Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζωδια διαλέγουν αγαπημένο κατοικίδιο

Σύμφωνα με έρευνες, ο περισσότερος κόσμος προβαίνει σε αγορές κατοικίδιων την εποχή του Φθινοπώρου.

Αν σκέφτεστε εν τέλη να αγοράσετε για εσάς τους ιδίους ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο… έχετε ένα ακόμα κριτήριο στο μυαλό σας… το ζώδιο με το οποίο θα συνευρίσκεται αυτό το κατοικίδιο.
Ένα σκυλάκι θα ήταν ιδανικό για τους ασταμάτητους Κριούς αλλά και δυναμικούς Τοξότες.
Μια μόνιμη κινητήριος δύναμη να αναδεικνύει τα πύρινα χαρακτηριστικά των εν λόγω ζωδίων μέσω περιπάτων και υπερκινητικότητας όλες τι ώρες της ημέρας.
Γάτα θα επέλεγε ένας Δίδυμος που θα μοιράζονται την ίδια ανάγκη για κίνηση, περιέργεια και διάθεση για περιπέτεια… μόνιμη αλλαγή.
Ένα ζώο που μπορεί να συνυπάρξει άνετα με ένα αέρινο ζώδιο που αντιλαμβάνεται την ανάγκη για ανεξαρτησία και διαφορετικότητα.
Τα ερπετά μπορούν να γίνουν δεκτά από έναν Σκορπιό ή έναν Λέοντα.
Ο πρώτος καθότι κάτι υπόγειο και σκοτεινό με διάθεση κυνηγού αντικατοπτρίζει την φύση του…και ο Βασιλιάς που θα έχει κάτι διαφορετικό στην κατοχή του όπου και θα μπορεί να το δείχνει με περηφάνια και να τραβάει τα βλέμματα και τα σχόλια επάνω του!
Τα ψαράκια όλων των ειδών… μικρά και μεγαλύτερα, απλά και από μακρινά μέρη, μπορούν να δέσουν πολύ όμορφα και εύκολα με το ζώδιο του Ταύρου και της Παρθένου… καθότι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση συνεχώς.
Κάτι που μόνο αυτά τα δύο γήινα ζώδια μπορούν να το προσφέρουν γενναιόδωρα.
Για έναν Καρκίνο και έναν Ζυγό που είναι γνωστοί τα έντονα φιλόζωα τους συναισθήματα, ταιριαστό θα ήταν ένα εξωτικό πουλί, αλλά όχι μόνο, που θα τους γοήτευε με την εξυπνάδα και με την ομορφιά του.
Κάτι που θα τους έφτιαχνε και την μόνιμα κυκλοθυμική τους συμπεριφορά, ιδίως την εποχή του Φθινοπώρου.
Σχεδόν τα πάντα θα μπορούσε να δεχτεί ένας Αιγόκερως και ένας Υδροχόος στο σπίτι του … στην αυλή του…. από μία σπάνια χελώνα μέχρι ένα χάμστερ, ακόμα και ένα τουατάρα.
Οι δύο σοβαροί του ζωδιακού, έχουν περάσει από τα όλα τα άνωθεν κατοικίδια και στάδια….και σίγουρα θα γοητεύονταν από κάτι ιδιαίτερο και σπάνιο.
Και που σίγουρα δεν έχει ανάγκες για προσοχή, χρόνο χώρο και περιποίηση.
Σε όποιο κατοικίδιο και να καταλήξετε… σκεφτείτε τον χώρο και τον χρόνο που μπορείτε να του διαθέσετε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια