Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεμιστοκλής, Ιουλία ονόματα

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα)
ΙΟΥΛΙΑ (Ιουλιανή, Ιουλία, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, Τζούλια)
Ιουλία:
Ιουλία έχεις καλοκαιρινή διάθεση, άλλωστε το όνομά σου προέρχεται από τον μήνα της καρδιάς του καλοκαιριού!
Λατρεύεις την καλή ζωή, την διασκέδαση και σου αρέσει να έχεις τις ανέσεις σου και την ηρεμία σου.
Όταν θέλεις να αποφύγεις τα δύσκολα, το ρίχνεις στο χιούμορ για να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα.
Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλοσοφημένη, με σοβαρή σκέψη και ωριμότητα.
Σου αρέσει κάποιες στιγμές να αφιερώνεις χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και να απολαμβάνεις προσωπικές στιγμές.
Έχεις ισχυρή διαίσθηση και μαγνητισμό στο βλέμμα.
Δύσκολα κάποιος μπορεί να σου ξεφύγει ή να σε κοροϊδέψει!
Θέμις / Θέμιδα
Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Θέμιδα, η κόρη του Ουρανού και της Γής ήταν η θεά του Δικαίου εξάλλου αυτό το φανερώνει και η ετυμολογία του ονόματος που προέρχεται από την λέξη τίθημι δηλαδή θεσμός! Έτσι λοιπόν το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι μία ακριβοδίκαιη γυναίκα που τάσσεσαι υπέρ των αδύναμων, είσαι φιλεύσπλαχνη και δεν διστάζεις να ακολουθήσεις τις πιο δύσκολες επιλογές, εφόσον είσαι βέβαιη ότι είναι για το καλό σου! Στην αριθμολογία του όνομά σου έχει λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις πάντα να υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου .Είσαι ήσυχη, γαλήνια και δεν αντέχεις τις εντάσεις και τους καβγάδες για αυτό και προσπαθείς με την διπλωματία σου να αποφεύγεις τις κακοτοπιές! Χρειάζεσαι χρόνο για να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο και γίνεσαι λίγο καχύποπτη και επιφυλακτική! Είσαι τρυφερή, πιστή και πολύ δοτική στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις. Η ζεστή συμπεριφορά σου σε κάνει να γίνεσαι αγαπητή όπου και αν βρίσκεσαι. Είσαι αναποφάσιστη και θέλεις πάντα κάποιον δίπλα σου για να σε παροτρύνει. Προσπαθείς πάντα να κρατάς τις ισορροπίες όμως συχνά γίνεσαι το θύμα στις σχέσεις σου γιατί δυσκολεύεσαι να λες όχι. Δίνεις στους άλλους πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Το καλό με σένα όμως είναι πως προσφέρεις στους γύρω σου χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα, έτσι δεν πληγώνεσαι.
Θεμιστοκλής
Έχεις ένα από τα πιο ιστορικά ονόματα, σίγουρα όπως ήδη θα γνωρίζεις, ο Θεμιστοκλής ήταν αρχαίος Έλληνας πολιτικός στρατηγός. Υπήρξε ο αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης στην κλασσική Αθήνα και έλαβε μέρος στην Μάχη του Μαραθώνα. Έμεινε γνωστός ως θεμελιωτής της ναυτικής δύναμης και συντέλεσε στην νίκη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Είσαι λοιπόν ένας μάχιμος και ακούραστος άνδρας, με σθένος και μεγάλη επιμονή! Στην προσωπική σου ζωή, καταφέρνεις να αφήνεις ιστορία! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή !

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια