Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελευθέριος, Ελευθερία, Αβραάμ, Ανθή, Σύλβια

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία)
ΑΝΘΗ (Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια)
ΣΥΛΒΙΑ (Σύλβια)
ΣΩΣΣΑΝΑ (Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα)

Ελευθερία:
Ελευθερία, το όνομα σου βγαίνει από το αρχαίο επίθετο ελευθερωτής, είναι βέβαιο λοιπόν ότι είσαι μία γυναίκα ανεξάρτητη που δεν αντέχει την καταπίεση και τον περιορισμό!
Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Ελευθέριο που ήταν ο προστάτης των εγκύων!
Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 5, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό!
Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές.
Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο.
Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου.
Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν είσαι σταθερή στις απόψεις σου με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Ελευθέριος / Λευτέρης:
Λευτέρη, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «ελευθερωτής», είσαι λοιπόν ένας άνδρας που δεν μπαίνει σε καλούπια, θέλεις να είσαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και πιέσεις.
Στην Ορθόδοξη Εκκκλησία, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Ελευθέριο που είναι ο προστάτης των εγκύων!
Είσαι ένας άνδρας που λατρεύει τις γυναίκες, θέλεις να υπάρχει διαρκώς δίπλα σου ένα γνήσιο θηλυκό και έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο!
Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάρθμο το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας χαρούμενος και αγαπητός άνδρας με κέφι και αισιοδοξία!
Με το χαμόγελο και την θετική σου σκέψη, δίνεις κουράγιο στους γύρω σου .
Σου αρέσει να διαβάζεις και να αποκτάς γνώσεις ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και καλλιτεχνικές τάσεις.
Σου αρέσει η διασκέδαση και φροντίζεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση.
Είσαι πολύ επικοινωνιακός έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο μιας και δεν σου αρέσει να μένεις μόνος.
Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, έχεις όμως την τάση να αφήνεις στη μέση ότι ξεκινάς!
Αβραάμ:
Το όνομά σου προέρχεται από τον Πατριάρχη του έθνους Ισραήλ, ήταν πρόγονος του Ιωσήφ και του Ιησού Χριστού! Από τον Αβραάμ ξεκίνησε η ιστορία του Ισραήλ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες, φαντασία και πολλά όνειρα για τη ζωή! Σέβεσαι, εκτιμάς και λατρεύεις τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να δεις τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου ευχαριστημένους! Σε συγκινούν τα κοινωνικά ζητήματα και προσπαθείς με τον τρόπο σου να συνδράμεις στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου! Πολλές φορές εμπλέκεσαι με αρκετές δραστηριότητες μαζί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώνεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου!
Ανθή:
Η Ανθή σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν μια από τις επτά Αλκυονίδες νύμφες κόρη του γίγαντα Αλκυονέα.
Το όνομά σου συνηθίζεται σε γυναίκες που η καταγωγή τους είναι από νησί!
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις από τη ζωή, δεν ονειροβατείς αλλά λειτουργείς πάντα προσγειωμένα και συνετά.
Σου αρέσει να κάνεις ένα καλό πλάνο και να έχεις σε πλήρη έλεγχο όλες τις υποχρεώσεις σου, γιατί η συνέπεια είναι μία από τις μεγαλύτερες αρχές σου.
Σου αρέσει να απολαμβάνεις στιγμές στην εξοχή, λατρεύεις την φύση, τα ζώα και τα σπόρ.
Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 5 και αυτό σημαίνει ότι θέλεις να εξελίσσεσαι, να εκσυγχρονίζεσαι, είσαι ανοιχτόμυαλη και βλέπεις πάντα την φωτεινή πλευρά της ζωής.
Έχεις πάρα πολλές ιδέες αλλά και μεγάλη φαντασία, ωστόσο κάποιες στιγμές είναι δύσκολο για σένα να θέσεις σε εφαρμογή όλα αυτά τα μεγάλα σχέδια που κάνεις.
Με τον κοινωνικό χαρακτήρα σου καταφέρνεις να προσεγγίζεις και να τα πηγαίνεις καλά με ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Σύλβια
Από τη λατινική λέξη «Silva» που σημαίνει «δάσος». Ανήσυχη και αγχώδης, μπορεί ν' αποδώσει στη δουλειά της μόνο αν την ενδιαφέρει πραγματικά. Ο πολύς κόσμος την ενοχλεί και έχει λίγους, αλλά καλούς φίλους. Είναι πολύ καλή οικοδέσποινα και πολύ τρυφερή μητέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια