Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή σου, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομα σου, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματος σου...:

Α
Το Α είναι το πρώτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου, αντιστοιχεί στον αριθμό 1 και κυβερνάται από τον Ήλιο. Είναι ένα γράμμα πολύ δυνατό και σημειοδοτεί ξεκινήματα.
Αν το όνομά σου αρχίζει από Α ή περιέχει πολλά Α, δείχνει ότι διακρίνεσαι για τις νοητικές σου ικανότητες, έχεις πολλές ιδέες και είσαι ιδανικός/η στο να σχεδιάζεις και να ξεκινάς καινούργια πράγματα, τα οποία όμως μπορεί και να μην ολοκληρώνεις.
Είσαι μια ανεξάντλητη πηγή δημιουργικότητας που πειραματίζεται με οτιδήποτε νέο και αδοκίμαστο. Ανεξάρτητος/η και δημιουργικός/η, ενεργείς όπως πιστεύεις εσύ.
Είσαι ικανός/η να αναλάβεις μια ηγετική θέση σε μια επιχείρηση ή στην κοινωνία και να πετύχεις, γιατί βλέπεις τι πρέπει να γίνει και έχεις το θάρρος και τη δύναμη να το κάνεις.
Οι ιδιότητες του Α είναι: δύναμη, ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση, επινοητικότητα, πρωτοβουλία.
Το μάθημα σου για να φτάσει στην επιτυχία είναι να περιορίσεις την αδιαλλαξία και την επιθετικότητα σου, να καλλιεργήσεις, υπομονή και αυτοπειθαρχία.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στους πνεύμονες και ασθένειες του αναπνευστικού.

Β
Το Β αντιστοιχεί στον αριθμό 2 και κυβερνάται από τη Σελήνη. Συμβολίζει τη διτότητα. Είναι ο οφθαλμός που βλέπει τα πάντα. Είναι η δύναμη πίσω από το θρόνο.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Β ή περιέχει πολλά Β σημειοδοτεί ότι διακατέχεσαι από δυνατή επιθυμία για συντροφικότητα και συνεργασία. Μέσα σε ένα γυναικείο όνομα δείχνει κυοφορία, μητρική αγάπη, φροντίδα και προστατευτικότητα.
Μέσα σε ένα ανδρικό όνομα δείχνει υπομονή, σύνεση και αγάπη για την οικογενειακή ζωή και τη φύση.
Δεν είσαι άτομο έντονης προβολής και συχνά προτιμάς να μένεις στο παρασκήνιο. Είσαι πολύ συναισθηματικός/η και συχνά καταπιέζεσαι από το περιβάλλον σου, αν αυτό δεν είναι σωστό.
Βλέπεις και τις δύο όψεις μιας κατάστασης γι' αυτό δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και κατά συνέπεια αργείς να δράσεις με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες.
Οι ιδιότητες του Β είναι: ευαισθησία, δεκτικότητα, ευγένεια, υπομονή, αγάπη, διακριτικότητα, μεσολάβηση, ισορροπία,
Το μάθημα σου για να φτάσεις στην επιτυχία είναι να μην παγιδεύεσαι σε άσχημες αναμνήσεις, να είσαι περισσότερο αποφασιστικός/η και να μην γίνεσαι χαλάκι να σε πατάνε.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα και πονοκεφάλους.

Γ
Το Γ κυβερνάται από το Δία και αντιστοιχεί στον αριθμό 3, ο οποίος διαθέτει μια εκρηκτική ενέργεια που αν δεν έχει διέξοδο για θετική δημιουργικότητα, γίνεται χαώδες και αποδιοργανώνεται.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Γ ή έχει πολλά Γ δείχνει ότι είσαι δημιουργικός/η, πλημμυρισμένος/η από χαρά και ζωντάνια, υπερκινητικός/η. Πολλές φορές φέρεσαι σαν παιδί, που τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα.
Πρόσχαρος/η και με χιούμορ, πνευματώδης και διασκεδαστικός/η. Ξεχωρίζεις για την ευφράδεια του λόγου σου και τις διοργανωτικές σου ικανότητες. Έχεις πλούσιες συναισθηματικές εμπειρίες και το χάρισμα να έλκεις το χρήμα και την ευημερία.
Έχεις πολλές επιλογές, γι αυτό το λόγο αποφεύγεις να δεσμεύεσαι με ένα πρόγραμμα γιατί μπορεί να εμφανιστεί κάτι καλύτερο την επόμενη στιγμή.
Οι ιδιότητες του Γ είναι: δημιουργία, αισιοδοξία, φαντασία, δραματικότητα, ευσυγκινησία, χάρισμα στο λόγο.
Το μάθημα σου είναι να βρεις κανάλια για τη δημιουργικότητα σου, να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου και να μην διασκορπίζεις την ενέργεια σου.
Στον τομέα υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στο λαιμό, στις φωνητικές χορδές και το θυρεοειδή.

Δ
Το Δ αντιστοιχεί στον αριθμό 4 και κυβερνάται από το Βόρειο δεσμό της Σελήνης. Το Δ είναι ένα σύμβολο σιγουριάς και ασφάλειας. Η γη σχηματίστηκε την 4η ημέρα της δημιουργίας, συνεπώς όλα τα γήινα πράγματα υπάγονται σε αυτό τον αριθμό και αντίστοιχα στο Δ.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Δ ή περιέχει πολλά Δ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο επίμονο και σταθερό που το πρωταρχικό σου ενδιαφέρον είναι η υλική σου εξασφάλιση. Εργάζεσαι σκληρά και σε χαρακτηρίζει αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε ό, τι αναλαμβάνεις.
Πρακτικός/η από τη φύση σου νοιώθεις την ανάγκη να καθορίζεις τα πράγματα και να τα βάζεις σε τάξη. Είσαι ακριβής στις υποχρεώσεις σου και κάνεις τα πάντα στην ώρα τους.
Οι ρυθμοί σου είναι αργοί και μεθοδικοί. Είσαι προβλέψιμος/η και συμβατικός/η. Δεν ανήκεις στους ανθρώπους που ταράζουν τα νερά.
Οι ιδιότητες του Δ είναι: προγραμματισμός, πρακτικότητα, σκληρή δουλειά, υλοποίηση, προβλεψιμότητα, τάξη, ασφάλεια, επιφυλακτικότητα.
Το μάθημά σου είναι να περιορίσεις την ακαμψία και την ξεροκεφαλιά σου καθώς και την προσκόλληση που έχεις στις συνήθειες σου.
Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα ψυχολογικά (μετά από κάποια αποτυχία) και κίνδυνος από ατύχημα.

Ε
Το Ε αντιστοιχεί στον αριθμό 5 και κυβερνάται από τον Ερμή, που αντιπροσωπεύει την κίνηση, την επικοινωνία και τη νοητική διαδικασία.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ε ή περιέχει πάνω από τρία Ε σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο έξυπνο, πολύπλευρο και δημιουργικό που έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις ό, τι πραγματικά επιθυμείς.
Δεν ανέχεσαι τον περιορισμό και η ανήσυχη και τυχοδιωκτική φύση σου σε ωθεί να ταξιδεύεις φυσικά ή πνευματικά. Σου αρέσει να ερευνάς να πειραματίζεσαι και μαθαίνεις κυρίως μέσα από την εμπειρία
Είσαι επιρρεπής στα τυχερά παιχνίδια και μπορεί να κερδίσεις μεγάλα ποσά, αν λειτουργείς με σύνεση και πρόγραμμα και όχι παρορμητικά.
Οι ιδιότητες του Ε είναι: ελευθερία, αλλαγή, περιέργεια, επινοητικότητα, ερευνητική διάθεση, αισθησιασμός.
Το μάθημα σου είναι να ενεργείς με μέτρο, να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων ώστε να μη δοκιμάζεις τα πάντα μόνος/η σου, και να επιμένει στην εκάστοτε προσπάθεια σου.
Στον τομέα υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα και στομαχικά προβλήματα.

Ζ
Το Ζ αντιστοιχεί στον αριθμό 7 και κυβερνάται από το νότιο δεσμό της Σελήνης. Είναι ο αριθμός του μυστικιστή.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ζ ή περιέχει πάνω από τρία Ζ δείχνει ότι έχεις διορατικές και ψυχικές ικανότητες, οπότε μπορείς να προλέγεις μελλοντικά γεγονότα.
Είσαι ένα άτομο ήσυχο, εσωστρεφές, αναλυτικό και βαθυστόχαστο.
Δεν εξαπατάσαι από την εξωτερική προσωπικότητα κάποιου, γιατί ψάχνεις για τα εσωτερικά του κίνητρα. Μερικές φορές η ικανότητα του να διεισδύεις και να βλέπεις την πραγματική εικόνα των άλλων, τους κάνει να αισθάνονται άσχημα.
Είσαι ένας διανοούμενος και συνήθως ασχολείσαι με επιστημονικές, φιλοσοφικές και μεταφυσικές αναζητήσεις. Ο νους σου απορροφά άπληστα κάθε πληροφορία.
Οι ιδιότητες του Ζ είναι: διανόηση, επιστημονική και τεχνολογική αντίληψη, μεταφυσικές και αποκρυφιστικές τάσεις, διαίσθηση, επιφυλακτικότητα.
Το μάθημα σου είναι να μην αφήνεις την μοναχικότητά σου να σε οδηγεί στην πλήρη απομόνωση και να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα έχεις.
Στον τομέα της υγείας υποδηλώνει προδιάθεση για μολύνσεις, δυσπεψία και στομαχικά προβλήματα

Η
Το Η αντιστοιχεί στον αριθμό 8 και κυβερνάται από τον Κρόνο που συμβολίζει τον υλικό κόσμο και το κάρμα, «ότι σπείρεις θα θερίσεις».
Αν το όνομα σου αρχίζει από Η ή περιέχει πάνω από τρία Η δείχνει ότι διακρίνεσαι για το ρεαλισμό σου, πατάς γερά στη γη και κτίζεις τη ζωή σου προσεκτικά, έτσι ώστε αν παρουσιαστούν αντιξοότητες, να έχεις και πάλι μια σταθερή βάση για να ξεκινήσεις.
Είσαι ο τύπος του αφεντικού που με τις διοικητικές σου ικανότητες μπορείς να ελέγχεις και να οργανώνεις με αποτελεσματικότητα, ό,τι αναλαμβάνεις. Διαθέτεις τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν η πίεση αυξάνει.
Συνήθως έχεις μεγάλη επιτυχία στον οικονομικό τομέα και δεν αποθαρρύνεσαι από την αποτυχία, η οποία σε σπρώχνει σε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες.
Οι ιδιότητες του Η είναι: εξουσία, δύναμη, κυριαρχία, επέκταση, οργάνωση, διαχείριση, ευχέρεια στην υπερνίκηση εμποδίων.
Το μάθημα σου είναι να περιορίσεις την απληστία σου και να μην παρασύρεσαι από την επιθυμία του για κυριαρχία και έλεγχο.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, κατάθλιψη, πίεση και καρδιακά προβλήματα.

Θ
Το Θ αντιστοιχεί στον αριθμό 9 και κυβερνάται από τον Άρη. Είναι αριθμός δοκιμασιών και έντονων σχέσεων που δεν διαρκούν πολύ.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Θ ή περιέχει πάνω από τρία Θ δείχνει ότι είσαι ένα γενναιόδωρο άτομο και έχεις γεννηθεί για να βοηθάς τους άλλους. Επιδίωξη σου είναι να φτιάξεις έναν καλλίτερο κόσμο.
Εξωτερικά σκληρός /η αλλά μέσα σου πολύ τρυφερός /η, υπερασπίζεται τους φίλους σου από διάφορες καταστάσεις και μπορείς να ξοδέψεις και το τελευταίο σου euro, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση.
Όταν θυμώνεις αναστατώνεις το σύμπαν και ακόμα και τα πιο δυνατά άτομα τρέμουν μπροστά σου. Έχεις ακραία συμπεριφορά τόσο με τους φίλους, όσο και με τους εχθρούς σου.
Οι ιδιότητες του Θ είναι: διαίσθηση, πνευματικότητα, συμπόνια, καλλιτεχνικά χαρίσματα, αλτρουισμός, φιλανθρωπία.
Το μάθημα σου είναι να αποκτήσεις ανεκτικότητα και να αγαπάς χωρίς όρους. Να μάθεις να συγχωρείς, να αποδέχεσαι και να αποστασιοποιείσαι.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα, ψυχικές διαταραχές, δερματικές και μολυσματικές παθήσεις.

Ι
Το Ι αντιστοιχεί στον αριθμό 10 και κυβερνήτης του είναι ο Δίας. Με αυτό τον αριθμό αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος, μια επανάληψη του 1. Όλα βρίσκονται στη διαδικασία της δημιουργίας.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ι ή περιέχει περισσότερα από τρία Ι, δείχνει ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά σου, και έτσι ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάει η ζωή. Θέλεις να φτάσεις ψηλά τόσο στον υλικό, όσο και στον πνευματικό τομέα.
Έχοντας συμπληρώσει το ένα πλήρη κύκλο από το 1 μέχρι το 9 ο κάθε επόμενος αριθμός απλά επαναλαμβάνει κάποιον από τους αρχικούς 9, που απλά αλλάζει μορφή και αυτή η νέα εμπειρία εμπεριέχει και πάλι τη σπίθα της ζωής.
Βρίσκεται σε μια θέση καθοδηγητή τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ο λόγος σου έχει δύναμη και η παρουσία σου φέρνει γαλήνη.
Οι ιδιότητες του Ι είναι: κίνηση, ξεκίνημα, αναχώρηση, αλλαγή, εφευρετικότητα, πρόοδος, εξέλιξη.
Το μάθημα σου είναι ότι πρέπει να βοηθήσει όσους βρίσκονται σε αδύνατη θέση ή είναι λιγότερο τυχεροί από σένα.
Στον τομέα της υγείας υποδεικνύεται ότι είσαι ένα άτομο με γερή κράση και έχεις καλές αναρρωτικές ικανότητες.

Κ
Το Κ αντιστοιχεί στον αριθμό 11 και κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός.
Σημειοδοτεί έμπνευση και κοσμική συνείδηση.
Αν το όνομά σου αρχίζει από Κ ή περιέχει πάνω από τρία Κ, δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με δραστήρια ζωή, που συναντά διαρκώς προκλήσεις και δοκιμασίες. Έχεις το θάρρος της γνώμης σου και παλεύεις με κάθε νόμιμο μέσο για να την επιβάλλεις.
Κυρίαρχα στοιχεία της πολύπλευρης προσωπικότητα σου, είναι ο ιδεαλισμός και η διαίσθηση. Έλκεσαι από τον αποκρυφισμό και τις πνευματικές μελέτες. Σαν καλλιτέχνης μπορείς να δημιουργήσεις έργα που προκαλούν βαθιά συναισθήματα.
Οι ιδιότητες του Κ είναι: διαίσθηση, οξεία αντίληψη, αίσθηση δικαίου, θάρρος γνώμης, δημιουργικές ικανότητες,
Το μάθημά σου είναι να χρησιμοποιείς τα ταλέντα και τις ικανότητες σου και για τους άλλους και όχι μόνο για τη δική σου εγωιστική προβολή.
Στον τομέα της υγείας δείχνει προδιάθεση για νευρικότητα και κατάρρευση από υπερβολική κόπωση ή συναισθηματική φόρτιση.

Λ
Το Λ αντιστοιχεί στον αριθμό 12 και στο ζώδιο του Ποσειδώνα. Συμβολίζει την επέκταση του πνεύματος και την επαφή με τα κρυμμένα μυστικά της ζωής.
Αν το όνομά σου αρχίζει από Λ ή περιέχει πάνω από τρία Λ δείχνει ότι είσαι ένα ασυνήθιστο πρόσωπο που ξεχωρίζεις για την εσωτερική σου δύναμη. Το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο κυρίως σε πνευματικά θέματα.
Γνωρίζεις τους συμπαντικούς νόμους και πιστεύεις ότι όλα τα βάσανα του ανθρώπου προέρχονται από τις επιλογές του, συνειδητές ή ασυνείδητες.
Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μακαριότητα και ως εκ τούτου καμιά αναποδιά δεν σε ενοχλεί. Οι άλλοι συνήθως δεν σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές σε θεωρούν γραφικό άτομο επειδή δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέπτεσαι.
Οι ιδιότητες του Λ: εσωτερική δύναμη, πνευματικά ενδιαφέροντα, γαλήνη, μακαριότητα, έμπνευση, θυσία.
Το μάθημά σου είναι να απελευθερωθείς από το παρελθόν και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής
Στον τομέα της υγείας δείχνει ασθένειες που δεν είναι διαγνώσιμες.

Μ

Το Μ αντιστοιχεί στον αριθμό 13 και στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο αριθμός 13 σημειοδοτεί αλλαγή, απελευθέρωση και μεταμόρφωση.
Αν το όνομά σου αρχίζει από Μ ή περιέχει περισσότερα από τρία Μ δείχνει ότι η ζωή σου είναι μια συνεχής αλλαγή. Μόλις μια κατάσταση φαίνεται να ηρεμεί και να καταλαγιάζει, μια καινούργια σειρά γεγονότων έρχεται να αντικαταστήσει τα παλιά.
Αναλαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων και υπομένεις αγόγγυστα τα φορτία της ζωής. Μπορείς να αναλάβεις μια προβληματική επιχείρηση και με τις δημιουργικές σου ιδέες, την οργάνωση και τη σκληρή δουλειά σου να την μετατρέψεις σε κερδοφόρα.
Μπορείς να διακρίνεις κάτω από την επιφάνεια πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να σε ξεγελάσουν και οι αναλυτικές σου ικανότητες σε κάνουν ένα τρομερό αντίπαλο.
Οι ιδιότητες του Μ είναι: αλλαγή, δραστηριότητα, δημιουργικές ιδέες, οργάνωση, σκληρή δουλειά, διαίσθηση, αντίληψη πέρα από το προφανές.
Το μάθημά σου είναι να αντιληφθείς ότι κάθε καταστροφή φέρνει κάτι καλύτερο.
Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες.

Ν
Το Ν αντιστοιχεί στον αριθμό 14 και στο ζώδιο του Τοξότη. Το γράμμα Ν είναι το αρχαίο σύμβολο του αντιγραφέα, του άτομου που αντέγραφε χειρόγραφα με το χέρι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επαφή του με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την επιστήμη, τις τέχνες και οτιδήποτε δημιουργεί ένα μορφωμένο άνθρωπο.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ν ή περιέχει περισσότερα από τρία Ν: δείχνει ότι έχεις ζωηρή φαντασία και έξυπνες ιδέες. Σου αρέσουν οι ζωηρές συγκινήσεις, είσαι ενθουσιώδες και αισθησιακό άτομο.
Με τη ρητορεία σου επηρεάζεις εύκολα τους άλλους και μπορείς να τους πείσει να έρθουν με το μέρος σου. Μπορείς να κερδίσεις από οτιδήποτε έχει σχέση με νοητική δραστηριότητα, διπλωματία και πειθώ.
Μαθαίνεις εμπειρικά και είσαι πάντα πρόθυμος/η να ακούσεις τους άλλους. Ανακαλύπτεις την αλήθεια μετά από προσπάθειες και μέσα από τα λάθη σου.
Οι ιδιότητες του Ν είναι: νοητική δραστηριότητα, διπλωματία, πειθώ, ενθουσιασμός, φαντασία, ζωηρές συγκινήσεις, αισθησιασμός.
Το μάθημά σου είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς με τον καλύτερο τρόπο την κάθε εμπειρία σου και να δεις το μάθημα που σε διδάσκει. Να καλλιεργήσεις την υπομονή και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δύο άκρα.
Στον τομέα της υγείας, προσπάθησε να τιθασεύσεις την οργή και το θυμό, γιατί σου αυξάνουν την πίεση.

Ξ
Το Ξ συσχετίζεται με τον αριθμό 15 και αστρολογική του αντιστοιχία είναι ο Αιγόκερως. Συμβολίζει την πλάνη και την παγίδευση στις απολαύσεις.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ξ ή περιέχει πολλά Ξ: δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με μεγάλο μαγνητισμό και έχεις την ικανότητα να αποκτάς χρήματα. Με τη δυνατή σου θέληση και τις υπολογισμένες κινήσεις σου πετυχαίνει πάντα αυτό που επιδιώκεις.
Μαθαίνεις εύκολα, αφομοιώνεις και συγκεντρώνεις γνώσεις. Αυτό σε βοηθά να ανεβαίνεις τη σκάλα της επιτυχίας με λίγα παραπατήματα, επειδή μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων.
Η προσκόλλησή σου στον υλικό κόσμο και τις γήινες ανταμοιβές συχνά σε παγιδεύουν σε μια φυλακή περιορισμών και βασάνων. Οι συναισθηματικές σου διαταραχές υπονομεύουν τις σχέσεις σου.
Οι ιδιότητες του Ξ είναι: μαγνητισμός, υλισμός, εκμετάλλευση, προσκόλληση, νοητική και συναισθηματική ένταση, δογματισμός.
Το μάθημά σου είναι να μάθεις να εξετάζεις και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης και να ξεφύγεις από τα δεσμά της προσκόλλησης
Στον τομέα της υγείας, δείχνει ένα αδύναμο νευρικό σύστημα. Επίσης υπάρχει προδιάθεση για αφροδίσια νοσήματα.

Ο
Το Ο αντιστοιχεί στον αριθμό 16 και στον Άρη. Ο Άρης είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε επίτευγμα.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ο ή περιέχει πάνω από τρία Ο: δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με προσωπικό μαγνητισμό, δυναμισμό και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι πράξεις σου έχουν εγωιστικά κίνητρα και σου αρέσει να ζεις στην κόψη του ξυραφιού.
Έχεις την ικανότητα να εκτιμά σωστά και με ακρίβεια πρόσωπα και καταστάσεις. Αγαπάς την ελευθερία σου και αντιδράς έντονα σε κάθε είδους περιορισμό. Από τη στιγμή που παίρνεις μια απόφαση δεν κοιτάζεις πια το παρελθόν.
Οι υπερβολές σου και η τάση σου να ρισκάρεις, έχουν σαν αποτέλεσμα απώλειες επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές. Συχνά αυτές οι απώλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομόνωση.
Οι ιδιότητες του Ο είναι: μαγνητισμός, αυτοπεποίθηση, υπεροψία, εγωισμός, προσκόλληση στον υλισμό, και απέχθεια στις δεσμεύσεις,
Το μάθημά σου είναι να πληρώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να ελευθερωθείς από την εξάρτηση σου από τον υλικό κόσμο.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, δυσπεψία και ασθένειες στα γεννητικά όργανα.

Π
Το Π αντιστοιχεί στον αριθμό 17 και το ζώδιο του Υδροχόου. Αντιπροσωπεύει τις ιδέες οι οποίες περιέχουν μέσα τους το σπέρμα της αντίθεσης.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Π ή περιέχει περισσότερα από τρία Π δείχνει ότι είσαι ένα άτομο διαισθητικό και σου αρέσει να ερευνάς τα αόρατα μυστήρια της ζωής. Είσαι ο ερευνητής ή ο επιστήμονας που αναζητά της αλήθεια και κυνηγάς την κρυμμένη γνώση.
Αντιμετωπίζεις με σοφία του υλικό κόσμο, βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, δείχνεις θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και με την αποφασιστικότητα σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Πείθεις εύκολα με τα λόγια σου.
Έχεις διοικητικές και ηγετικές ικανότητες και μπορείς να γίνεις διάσημος στον τομέα που θα ασχοληθείς και να αφήσεις πίσω σου ένα σημαντικό έργο.
Οι ιδιότητες του Π είναι: διαίσθηση, έρευνα, αισιοδοξία, θάρρος, αποφασιστικότητα, νέα ξεκινήματα, ηγετικές και διοικητικές ικανότητες.
Το μάθημά σου είναι να μην επιτρέπει στις αμφιβολίες να μπουν στο μυαλό σου και να σου φέρουν απαισιοδοξία και κατάθλιψη.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, κατάθλιψη, ψυχικά προβλήματα και άσθμα.

Ρ
Το Ρ αντιστοιχεί στον αριθμό 19 και κυβερνάται από τον Ήλιο. Η ενέργεια του Ηλίου είναι μια πνευματική δύναμη και βοηθά στην εξέλιξη της συνειδητότητας.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ρ ή περιέχει περισσότερα από τρία Ρ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με ηγετικά ταλέντα, άνετο στην ομιλία, που το έλκουν οι τέχνες και οι επιστήμες. Έχεις όλα τα προσόντα για να αποκτήσεις υλική ευτυχία και αναγνώριση.
Με μεγάλη ζωτικότητα και με το δημιουργικό μυαλό σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που συναντάς. Λειτουργείς με γνώμονα τη λογική και πολλοί επιζητούν τη συμβουλή σου.
Είσαι ανεξάρτητος/η και στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις Πιστεύεις στις ικανότητές σου και η επιλογή σε κάθε καινούργιο σου ξεκίνημα είναι πάντα δική σου.
Οι ιδιότητες του Ρ είναι: ηγετικά και διοικητικά ταλέντα, ανεξαρτησία, ρητορικές ικανότητες, καινούργια ξεκινήματα, υλική και πνευματική επιτυχία.
Το μάθημά σου είναι να αποφεύγεις απερίσκεπτες δραστηριότητες και να προετοιμάζεις προσεκτικά τα μελλοντικά σου σχέδια.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα.

Σ
Το Σ αντιστοιχεί στον αριθμό 20 και αστρολογικός κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας. Υποδηλώνει ότι ο θάνατος και η καταστροφή είναι αναγκαίες καταστάσεις πριν την αναγέννηση.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Σ ή περιέχει περισσότερα από τρία Σ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που βασίζει την κρίση του πάνω στη λογική και όχι στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων και εξετάζει τα γεγονότα σε βάθος
Η ζωή σου σε οδηγεί σε προσαρμογές και ανανεώσεις. Αυτή η διαδικασία σε κρατάει σε εγρήγορση και σε οδηγεί διαρκώς να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα.
Ζυγίζεις καλά τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται και προσπαθείς να δεις τις εναλλακτικές λύσεις. Έχεις τη δύναμη να κατασκευάσεις ή να καταστρέψεις, να σώσεις ή να σκοτώσεις.
Οι ιδιότητες του Σ είναι: αναγέννηση, προσαρμογή, ανανέωση, απρόβλεπτα γεγονότα, αποφασιστική δράση.
Το μάθημά σου είναι να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου και να μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, νευρικότητα.

Τ
Το Τ αντιστοιχεί στον αριθμό 21 και στον πλανήτη Κρόνο.
Συμβολίζει την παλιά τάξη πραγμάτων που αλλάζει.
Αν το όνομα του αρχίζει από Τ ή περιέχει περισσότερα από τρία Τ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με πολλά χαρίσματα, γοητεία και θετική στάση απέναντι στη ζωή.
Διαθέτεις αυτοπειθαρχία, συγκέντρωση και οργανωτικότητα που είναι οι θεμέλιοι λίθοι της επιτυχίας.
Γνωρίζεις πώς να εκμεταλλευτείς τις εκάστοτε ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, και αναζητάς τρόπους για να αλλάξεις την παλιά κατάσταση των πραγμάτων.
Το πείσμα σου και η άρνησή σου να ακούσεις τις συμβουλές των ειδικών, πολλές φορές είναι η αιτία για τις απώλειες σου, τόσο στον υλικό όσο και στον προσωπικό σου τομέα.
Οι ιδιότητες του Τ είναι: αυτοπειθαρχία, συγκέντρωση, οργανωτικότητα, ολοκλήρωση, επιτυχία, πείσμα.
Το μάθημά σου είναι να μην αμελείς και να μην καθυστερεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Επίσης, να μην είσαι εγωιστής και άπληστος.
Ο τομέας της υγείας δείχνει ένα ευαίσθητο νευρικό σύστημα.

Υ
Το Υ αντιστοιχεί στον αριθμό 22 και συσχετίζεται με τα 4 στοιχεία.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Υ ή περιέχει περισσότερα από τρία Υ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο πρωτότυπο που έχει ταλέντο να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι θεωρούν άλυτα. Διευθύνεις πολύ καλά τους άλλους, αν και κάποιες φορές τους χρησιμοποιείς για προσωπικούς σκοπούς. Έχεις μεγάλες πολιτικές δυνατότητες και την ικανότητα να κερδίζεις χρήματα. Με οργάνωση και σκληρή δουλειά κατορθώνεις και υλοποιείς τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου.
Είσαι ο ειδικός στον τομέα σου και πολλοί σε πλησιάζουν για να σε συμβουλευτούν γιατί εμπιστεύονται την κρίση σου.
Οι ιδιότητες του Υ είναι: πρωτοτυπία, ταλέντο να βρίσκει λύσεις, ικανότητα να κερδίζει χρήματα, οργάνωση και σκληρή δουλειά.
Το μάθημά σου είναι να αποφεύγεις τις υπερβολές και να μην ξοδεύεις απερίσκεπτα τα χρήματά σου.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για καρδιακά προβλήματα.

Φ
Το Φ αντιστοιχεί στον αριθμό 23 και συσχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Φ ή περιέχει περισσότερα από τρία Φ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που χειρίζεται τα σχέδιά του με έξυπνο τρόπο και ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματα του. Μαθαίνεις και απομνημονεύεις με μεγάλη ευκολία.
Έχεις το χάρισμα της ομιλίας και μπορείς να γίνεις γνωστός/η για τις ιδέες σου τις οποίες υποστηρίζεις θάρρος και τόλμη. Διαθέτεις συγγραφικές ικανότητες.
Σου αρέσουν οι περιπέτειες και μερικές φορές από τη βιασύνη σου μπορεί να φέρεσαι απερίσκεπτα. Η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητά σου μπορούν να βρουν διέξοδο στις επιστήμες και στην έρευνα.
Οι ιδιότητες του Φ είναι: δημιουργικότητα, εφευρετικότητα, έρευνα, ταλέντο στο λόγο, θάρρος, τόλμη, συγγραφικές ικανότητες.
Το μάθημά σου είναι να αποφύγεις την άκαμπτη συμπεριφορά και να μην εμπλέκεσαι σε διαμάχες. Επίσης να μη θυμώνεις, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια σου.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στα νεφρά.

Χ
Το Χ αντιστοιχεί στον αριθμό 24 και κυβερνάται από τον Άρη.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Χ ή περιέχει περισσότερα από τρία Χ δείχνει ότι ξεχωρίζεις για την μαγνητική σου προσωπικότητα και τον αισθησιασμό σου. Χάρη στην επιρροή που εξασκείς στους άλλους μπορείς να αποκτήσεις υλικά αγαθά αλλά και τη σχέση που επιθυμείς.
Είσαι γενναιόδωρος/η, διαθέτεις επιχειρηματικό πνεύμα και ευελιξία στον οικονομικό τομέα. Σου αρέσει να σε αναγνωρίζουν και να εκτιμούν τις προσπάθειές σου.
Έλκεις τη βοήθεια και την επιτυχία σου, χάρη στον ευχάριστο χαρακτήρα και τον αισιόδοξο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα.
Οι ιδιότητες του Χ είναι: μαγνητισμός, ευελιξία, αισιοδοξία, γενναιοδωρία, ευγένεια, επιχειρηματικό πνεύμα.
Το μάθημά σου είναι να μην είσαι δεσποτικός /η απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μην πεισμώνεις όταν δεν σου κάνουν τα χατίρια.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στην ουροδόχο κύστη και αφροδίσια νοσήματα.

Ψ
Το Ψ αντιστοιχεί στον αριθμό 25 και κυβερνάται από τον Ήλιο.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ψ ή περιέχει περισσότερα από τρία Ψ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που η περιπετειώδης φύση του το κάνει ιδιαίτερα κινητικό. Το πρωτοπόρο πνεύμα σου διψά για γνώση και εμπειρίες.
Έχεις έντονη διαίσθηση, βλέπεις προφητικά όνειρα και έχεις ανεπτυγμένο το ταλέντο της παρατήρησης. Δίνεις μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και βγάζεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα.
Το έξυπνο και ανήσυχο μυαλό σου αναζητά διαρκώς πρωτότυπες ιδέες και καινούργιες δουλειές. Εργάζεσαι σκληρά και πετυχαίνεις σε οποιοδήποτε πεδίο κι αν ασχοληθεί.
Οι ιδιότητες του Ψ είναι: πρωτοπορία, διαίσθηση, περιπέτεια, δίψα για νέες γνώσεις, παρατήρηση και σημασία στη λεπτομέρεια.
Το μάθημά σου είναι να μην προκαλείς συγκρούσεις, να περιορίσεις την αίσθηση του ανικανοποίητου και να ολοκληρώνεις ότι αρχίζεις.
Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για ουρική αρθρίτιδα και προβλήματα στο αίμα.

Ω
Το Ω αντιστοιχεί στον αριθμό 26 και κυβερνάται από το Δία.
Αν το όνομα σου αρχίζει από Ω ή περιέχει περισσότερο από τρία Ω δείχνει ότι είσαι ένα άτομο εξωστρεφές, με αυτοπεποίθηση. Σου αρέσει να μαθαίνεις με βιωματικό τρόπο. Διαθέτεις ενθουσιασμό, θάρρος και μια επιθυμία για εξουσία. Δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες.
Είσαι χαρισματικός ομιλητής και θα μπορούσες να γίνεις ρήτορας ή διπλωμάτης. Η επικοινωνία είναι ένας σημαντικός τομέας στη ζωή σου και μέσα από αυτή μπορείς και υλοποιείς τις ιδέες σου.
Η παρορμητικότητά σου σε οδηγεί σε ξαφνικές περιπέτειες, και συχνά προκαλείς εκνευρισμό στους άλλους και δημιουργείς τεταμένες καταστάσεις.
Οι ιδιότητες του Ω είναι: ενθουσιασμός, διπλωματία, επικοινωνία, χάρισμα λόγου, θάρρος, επιθυμία για εξουσία, παρορμητικότητα.
Το μάθημά σου είναι να αποκτήσεις αυτοέλεγχο και υπομονή.
Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για δυσκοιλιότητα και προβλήματα στα έντερα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια