Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

«The Kitchen»: η νέα κωμωδία του Mega

Γέλιο μέχρι δακρύων στην... κουζίνα.
Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού εξασφάλισαν τα δικαιώματα της ρωσικής κωμωδίας «The Kitchen» και ετοιμάζουν τη μεταφορά της στα ελληνικά δεδομένα.
Μάθετέ τα όλα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που ακολουθεί...


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της φιλόδοξης κωμικής σειράς «The Kitchen» που προβάλλεται με επιτυχία στη ρωσική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο STS. Η εν λόγω σειρά άρχισε να προβάλλεται από τον Οκτώβριο του 2012 και αποτελείται από έξι κύκλους των 120 επεισοδίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του MEGA πιστεύουν πάρα πολύ τη συγκεκριμένη πρόταση που έχει το κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες και γι’ αυτό τη διεκδίκησαν!

Η υπόθεση
Η ιστορία εξελίσσεται στο πιο ακριβό γαλλικό εστιατόριο της Αθήνας όπου εργάζεται ένας κορυφαίος σεφ. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά και έναν ιδιότροπο και φωνακλά άντρα που τους έχει όλους σούζα στην κουζίνα του. Οταν ένας νεαρός φιλόδοξος μάγειρας προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο, τα αίματα στην κουζίνα ανάβουν για τα καλά! Και αυτό γιατί ο νεαρός ανακατεύεται παντού και σπάει τα νεύρα του σεφ που προσπαθεί μάταια να τον ξεφορτωθεί. Το προηγούμενο βράδυ από την πρόσληψή του, ο νεαρός μάγειρας έχει μια ερωτική περιπέτεια με τη γοητευτική μάνατζερ του εστιατορίου, χωρίς να ξέρει ποια είναι στην πραγματικότητά. Η περιπέτεια έχει άδοξη κατάληξη και η μάνατζερ θα προσπαθήσει με τη σειρά της να ξεφορτωθεί τον νεαρό. Σ’ αυτές τις κωμικές κόντρες εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Οπως για παράδειγμα οι σκανταλιάρηδες μάγειροι της κουζίνας, η αλλοδαπή λαντζέρισσα, ο γκαφατζής μπάρμαν, οι όμορφες γκαρσόνες και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος είναι ένας ψηλομύτης ηθοποιός. Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, ένα ανταγωνιστικό εστιατόριο ετοιμάζεται να ανοίξει ακριβώς δίπλα...
Εν τέλει, πρόκειται για μια σειρά που περιέχει... γκουρμέ ιστορίες καθημερινής τρέλας, με φόντο την κουζίνα και τη σάλα ενός high εστιατορίου.

Οι συντελεστές
Οπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, την προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου («Η πολυκατοικία», «Οι Βασιλιάδες», «Οι συμμαθητές» κ.ά.), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Ρασιδάκης («Πίσω στο σπίτι», «Μοντέρνα οικογένεια» κ.ά.).
Τα σκηνικά επιμελείται ο Τζοβάνι Τζανέτης («Η πολυκατοικία», «Οι Βασιλιάδες» κ.ά.). Για το πρωταγωνιστικό καστ έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων πολλά ονόματά, με κάποιους από αυτούς να έχουν ήδη συμφωνήσει.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρόκειται να υποδυθεί τον κορυφαίο σεφ και ο Κώστας Αποστολάκης τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ενώ ο Δημήτρης Κουρούμπαλης φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για το ρόλο του νεαρού σεφ. Οσο για το υπόλοιπο καστ;
Γίνονται συζητήσεις με διάφορους ηθοποιούς, ενώ χώρος θα δοθεί και σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Γι’ αυτό το λόγο -τις τελευταίες δύο εβδομάδες- γίνονται πολλά δοκιμαστικά.

Τα γυρίσματα
Ο σκηνογράφος Τζοβάνι Τζανέτης έχει αρχίσει να φτιάχνει ήδη τους χώρους που θα διαδραματίζονται οι ιστορίες, σε ένα από τα παλιά πλατό του Studio ATA στο Μαρούσι. Στόχος των υπεύθυνων, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι να κλειστεί άμεσα η ομάδα και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια