Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ (Δήμητρα, Δημητρούλα, Δημητρία, Μιμή, Μιμίκα, Ντίμι)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Δήμος, Μίμης, Δημητράκης, Τζίμης, Τζιμάκος, Μήτσος, Μητσάκος, Μήτρος)
ΓΛΥΚΩΝ(Γλύκων, Γλυκός) 
ΛΕΠΤΙΝΗΣ (Λεπτίνα, Λέπτινος)

Τι σημαίνει το όνομά σου:

Δήμητρα / Ντέμη / Τούλα / Μιμή
Δήμητρα το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «Δή» δηλαδή Γη και το μήτηρ, δηλαδή σημαίνει «Μητέρα Γη». Είσαι μία γυναίκα που θέλεις να δημιουργείς , να παράγεις , να προοδεύεις και να ομορφαίνεις κάθε τι που υπάρχει γύρω σου . Σύμφωνα με την μυθολογία, η Δήμητρα ήταν η Ολύμπια θεότητα, που συμβόλιζε την καλλιέργεια και την γεωργία. Θεωρείται η προστάτιδα του γάμου και της μητρότητας, για αυτό δεν είναι τυχαίο που και εσύ συχνά νιώθεις ότι ο προορισμός σου στη ζωή είναι να παντρευτείς, να κάνεις την δική σου οικογένεια και να γίνει μητέρα! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 9, αυτό σημαίνει ότι είσαι ευαίσθητη και πολύ εξυπηρετική σε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα όμως σε αυτούς που αγαπάς.
Παλεύεις για τα ιδανικά σου και πληγώνεσαι εύκολα όταν βλέπεις να γίνονται αδικίες γύρω σου. Βοηθάς τους αδύναμους γι’ αυτό και δραστηριοποιείσαι σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ τα κοινωνικά θέματα δεν σε αφήνουν ασυγκίνητη. Έχεις μεγάλη φαντασία και πολλές φορές ονειροβατείς με αποτέλεσμα να έχεις δυσκολία στα πρακτικά θέματα. Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα κύρια ελαττώματα σου.
Δημήτρης / Δημήτριος / Μίμης / Μήτσος
Δημήτρη, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Δημήτριο, τον προστάτη της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Μακεδονίας! Ωστόσο το όνομά σου έχεις και ρίζες από την αρχαία μυθολογία και συγκεκριμένα από την προστάτιδα της καλλιέργειας, της γης και του γάμου, τη θεά Δήμηρα! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι είσαι ένας σταθερός άνδρας, με ήθος και αξιοπρέπεια, που σου αρέσει να δημιουργείς και να απολαμβάνεις την σταθερότητα και την ασφάλεια. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σένα! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8, για αυτό λοιπόν και είσαι ένας άνδρας που θέτεις στόχους, έχεις όνειρα και προσπαθείς πολύ για να δημιουργήσεις πολύ καλές και σταθερές συνθήκες στη ζωή σου. Πολλές φορές επικεντρώνεσαι στην ύλη και στο χρήμα, πασχίζεις πολύ για να επιτύχεις την οικονομική σου ανεξαρτησία και δίνεις μεγάλη έμφαση στην απόκτηση υλικών αγαθών.
Δημήτριος, Δήμητρα κι ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια