Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συναστρίες Gay Ζευγαριών

Εκτός από την τάση για αναπαραγωγή που μας οδηγεί στην αναζήτηση συντρόφου στο αντίθετο φύλο μια παρόρμηση μπορεί να οδηγήσει στην αναζήτηση του στο ίδιο φύλο. Και οι δυο παρορμήσεις είναι παρούσες σε όλους τους ανθρώπους αλλά συνήθως ο ένας παρουσιάζεται ασθενέστερος του αλλού.
Υπάρχουν και άτομα που πειραματίζονται και με τους δυο συνδυασμούς. 
ΚΡΙΟΣ
Στοιχείο: Φωτιά
Κυβερνήτης: Άρης
Λέξη κλειδί: Είμαι
Μέρος του σώματος: Το κεφάλι
Η σχέση απαιτεί μερικές θυσίες αλλά αξίζει τον κόπο.
ΚΡΙΟΣ
Η σχέση με έναν Ταύρο είναι περίπλοκη αλλά και συναρπαστική.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα ανακαλύψετε μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη σχέση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε και οι δύο μια έντονη επιθυμία για άμυνα και αυτό δυσκολεύει τη σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τέλεια σχέση. Αν βέβαια, κατορθώσετε και οι δύο να περιορίσετε την επιθετικότητά σας αλλά και τον εγωισμό σας.
ΛΕΩΝ
Ο δεσμός αυτός χρειάζεται υποχωρήσεις κυρίως από την πλευρά του Κριού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φλογερή φύση του Κριού είναι δυνατό να φοβίσει το Ζυγό. Αλλά θα γοητευθεί από τη ζεστασιά που θα του προσφέρει ο τελευταίος.
ΖΥΓΟΣ
Φλογερή σχέση αλλά και με συγκρούσεις που δεν γίνεται να μην υπάρξουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περιπέτεια προσωποποιημένη. Ο αυθορμητισμός, η αλλαγή και η ένταση υπάρχουν και από τις δύο πλευρές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αιγόκερως είναι συντηρητικός και πρακτικός, γεγονός που εξισορροπεί τον παρορμητικό Κριό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινή αγάπη για ανεξαρτησία θα ενώσει αυτά τα δύο άτομα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σχέση αυτή χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί γενικά είναι μια πολύ όμορφή κατάσταση αλλά εύθραυστη.
ΙΧΘΥΣ

ΤΑΥΡΟΣ
Στοιχείο: Γη
Κυβερνήτης: Αφροδίτη
Λέξη κλειδί: Έχω
Μέρος του σώματος: Λαιμός, Λάρυγκας
Ο συνδυασμός αυτός έχει προοπτικές επιτυχίας.
ΚΡΙΟΣ
Έχετε τόσα κοινά μεταξύ σας που η σχέση διατρέχει τον κίνδυνο να καταντήσει μέσα στη ρουτίνα και να αισθανθεί ένας από τους δύο ή και οι δύο φυλακισμένοι.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίδυμος προσφέρει την ποικιλία που χρειάζεται ο Ταύρος. Χαρούμενη και ισορροπημένη σχέση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα καλό ζευγάρι. Και οι δύο είναι υπομονετικοί και ήρεμοι σπάνια λοιπόν θα ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολος συνδυασμός αν και με αυτό το ζευγάρι φίλων λειτουργεί κάπως καλύτερα ο Λέοντας αναζητά την ηγεμονία γεγονός που η ταύρος με την υπομονή της θα ανεχτεί αλλά όχι για πολύ.
ΛΕΩΝ
Ο καλύτερος συνδυασμός. Ο Ταύρος με την ηρεμία και τον ήπιο δυναμισμό του και ο Παρθένος με την μεθοδικότητα και την θετικότητα της συνδυάζονται αρμονικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φλογερή φύση του Κριού είναι δυνατό να φοβίσει το Ζυγό. Αλλά θα γοητευτεί από τη ζεστασιά που θα του προσφέρει ο τελευταίος.
ΖΥΓΟΣ
Όχι ιδιαίτερα καλό ζευγάρι ο Σκορπιός σκέφτεται συνεχώς το μέλλον φτιάχνοντας στο μυαλό του σχέδια και τρόπους δράσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή και θέληση και από τις δυο πλευρές για να επιτύχει η συγκεκριμένη σχέση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδανικός συνδυασμός που ευνοεί ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες σχέσεις. Δίνουν ο ένας στον άλλον τη σταθερότητα και την μονιμότητα που αναζητούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες για αυτό και δύσκολα ταιριάζουν. Ο Ταύρος αγαπά τη σταθερότητα και την ηρεμία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά καλό ζευγάρι. Ο Ταύρος έχει την υπομονή να αντέξει τις κυκλοθυμίες του Ιχθύ.
ΙΧΘΥΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στοιχείο: Αέρας
Κυβερνήτης: Ερμής
Λέξη κλειδί: Σκέφτομαι
Μέρος του σώματος: Χέρια, ώμοι, πνεύμονες, στήθος, νευρικό σύστημα
Είστε και οι δύο άτομα ενεργητικά και δραστήρια. Δεν αφήνετε τα πράγματα στην τύχη του, παλεύετε και οι δύο για να κατακτήσετε την κορυφή αλλά και την προσωπική σας ευτυχία
ΚΡΙΟΣ
Ο Ταύρος είναι άτομο το οποίο είναι σίγουρο για τις απόψεις του και κάνει πάντα σταθερά βήματα. Ο Δίδυμος αντιλαμβάνεται εύκολα και γρήγορα το κάθε θέμα αλλά δεν μπορεί να οργανωθεί και να βάλει κάποιο πρόγραμμα στην ζωή του.
ΤΑΥΡΟΣ
Σας αρέσουν οι αλλαγές στην ζωή σας και για αυτό είστε έτοιμη και οι δύο να δεχθείτε οποιαδήποτε πρόκληση σας παρουσιαστεί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είστε διαφορετικοί άνθρωποι, απλά ότι έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης που παρ’ όλα αυτά σας ελκύει και σας κάνει ένα αρμονικό ζευγάρι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Λέων από τους ανθρώπους που θέλουν την αποκλειστικότητα και ενεργούν πολλές φορές εγωιστικά. Δύσκολη σχέση.
ΛΕΩΝ
Είστε από τα ζευγάρια που η μοίρα σας θέλει μαζί. Ακόμα και κάποιες διαφορές που έχετε σαν προσωπικότητες σας δένουν πιο πολύ.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε ένα πιο τα πιο αρμονικά ζευγάρια, επικοινωνείτε εγκεφαλικά, και γνωρίζει ο ένας τις ανάγκες του άλλου (είστε ζώδια κοινού στοιχείου και μοιάζετε σε πολλά).
ΖΥΓΟΣ
Είστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε αλλά και ενεργείτε διαφορετικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε από τα ζευγάρια που έχουν αρκετές ομοιότητες αλλά και διαφορές. Σας αρέσουν και στους δύο η δράση και οι αλλαγές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που ακτινοβολεί σιγουριά. Είναι πολύ σίγουρος για ότι και αν κάνει, αλλά και για τις απόψεις του. Όταν θα νοιώσει τη σιγουριά που του προσφέρεται τότε θα δείτε ένα άλλο άτομο που θα σας εκπλήξει, με την ευαισθησία του και το χιούμορ του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Υδροχόος είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να διασκεδάσεις μαζί του και να κάνεις πολλούς φίλους. Είναι μια αρκετά καλή σχέση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια. Ο ένας ενοχλείτε και μόνο από την ύπαρξη του άλλου. Δεν αντέχει ο ένας τον άλλον.
ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στοιχείο: Νερό
Κυβερνήτης: Σελήνη
Λέξη κλειδί: Νιώθω
Μέρος του σώματος: Στήθος, Στομάχι
Έχετε και οι δύο μια έντονη επιθυμία για άμυνα και αυτό δυσκολεύει τη σχέση.
ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα καλό ζευγάρι. Η υπερβολή του Καρκίνου πιθανόν κάποιες φορές να κουράζει τον Ταύρο το πρόβλημα όμως δεν είναι σοβαρό.
ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είστε διαφορετικοί άνθρωποι, απλά ότι έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης που παρ’ όλα αυτά σας ελκύει και σας κάνει ένα αρμονικό ζευγάρι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς οι δύο είναι σαν βλέπει ο ένας το είδωλο του άλλου στον καθρέφτη. Μία συμβουλή να δείχνει ο ένας στον άλλον την αγάπη του και την τρυφερότητα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε από τα ζευγάρια που αν και φαινομενικά φαίνονται ότι είναι αταίριαστα στην πραγματικότητα δεν μπορεί ο ένας να ζήσει χωρίς τον άλλον.
ΛΕΩΝ
Δεν μπορώ να πω ότι είστε από τα πολύ ταιριαστά ζευγάρια. Ο Καρκίνος κουράζει τον Παρθένο με την κυκλοθυμία του και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς οι δύο ίσως ταιριάζατε καλύτερα ως φίλοι παρά ως εραστές.
ΖΥΓΟΣ
Η σχέση σας θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη πάθος. Ο ένας αγαπάει και δένετε με τον άλλον σε υπερβολικό βαθμό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
O Καρκίνος θα πρέπει να προσέξει να μην του περιορίσει την ελευθερία του γιατί τότε ο Τοξότης έχει φύγει χωρίς να πει κουβέντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Ταιριάζετε ψυχικά, ερωτικά, σεξουαλικά. Οποίες και αν είναι οι διαφορές σας ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε μόνο προς όφελος της σχέσης σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο υδροχόος δεν είναι από τα άτομα που μπορεί να προσφέρει στον Καρκίνο την συναισθηματική ασφάλεια, την οποία χρειάζεται. Ίσως γιατί ακόμα και ο Υδροχόος δεν είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σχέση αυτή είναι πολύ χαρούμενη και θα σας ικανοποιεί και τους δυο πάρα πολύ. Ο Ιχθύς θα σέβεται και θα κατανοεί τη φύση του Καρκίνου και θα τον βοηθά όπου μπορεί.
ΙΧΘΥΣ

ΛΕΩΝ
Στοιχείο:
Κυβερνήτης: Ήλιος
Λέξη κλειδί: Δημιουργώ
Μέρος του σώματος: Καρδιά
Πάρα πολύ όμορφο ζευγάρι. Και οι δυο είναι γεμάτοι ενέργεια, δράση και ζωντάνια γι αυτό και μπορούν να καταλάβουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου.
ΚΡΙΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Σπάνια κάποιος από τους δυο θα δεχτεί ότι έκανε λάθος, με αποτέλεσμα συχνά να τσακώνονται με το παραμικρό.
ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά καλός συνδυασμός. Ο ηρεμότερος και σταθερότερος Λέοντας θα συγκρατεί από επιπολαιότητες και γκάφες τον Δίδυμο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Όμορφος συνδυασμός. Ο δυναμικός και τολμηρός Λέων μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να αισθανθεί ασφαλής και να στηριχτεί πάνω του. ο Καρκίνος πάλι μπορεί να εκμαιεύσει την ευαισθησία και τη στοργή του Λέοντα..
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός έχει και θετικά και αρνητικά. Αγαπούν και οι δυο τη δράση και την περιπέτεια και τολμούν οτιδήποτε αρκεί να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους ή απλά να περάσουν καλά. Μπορούν όμως και να συγκρατηθούν όταν χρειαστεί και να κάνουν υπομονή
ΛΕΩΝ
Ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά καλός. Μπορεί ο Λέοντας να είναι πολύ δραστήριος, ενεργητικός και πολλές φορές υπέρ του δέοντες τολμηρός, όμως ξέρει να περιμένει και να ηρεμεί όπου χρειάζεται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά καλός συνδυασμός. Και οι δυο είναι δραστήριοι και ενεργητικοί, ο Λέων όμως με την ηρεμία που ταυτόχρονα διαθέτει, μπορεί να συγκρατήσει το Ζυγό από επιπόλαιες κινήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Ο Λέοντας είναι ανοιχτός, δραστήριος και καλόκαρδος άνθρωπος που δε διστάζει να δείξει ανοιχτά ότι νιώθει. Ο Σκορπιός πάλι δύσκολα ανοίγεται και δείχνει όσα νιώθει, γεγονός που φαίνεται στο Λέοντα ως πολύ υπολογιστικό και ύπουλο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πάρα πολύ όμορφο ζευγάρι. Είναι και οι δυο ενεργητικοί, δραστήριοι και τολμούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους, χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Λέοντας είναι δυναμικός, δραστήριος και αρκετές φορές ρισκάρει πολύ. Ο Αιγόκερως αγαπάει την ηρεμία και τη σταθερότητα. Ίσως η υπερβολική τόλμη του Λέοντα να τον φοβίζει
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Ο Λέων τον θεωρεί ανεύθυνο και αιθεροβάμων, ενώ ο Υδροχόος τον θεωρεί πολύ απαιτητικό. Δύσκολα θα ταιριάξουν μαζί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Λέων είναι τολμηρός, δυναμικός και ενεργητικός. Αντίθετα, ο Ιχθύς είναι πιο ήρεμος, ρομαντικός και συνεσταλμένος. Μπορεί και να τα καταφέρουν μαζί.
ΙΧΘΥΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στοιχείο: Γη
Κυβερνήτης: Ερμής
Λέξη κλειδί: Μαθαίνω και αναλύω
Μέρος του σώματος: Κοιλιά
Ο δεσμός αυτός χρειάζεται υποχωρήσεις κυρίως από την πλευρά του Κριού. Χρειάζεται κατανόηση, γιατί ο Παρθένος δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του.
ΚΡΙΟΣ
Ο καλύτερος συνδυασμός. Ο Ταύρος με την ηρεμία και τον ήπιο δυναμισμό του και ο Παρθένος με την μεθοδικότητα και την θετικότητα της συνδυάζονται αρμονικά.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε από τα ζευγάρια που η μοίρα σας θέλει μαζί. Ακόμα και κάποιες διαφορές που έχετε σαν προσωπικότητες σας δένουν πιο πολύ. Είστε και οι δύο άτομα που ενεργούν με βάση την λογική και επικοινωνείτε κυρίως εγκεφαλικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν μπορώ να πω ότι είστε από τα πολύ ταιριαστά ζευγάρια. Ο Καρκίνος κουράζει τον Παρθένο με την κυκλοθυμία του και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά καλός. Μπορεί ο Λέοντας να είναι πολύ δραστήριος, ενεργητικός και πολλές φορές υπέρ του δέοντες τολμηρός, όμως ξέρει να περιμένει και να ηρεμεί όπου χρειάζεται.
ΛΕΩΝ
Σε γενικές γραμμές μπορεί να γίνει μια πολύ καλή σχέση εφόσον έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Αρκεί βέβαια, να παραβλέπει ο ένας τα λάθη του άλλου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να προχωρήσει αυτή η σχέση.
ΖΥΓΟΣ
Πολύ όμορφο ζευγάρι. Ο Παρθένος είναι εσωστρεφής, σοβαρός και γενικά δύσκολα φανερώνει όσα νιώθει και αισθάνεται. Αντίθετα ο Σκορπιός είναι εξωστρεφής, ενεργητικός και πολύ δραστήριος, βοηθά λοιπόν και το Παρθένος να χαλαρώσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Ο Τοξότης είναι τολμηρός, δραστήριος, και ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούριο του εξιτάρει τη φαντασία, ακόμη κι αν είναι εντελώς ξαφνικό. Αντίθετα ο Παρθένος θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και να λειτουργεί με πρόγραμμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό είναι το καλύτερο ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Ο Παρθένος είναι επιμελείς, συντηρητικός αλλά άνθρωπος του καθήκοντος. Αλλά προσοχή μην προσπαθήστε να τον κρίνετε για ότι κάνει, αυτό τον απομακρύνει από εσάς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει ο Υδροχόος να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι στη ζωή του Παρθένου παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο οι φίλοι του. Θέλει πάντα να βρίσκεται μαζί τους και να μοιράζεται τα πάντα μαζί τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σας εκτιμά και δεν σας εμπιστεύεται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιχθύς είναι από τα άτομα που θα δείξει κατανόηση και θα σας συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές σας. Θα είναι δίπλα σας και δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ.
ΙΧΘΕΙΣ
 ΖΥΓΟΣ
Στοιχείο: Αέρας
Κυβερνήτης: Αφροδίτη
Λέξη κλειδί: Κυριαρχώ
Μέρος του σώματος: Νεφρά και οσφυϊκή περιοχή
Η φλογερή φύση του Κριού είναι δυνατό να φοβίσει το Ζυγό. Αλλά θα γοητευτεί από τη ζεστασιά που θα του προσφέρει ο τελευταίος. Οι φύσεις των δύο είναι αντίθετες αλλά τα αντίθετα έλκονται.
ΚΡΙΟΣ
Ο συνδυασμός είναι ουδέτερος. Η κοινή τους αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη είναι ένας συνδετικός κρίκος για αυτούς τους δύο. Παρ’ όλα αυτά αν και ο Ζυγός σκέφτεται αρκετά πριν κάνει κάτι, είναι αρκετά ασταθής για τα δεδομένα του Ταύρο που η σταθερότητα είναι το Α και το Ω στη ζωή του.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε ένα πιο τα πιο αρμονικά ζευγάρια, επικοινωνείτε εγκεφαλικά, και γνωρίζει ο ένας τις ανάγκες του άλλου (είστε ζώδια κοινού στοιχείου και μοιάζετε σε πολλά).
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πολλές ομοιότητες όπως ότι είστε και ο δύο άτομα συναισθηματικά, ευαίσθητα, και καλοπροαίρετα. Αλλά μην ξεγελιέστε γιατί οι διαφορές που υπάρχουν στις προσωπικότητες σας ίσως παίξουν ανασταλτικό ρόλο στην σχέση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά καλός συνδυασμός. Και οι δυο είναι δραστήριοι και ενεργητικοί, ο Λέων όμως με την ηρεμία που ταυτόχρονα διαθέτει, μπορεί να συγκρατήσει το Ζυγό από επιπόλαιες κινήσεις. Ο Ζυγός πάλι, βοηθά το Λέοντα να αντιμετωπίσει λίγο πιο χαλαρά ορισμένες καταστάσεις.
ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να προχωρήσει αυτή η σχέση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δική σας περίπτωση είναι ιδιάζουσα. Η θα είστε το τέλειο ζευγάρι, θα ταιριάξετε στα πάντα, θα είστε για πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι. Ή θα είστε το πλέον αταίριαστο ζευγάρι που τίποτα δεν σας ενώνει και σας κρατάει μαζί.
ΖΥΓΟΣ
Αρκετά ταιριαστό ζευγάρι. Είναι και οι δυο ευαίσθητοι και αγαπούν οτιδήποτε ρομαντικό, γι αυτό και μπορούν να βρουν κοινά ενδιαφέροντα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά διαφορετικοί, όχι όμως τόσο ώστε να έρθουν σε σύγκρουση. Αν το προσπαθήσουν, μπορούν να είναι μαζί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως αυτή η σχέση δεν αυτό που αναζητάτε. Ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα κλειστό άτομο και ανοίγετε μόνο σε αυτούς που νοιώθει φίλους τους. Αυτό ίσως τον κουράσει τον Ζυγό, ο οποίος είναι ένα άτομο ανοιχτό και ιδιαίτερα κοινωνικό. Αν αυτό μπορέσετε και το ξεπεράσετε τότε όλα θα πάνε καλά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Και οι δύο είστε από τους ανθρώπους που κρύβουν τα συναισθήματά τους. Αν αφήσετε λοιπόν τον εαυτό σας ελεύθερο και εξωτερικεύετε όλα όσα νοιώθετε, θυμό, θλίψη, αγανάκτηση, αγάπη , τρυφερότητα τότε θα είστε ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιχθύς είναι πάντα έτοιμος να σας περιβάλλει με αγάπη και τρυφερότητα. Να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε. Όμως παρόλα αυτά ο Ζυγός θα συνεχίσει να είναι ανασφαλής και να χρειάζεται την επιβεβαίωση σε ότι και αν κάνει.
ΙΧΘΥΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στοιχείο: Νερό
Κυβερνήτης: Άρης
Λέξη κλειδί: Θέλω
Μέρος του σώματος: Τα σεξουαλικά και τα αναπαραγωγικά όργανα
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Σκορπιός είναι ήρεμος, εσωστρεφής και δύσκολα θα εξωτερικεύσει όσα αισθάνεται ή σκέφτεται. Αντίθετα ο Κριός είναι παρορμητικός, γεμάτος δράση και ενέργεια και ιδιαίτερα εξωστρεφής.
ΚΡΙΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι πολύ καλός, όχι τόσο γιατί τα δυο αυτά άτομα διαφέρουν, αλλά γιατί θέλουν πολλές φορές τα ίδια πράγματα και είτε το εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο, είτε δεν μπορούν να τα προσφέρουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Σκορπιός θα σταθεροποιεί κάποιες στιγμές το Δίδυμο, όμως ο δεσποτισμός που θα του επιδεικνύει θα τον εκνευρίζει. Ο Δίδυμος θα μάθει στο Σκορπιό πώς να γίνει πιο εξωστρεφής, η αστάθεια του Διδύμου όμως δεν θα αρέσει στο Σκορπιό. Θέλει δουλειά για να μείνουν μαζί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πάρα πολύ όμορφος συνδυασμός. Και οι δυο είναι ευαίσθητοι, στοργικοί και μπορούν να δώσουν ο ένας τον άλλο την τρυφερότητα που χρειάζονται. Ο Σκορπιός, όντας πιο ήρεμος σε ορισμένα θέματα, θα σταθεροποιεί και θα ηρεμεί τον Καρκίνο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Είναι και οι δυο επίμονοι, εγωιστές και περήφανοι, οπότε δύσκολα μπορούν να ταιριάξουν. Ο Λέοντας θα εκνευρίζεται από τη μυστικοπάθεια και τον εγωισμό του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός δε θα μπορεί να αντέξει την περηφάνια και την αλαζονεία πολλές φορές του Λέοντα.
ΛΕΩΝ
Μόνο θετικό σημάδι η υπομονή και των δύο που μπορεί να παρατείνει τη σχέση τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά ταιριαστό ζευγάρι. Είναι και οι δυο ευαίσθητοι και αγαπούν οτιδήποτε ρομαντικό, γι αυτό και μπορούν να βρουν κοινά ενδιαφέροντα.
ΖΥΓΟΣ
Το ζευγάρι αυτό σίγουρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αρχή, επειδή και οι δυο θα αργήσουν πολύ να ανοιχτούν. Όταν όμως αυτό συμβεί, θα μπορέσουν να κάνουν ένα όμορφο ζευγάρι αν το θέλουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ όμορφο ζευγάρι. Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής, σοβαρός και γενικά δύσκολα φανερώνει όσα νιώθει και αισθάνεται. Αντίθετα ο Τοξότης είναι εξωστρεφής, ενεργητικός και πολύ δραστήριος, βοηθά λοιπόν και το Σκορπιό να χαλαρώσει
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά ταιριαστός συνδυασμός. Και οι δυο είναι ήρεμοι, υπομονετικοί και δεν μιλούν εύκολα για ότι νιώθουν, γι αυτό και μπορούν να αλληλοκατανοηθούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι πολύ καλός. Ο Σκορπιός μπορεί να ανοίγεται δύσκολα. Όταν όμως δημιουργεί σχέση, θέλει αφοσίωση και αποκλειστικότητα. Ο Υδροχόος έχει την ανάγκη να μοιράζει την ενέργειά του παντού και δύσκολα θα μπορέσει να αφοσιωθεί μόνο στο Σκορπιό που θα τον θεωρεί εκνευριστικά αδιάφορο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ όμορφο ζευγάρι. Με τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ δίπλα του, ο Σκορπιός θα μπορέσει και αυτός να αναδείξει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητά του. Θα περνούν πολύ όμορφα μαζί και θα αλληλοσυμπληρώνονται.
ΙΧΘΥΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στοιχείο: Φωτιά
Κυβερνήτης: Δίας
Λέξη κλειδί: Ελευθερία
Μέρος του σώματος: μηροί
Πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Είναι και οι δυο δραστήριοι, δυναμικοί, γεμάτοι τόλμη, και ενέργεια.
ΚΡΙΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Ταύρος είναι ήρεμος και λογικός, σπάνια ιδιαίτερα δραστήριος και γενικά προτιμά να κρατά χαμηλούς τους τόνους. Ο Τοξότης πάλι είναι ενθουσιώδης, με πάθος, και πολύ δραστήριος. Μπορούν να μείνουν μαζί.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Μπορεί ο τοξότης να είναι ενθουσιώδης, δραστήριος και αεικίνητος, δένεται όμως και μπορεί να αφοσιωθεί σε ανθρώπους και καταστάσεις. Ο Δίδυμος είναι πιο επιπόλαιος και δύσκολα αφοσιώνεται σε κάτι, αφού λατρεύει την ελευθερία του.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Τοξότης είναι δυναμικός, ενεργητικός και πολύ τολμηρός, στοιχεία που λείπουν εξ’ ολοκλήρου από τον ευαίσθητο και εσωστρεφή Καρκίνο. Ο Καρκίνος μπορεί να εκμαιεύσει το ρομαντισμό του Τοξότη, όμως δε θα μπορέσει να αντέξει την υπερβολική του αγάπη για ανεξαρτησία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρα πολύ όμορφο ζευγάρι, αφού και οι δυο μοιάζουν αρκετά. Αγαπούν τη δράση και την περιπέτεια και δε διστάζουν να ρισκάρουν για να πετύχουν ότι επιθυμούν.
ΛΕΩΝ
Ο Τοξότης θεωρεί τον Παρθένο πολύ στενόμυαλο, ενώ ο Παρθένος τον θεωρεί εντελώς ανεύθυνο. Δύσκολα θα μείνουν μαζί για πολύ καιρό..
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά καλός.Ίσως η αστάθεια και των δυο να τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην πορεία της σχέσης τους, όμως γενικά είναι αρκετά καλό ζευγάρι.
ΖΥΓΟΣ
Αρκετά καλός συνδυασμός. Ο Τοξότης είναι δραστήριος, ενθουσιώδης και γενικά πολύ εξωστρεφής. Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει τον εσωστρεφή και κρυψίνου Σκορπιό να ανοιχτεί και να εκφραστεί.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και οι δύο είστε άτομα ανεξάρτητα και δραστήρια. Για αυτό αν και δίνετε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης δεν σταματάτε να ξενο-κοιτάτε. Σας αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και στους δύο. Δεν σταματάτε να φλερτάρετε ακόμα και όταν βρίσκετε μπροστά ο σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αιγόκερως μπορεί να σας δώσει την σταθερότητα και την σιγουριά που χρειάζεστε σε μία σχέση για να λειτουργήσετε. Από την άλλη η μεγάλη ανασφάλεια του ίσως τον κουράσει τον Τοξότη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε και οι δύο πολύ ερωτικά άτομα, και για εσάς το σεξ είναι ένας τρόπος έκφρασης. Όμως θα πρέπει να μην ξεχάσετε τον ρομαντισμό μέσα στη σχέση σας γιατί τότε η σχέση σας θα οδηγηθεί σε ένα τέλμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που πληγώνετε πολύ εύκολα. Είναι πολύ συναισθηματικός. Ο Τοξότης θα πρέπει να τον περιβάλει με τρυφερότητα και αγάπη. Να μην σταματήσει να του το δείχνει ποτέ. Για αυτό η εξέλιξη αυτής της σχέσης εξαρτάται μόνο από εσάς.
ΙΧΘΥΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στοιχείο: Γη
Κυβερνήτης: Κρόνος
Λέξη κλειδί: Χρησιμοποιώ
Μέρος του σώματος: Τα γόνατα
Ο Αιγόκερως είναι συντηρητικός και πρακτικός, γεγονός που εξισορροπεί τον παρορμητικό Κριό. Όμως, δεν λείπει ο ανταγωνισμός και η σύγκρουση των απαιτήσεων γιατί και οι δύο θέλουν να πετύχουν.
ΚΡΙΟΣ
Ιδανικός συνδυασμός που ευνοεί ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες σχέσεις. Δίνουν ο ένας στον άλλον τη σταθερότητα και την μονιμότητα που αναζητούν. Αν και ο Αιγόκερως γκρινιάζει και παραπονιέται συχνά, ο Ταύρος μπορεί να φέρει τις απολαύσεις που αυτός επιζητά, σε όλους τους τομείς.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που ακτινοβολεί σιγουριά. Όταν θα νοιώσει τη σιγουριά που του προσφέρεται τότε θα δείτε ένα άλλο άτομο που θα σας εκπλήξει, με την ευαισθησία του και το χιούμορ του.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Ταιριάζετε ψυχικά, ερωτικά, σεξουαλικά. Οποίες και αν είναι οι διαφορές σας ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε μόνο προς όφελος της σχέσης σας. Ο ένας είναι το ταίρι του άλλου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Λέοντας είναι δυναμικός, δραστήριος και αρκετές φορές ρισκάρει πολύ. Ο Αιγόκερως αγαπάει την ηρεμία και τη σταθερότητα. Ίσως η υπερβολική τόλμη του Λέοντα να τον φοβίζει.
ΛΕΩΝ
Ο Παρθένος είναι επιμελείς, συντηρητικός αλλά άνθρωπος του καθήκοντος. Αλλά προσοχή μην προσπαθήστε να τον κρίνετε για ότι κάνει, αυτό τον απομακρύνει από εσάς. Δείξτε του την αγάπη σας και τότε αυτός θα γίνει χαλί να τον πατήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως αυτή η σχέση δεν αυτό που αναζητάτε. Ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα κλειστό άτομο και ανοίγετε μόνο σε αυτούς που νοιώθει φίλους τους. Αυτό ίσως τον κουράσει τον Ζυγό, ο οποίος είναι ένα άτομο ανοιχτό και ιδιαίτερα κοινωνικό. Αν αυτό μπορέσετε και το ξεπεράσετε τότε όλα θα πάνε καλά.
ΖΥΓΟΣ
Ο Αιγόκερως βοηθά το Σκορπιό να αποβάλλει την υπερβολική επιφυλακτικότητά του ενώ ο Σκορπιός αναδεικνύει τις ευαισθησίες του Αιγόκερου. Επειδή και οι δυο «αγαπούν» τους καυγάδες, όσοι γίνονται μεταξύ τους θα είναι ιδιαίτερα έντονοι. Είναι όμως πολύ καλός συνδυασμός.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αιγόκερως μπορεί να σας δώσει την σταθερότητα και την σιγουριά που χρειάζεστε σε μία σχέση για να λειτουργήσετε. Από την άλλη η μεγάλη ανασφάλεια του ίσως τον κουράσει τον Τοξότη.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκατε είχατε την αίσθηση ότι γνωριζόσασταν από παλιά. Μπορείτε και συζητάτε επί ώρες για διάφορα θέματα. Μην φοβάστε!!!!!!!!!!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε δύο άτομα εντελώς διαφορετικά. Ο Αιγόκερως είναι αυτός που ζητά τη σταθερότητα, ενώ ο Υδροχόος από την δική του πλευρά είναι άτομο που θέλει αλλαγές και περιπέτεια στην ζωή του. Είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξετε και να κρατήσει αυτή η σχέση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μία σχέση που κυριαρχεί η αγάπη, η τρυφερότητα, και η ζεστασιά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο ψυχρός και απόμακρος. Παρόλα αυτά μπορείτε να συνυπάρξετε αρμονικά.
ΙΧΘΥΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στοιχείο: Αέρας
Κυβερνήτης: Ουρανός
Λέξη κλειδί: Πειραματίζομαι
Μέρος του σώματος: Αστράγαλοι
Η κοινή αγάπη για ανεξαρτησία θα ενώσει αυτά τα δύο άτομα. Η έλλειψη προγραμματισμού του Υδροχόου, όμως, δίνει ανασφάλεια στον Κριό και πολλές φορές τον εκνευρίζει.ΚΡΙΟΣ
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες για αυτό και δύσκολα ταιριάζουν. Ο Ταύρος αγαπά τη σταθερότητα και την ηρεμία. Ο Υδροχόος πάλι λατρεύει τις αλλαγές και δεν ησυχάζει σχεδόν ποτέ.
ΤΑΥΡΟΣ
Και οι δύο είστε άτομα επικοινωνιακά. Ο Υδροχόος είναι από τα άτομα που επιζητά την αλλαγή στην ζωή του και την έχει ανάγκη. Δεν μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αυτό ίσως ο Δίδυμος το θεωρήσει ανεύθυνο και ανώριμο αλλά δεν παύει να του αρέσει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο υδροχόος δεν είναι από τα άτομα που μπορεί να προσφέρει στον Καρκίνο την συναισθηματική ασφάλεια, την οποία χρειάζεται. Ίσως γιατί ακόμα και ο Υδροχόος δεν είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Μπορεί ο Λέοντας να είναι τολμηρός, δραστήριος και πολλές φορές ριψοκίνδυνος, όμως όπου χρειαστεί χρησιμοποιεί τη σύνεση και τη λογική για να αποφύγει τυχόν προβλήματα. Ο Υδροχόος πάλι, επειδή μοιράζει την ενέργειά του παντού, δεν μπορεί να είναι καλός σε ένα συγκεκριμένο τομέα.
ΛΕΩΝ
Ο Παρθένος είναι επιμελείς, συντηρητικός αλλά άνθρωπος του καθήκοντος. Αλλά προσοχή μην προσπαθήστε να τον κρίνετε για ότι κάνει, αυτό τον απομακρύνει από εσάς. Δείξτε του την αγάπη σας και τότε αυτός θα γίνει χαλί να τον πατήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Και οι δύο είστε από τους ανθρώπους που κρύβουν τα συναισθήματά τους. Αν αφήσετε λοιπόν τον εαυτό σας ελεύθερο όλα θα πάνε καλά.
ΖΥΓΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι πολύ καλός. Ο Σκορπιός μπορεί να ανοίγεται δύσκολα. Όταν όμως δημιουργεί σχέση, θέλει αφοσίωση και αποκλειστικότητα. Ο Υδροχόος πάλι τον θεωρεί πολύ εξουσιαστικό. Δύσκολα θα ταιριάξουν μαζί.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βάλτε τον έρωτα στην ζωή σας όχι μόνο με την μορφή του σεξ αλλά και με την ρομαντική πλευρά. Αρκετά καλό ζευγάρι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε δύο άτομα εντελώς διαφορετικά. Ο Αιγόκερως είναι αυτός που ζητά τη σταθερότητα, ενώ ο Υδροχόος από την δική του πλευρά είναι άτομο που θέλει αλλαγές και περιπέτεια στην ζωή του. Είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξετε και να κρατήσει αυτή η σχέση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μία σχέση που κυριαρχεί ο σεβασμός και η ελευθερία του καθενός. Όμως προσοχή γιατί αυτή την ελευθερία αν την καταχραστεί ένας από τους δύο τότε θα σταματήσει να υπάρχει η ισορροπία στην σχέση σας και αυτό ίσως αποβεί μοιραίο για την σχέση σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μία σχέση που θα πρέπει να υπάρχουν πολλές υποχωρήσεις και από τους δύο. Στην αρχή θα υπάρξει ο ενθουσιασμός αλλά μετά όταν πλέον ο έρωτας θα έχει περάσει θα υπάρξει πρόβλημα.
ΙΧΘΥΣ

ΙΧΘΥΣ
Στοιχείο: Νερό
Κυβερνήτης: Ποσειδώνας
Λέξη κλειδί: Πνευματική αρμονία
Μέρος του σώματος: Τα πόδια
Η σχέση αυτή χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί γενικά είναι μια πολύ όμορφή κατάσταση αλλά εύθραυστη. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί η ευαισθησία του Ιχθύος είναι δυνατό να εκληφθεί από τον Κριό ως αδυναμία.
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά καλό ζευγάρι. Ο Ταύρος έχει την υπομονή να αντέξει τις κυκλοθυμίες του Ιχθύ. Αυτός διαθέτει ρομαντισμό και φαντασία και γίνεται θυσία για να προσφέρει στο σύντροφο ότι τον κάνει ευτυχισμένο.
ΤΑΥΡΟΣ
Και οι δύο είστε άτομα επικοινωνιακά. Ο Υδροχόος είναι από τα άτομα που επιζητά την αλλαγή στην ζωή του και την έχει ανάγκη. Δεν μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αυτό ίσως ο Δίδυμος το θεωρήσει ανεύθυνο και ανώριμο αλλά δεν παύει να του αρέσει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση αυτή είναι πολύ χαρούμενη και θα σας ικανοποιεί και τους δυο πάρα πολύ. Ο Ιχθύς θα σέβεται και θα κατανοεί τη φύση του Καρκίνου και θα τον βοηθά όπου μπορεί. η σχέση θα είναι γεμάτη γέλιο, ρομαντισμό και οι δυο θα αισθάνεστε πολύ άνετα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός αυτός είναι ουδέτερος. Ο Λέων είναι τολμηρός, δυναμικός και ενεργητικός. Αντίθετα, ο Ιχθύς είναι πιο ήρεμος, ρομαντικός και συνεσταλμένος. Ο Λέων θα βοηθήσει τον Ιχθύ να ανοιχτεί, ενώ ο Ιχθύς θα βοηθήσει το Λέοντα να εξωτερικεύσει τη ρομαντική του πλευρά.
ΛΕΩΝ
Ο Ιχθύς είναι από τα άτομα που θα δείξει κατανόηση και θα σας συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές σας. Θα είναι δίπλα σας και δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ. Αυτό όμως ο Παρθένος δεν θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Θα πρέπει να το εκτιμήσει και να του δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεται ο Ιχθύς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιχθύς είναι πάντα έτοιμος να σας περιβάλλει με αγάπη και τρυφερότητα. Να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε. Όμως παρόλα αυτά ο Ζυγός θα συνεχίσει να είναι ανασφαλής και να χρειάζεται την επιβεβαίωση σε ότι και αν κάνει.
ΖΥΓΟΣ
Πολύ όμορφο ζευγάρι. Με τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ δίπλα του, ο Σκορπιός θα μπορέσει και αυτός να αναδείξει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητά του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που πληγώνετε πολύ εύκολα. Είναι πολύ συναισθηματικός. Ο Τοξότης θα πρέπει να τον περιβάλει με τρυφερότητα και αγάπη. Να μην σταματήσει να του το δείχνει ποτέ. Για αυτό η εξέλιξη αυτής της σχέσης εξαρτάται μόνο από εσάς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μία σχέση που κυριαρχεί η αγάπη, η τρυφερότητα, και η ζεστασιά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο ψυχρός και απόμακρος. Παρόλα αυτά μπορείτε να συνυπάρξετε αρμονικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εκκεντρικότητες επίσης του Υδροχόου φαίνονται εξωφρενικές για τον "Εαυτό τυο". Δύσκολα να κρατήσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ ικανοποιητική σχέση, γεμάτη ζεστασιά και κατανόηση. Μπορείτε να συζητάτε για πάρα πολλά θέματα και να μην φοβόσαστε ότι θα πληγώσετε ο ένας τον άλλο. Εκδηλώνεστε και οι δυο, είστε ρομαντικοί.
ΙΧΘΥΣ
Δημητρα Παπανικολοπουλου

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ειναι λιγο αναποδα τοποθετημενα τα ζωδια, εννοω την παρουσιαση πρωτα ο σχολιασμος και μετα σε ποιο ζωδιο αναφερεσε. Αρκετα μπερδευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι το εγραψε η αστρολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή