Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εμφύλιος Συρίας: τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Πόσο πιθανό είναι, με αφορμή τον εμφύλιο στη Συρία, να ξεσπάσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται στη Συρία από το 2011, το τελευταίο διάστημα έχει αποσπάσει την παγκόσμια προσοχή και ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, καθώς υπάρχει ανησυχία για παγκόσμια σύρραξη.
Πόσο πιθανό είναι, με αφορμή τον εμφύλιο στη Συρία, να ξεσπάσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Και αν αυτό συμβεί σε ποια.... 

χρονική περίοδο τοποθετείται; Τι δείχνουν τα άστρα;
Ήδη, από 14 Οκτωβρίου 2015, σε κοσμικό επίπεδο, ξεκινά η επίδραση της όψης αντίθεσης Ουρανού – Ζευς που κορυφώνεται στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια ακόμα δύο μήνες, όπου και φαίνεται ότι γενικεύεται η πολεμική σύρραξη στη Συρία και μπορεί να γίνει χρήση πρωτοποριακών όπλων.
Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη της Συρίας διακρίνουμε ότι ο διελαύνων Πλούτωνας δημιουργεί όψη αντίθεσης με τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο αντίστοιχα, γεγονός που προεικονίζει την επιδείνωση της υπάρχουσας κατάστασης αλλά και την αποτυχία εύρεσης λύσης της διπλωματίας.
Επιπρόσθετα, ο προοδευμένος Άδμητος βρίσκεται σε επαφή με τη γενέθλια θέση της Μηδενικής Κριού, σηματοδοτώντας προβλήματα στις πρώτες ύλες αλλά και την κατακόρυφη αύξηση θανάτων σε μαζικό επίπεδο.
Οι σημαντικές εξελίξεις διεθνούς κλίμακας που θα ακολουθήσουν όσον αφορά στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρίας το αμέσως επόμενο διάστημα αποτελούν μια πρόβα τζενεράλε στρατιωτικής γενίκευσης η οποία θα κορυφωθεί τη διετία 2018-2020.
Εκείνη την περίοδο ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου (θέση που καταλάμβανε κατά την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου) ενώ θα βρεθεί πάνω στην «αντιπύλη του τοκογλύφου», γεγονός που υποδεικνύει ενορχηστρωμένη προσπάθεια για υφαρπαγή εδαφών ή τιμαλφών. Μάλιστα, αυτή θα γίνει με φασιστικό ή ιμπεριαλιστικό τρόπο, λόγω του ότι ο Ουρανός στον Ταύρο είναι σε θέση πτώσης και έτσι λειτουργεί αυταρχικά και επιβάλλεται με τη βία.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Συρίας είναι υπολογισμένος για 16/9/1941 ώρα 00:01 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια