέον μαζί από τον περασμένο Μάιο. Η τραγουδίστρια και ο ηχολήπτης από τον Μάρτιο αντιμετώπιζαν προβλήματα αλλά έκαναν προσπάθειες να είναι μαζί αλλά δεν τα κατάφεραν και επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου έπειτα από τέσσερα χρόνια, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στην σχέση τους μέσα στη χρονιά. Πλέον και οι δύο είναι σε νέες σχέσεις και δείχνουν να περνούν καλά.

Η Χριστίνα Πολίτη και ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος χώρισαν επίσης τον περασμένο Μάιο αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους στενούς τους φίλους, που δεν περίμεναν κάτι τέτοιο.

Οριστικό τέλος στη σχέση της με τον αγαπημένο της έδωσε τον περασμένο Μάιο Ευγενία Σαμαρά που χώρισε από τον αγαπημένο της Γιάννη Δελιτζά. Η όμορφη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» και απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» είναι πλέον σε νέα σχέση με συνάδελφό της.

Αντί για κουφέτα.. χωρισμός. Ο λόγος για την σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη και τον γοητευτικό επιχειρηματία Δημήτρη Παλαμαρά. Οι δυο τους, μετά από πολύχρονη σχέση, αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους δικούς τους ανθρώπους, αφού οι περισσότεροι πίστευαν πως δεν θα αργούσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως οι δυο τους ήξεραν καλύτερα πώς αυτή η σχέση δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Έτσι, τώρα παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι και κρατούν ωραίες αναμνήσεις.

Μόλις έξι μήνες κράτησε το συγκεκριμένο ειδύλλιο αφού διαπίστωσαν από κοινού πως δεν έχουν τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα όπως αρχικά πίστευαν. Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδη και τον επιχειρηματία Γιώργο Πλέστη ιδιοκτήτη του κέντρου «Σπιτάκια» στο Γκάζι στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι πρότινος η τραγουδίστρια. Το ζευγάρι, μετά από περίπου μισό χρόνο σχέσης αποφάσισε τον περασμένο Μάιο να δώσει τέλος στο ρομαντικό ειδύλλιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους και που όμως, όπως διαπίστωσαν από κοινού, δεν είχε μέλλον

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν ζευγάρι για 5 χρόνια με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και χώρισαν στα μέσα της περασμένης Άνοιξης. Κανείς από τους δυο τους δεν επιβεβαίωσε και δεν μίλησε για τη σχέση τους καθώς θέλουν να κρατούν τη προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο θεατρικός επιχειρηματίας Φάνης Κιρκινέζος χώρισαν τον περασμένο Μάρτιο μετά από περίπου οκτώ μήνες σχέσης. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που χους οδήγησε στην απόφαση του χωρισμού, φαίνεται ότι πηγάζει από τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι δυο τους εκείνο το διάστημα.

Χώρισε από τον 26χρονο σύντροφό της Μιχάλη Καμπουράκη η Μελίνα Ασλανίδου στις αρχές του 2015. «Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα. Αισθάνθηκαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, οπότε προτίμησαν να ακολουθήσει ο καθένας τον δικό του δρόμο» αποκαλύπτει πηγή. Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά είχε επιβεβαιώσει τότε εμμέσως τον χωρισμό της. «Είμαι γυναίκα, και η φύση με προορίζει να γίνω μητέρα. Πιστεύω ότι παντα μια γυναίκα ερωτεύεται πρώτα και μετά σκέφτεται τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι ότι όταν ερωτευτώ, θα μου εμφανιστεί πιο έντονα το συναίσθημα αυτό»!

Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στις αρχές του χρόνου. Παρά το γεγονός ότι έδωσαν και οι δυο το παρών στο πάρτι γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν ήδη χωρισμένοι.

Στις αρχές του χρόνου χώρισε οριστικά και Εύη Φραγκάκη από τον αγαπημένο της, πολιτικό μηχανικό, Γιάννη Χονδράκη. Αν και έκαναν προσπάθειες για να τα βρουν, τελικά ο χωρισμός τους ήταν οριστικός. Η δημοσιογράφος άλλωστε είναι σε νέα σχέση.

Μπορεί πέρυσι το καλοκαίρι να βλέπαμε τον Κώστα Δόξα τρελά ευτυχισμένο στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του, Μαρίας Μακρήόμως φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά κι έτσι οι δυο τους, οι οποίοι μετρούσαν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο δεσμός τους κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια όμως τον περασμένο Ιανουάριο πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στο ειδύλλιό τους. Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και τον τον μουσικό Φώτη Παπαθεοδώρου που υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Όπως αθόρυβα αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, έτσι αθόρυβα έπαψαν να είναι μαζί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια