Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια πάνε σινεμά

Τι είδους ταινία θα επιλέξει το κάθε ζώδιο;
Μάθε τι σε περιμένει, αν το άτομο που σε ενδιαφέρει, σου κλείσει ραντεβού στο σινεμά!
Το ποπ-κορν στο ένα χέρι και το αναψυκτικό στο άλλο και φύγαμε.....

https://www.i-diadromi.gr/Κριός
Αγαπημένη ταινία: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (όλη η τριλογία)
Ο Κριός θα προτιμήσει μια ταινία δράσης και περιπέτειας. Θέλει να ζήσει ένταση στο σινεμά κι όχι να αποκοιμηθεί. Αν μια ταινία τον ενθουσιάσει, μπορεί να τη δει ξανά και ξανά! Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Ταύρος
Αγαπημένη ταινία: Se7en
Ο Ταύρος για να μη βαρεθεί, θα αφήσει τον εαυτό του να εξιχνιάσει ένα μυστήριο. Μια αστυνομική περιπέτεια με αρκετή δόση συναισθηματισμού, θα είναι ότι πρέπει. Και φυσικά, αυτό που θα δει, θα πρέπει να αφήνει και μερικά ερωτηματικά, για να μπορεί μετά να το κουβεντιάσει μαζί σου. Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Δίδυμοι
Αγαπημένη ταινία: Forrest Gump
Του αρέσουν τα έξυπνα σενάρια, με χαρακτήρες που εμφανίζουν υψηλή νοημοσύνη. Ο Δίδυμος, ως εγκεφαλικός τύπος που είναι, θα επιλέξει ταινίες που θα του δώσουν τροφή για σκέψη. Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Καρκίνος
Αγαπημένη ταινία: Slumdog millionaire
Θέλει συναίσθημα και τρυφερότητα ο Καρκίνος, για να μπορεί να δακρύσει από συγκίνηση! Επιλέγει ταινίες που αφήνουν ένα κοινωνικό μήνυμα και μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας. Δες σκηνές από την ταινία.
Λέων
Αγαπημένη ταινία: Ο σημαδεμένος
Επιλέγει ταινίες γκανγκστερικές, με έντονη δράση και πλοκή. Σε μια ταινία θέλει να δει έναν αρχηγό, που θα τον ακολουθούν οι πιστοί οπαδοί του, για να ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστή και να νιώσει κι ο ίδιος ως ηγέτης! Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/&mw=1024&co=90&ai=uploads/no_img.jpgΠαρθένος
Αγαπημένη ταινία: Έριν Μπρόκοβιτς
Ο Παρθένος θέλει μια ταινία που θα έχει αληθοφάνεια, οι αγαπημένες του είναι αυτές που στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα. Θέλει να υπάρχει δράση και πλοκή, αλλά χωρίς υπερβολές και σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξει επιστημονική φαντασία. Δες σκηνές από την ταινία.
Ζυγός
Αγαπημένη ταινία: Ο διάβολος φοράει Prada
Ο Ζυγός αναζητά σε μια ταινία τη χλιδή, την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Θέλει να πάρει μια δόση από τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Του αρέσουν όμως και οι ταινίες που θα τον ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη. Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Σκορπιός
Αγαπημένη ταινία: Βασικό ένστικτο
Ο Σκορπιός θέλει μια ταινία με άγριες καταστάσεις, με ίντριγκες, κι εγκλήματα πάθους. Τον συναρπάζουν αυτές που έχουν σασπένς και αγωνία, αλλά το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει, είναι ο αισθησιασμός. Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Τοξότης
Αγαπημένη ταινία: Peter Pan
Αναζητά την αθωότητα και την παιδικότητα. Ο Τοξότης θέλει από μια ταινία να του δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ξαναγίνει για λίγο παιδί. Επίσης, του αρέσουν και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που τον οδηγούν σε έναν μαγικό κόσμο. Δες σκηνές από την ταινία.
Αιγόκερως
Αγαπημένη ταινία: Wall Street
Στο Αιγόκερω αρέσει η διαπλοκή, το παιχνίδι της εξουσίας και η μάχη της επικράτησης. Οι ταινίες που έχουν σκάνδαλα στον επαγγελματικό χώρο είναι αυτές που θα τον συναρπάσουν. Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Υδροχόος
Αγαπημένη ταινία: Η σιωπή των αμνών
Ο Υδροχόος λατρεύει τα ψυχολογικά θρίλερ. Δεν θέλει να καταλαβαίνει από την αρχή που το πάει η ταινία, η εξέλιξή της πρέπει να είναι απρόβλεπτη και να τον ξαφνιάζει μέχρι το τέλος! Δες σκηνές από την ταινία.
https://www.i-diadromi.gr/Ιχθείς
Αγαπημένη ταινία: Όσα παίρνει ο άνεμος
Ο Ιχθύς αποζητά από μια ταινία, το μαγικό κόσμο στον οποίο θα ήθελε να ζει ο ίδιος. Θέλει να δει κάτι που θα τον κάνει να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Αυτές που επιλέγει να δει είναι ταινίες εποχής, ρομαντικές και με ευτυχισμένο τέλος! Δες σκηνές από την ταινία
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια