Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπουμε

Η εξήγηση του ψυχολόγου: Τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπουμε οι περισσότεροι
Εστω και μία φορά στη ζωή του, λογικά, ο καθένας έχει νιώσει αυτή την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η ικανότητα να πετά ο άνθρωπος.
Στον ύπνο του βέβαια.....

Εκείνο το όνειρο στο οποίο κάποιος βλέπει ότι πέφτει ή ότι τον κυνηγούν είναι ένα από τα πιο κοινά όνειρα. Τι κρύβουν τα πιο συνηθισμένα όνειρα όμως;
Ο ψυχολόγος Ian Wallace, ο οποίος έχει ερμηνεύσει πάνω από 150.000 όνειρα τα τελευταία 30 χρόνια. Έφτιαξε μία λίστα με τα 9 πιο κοινά όνειρα και εξήγησε τι σημαίνει αυτό για την ψυχολογία και την καθημερινότητα του ανθρώπου που τα βλέπει:

9. Όταν βρίσκεις ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο
Τα δωμάτια ενός σπιτιού αντιπροσωπεύουν τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα. Οπότε, όταν κάποιος βρίσκει ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι ανακαλύπτει ένα ταλέντο το οποίο δεν γνώριζε ότι είχε.

8. Ένα όχημα εκτός ελέγχου
Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την ικανότητα του ανθρώπου να κάνει σταθερή πρόοδο προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Μπορεί αυτός που βλέπει κάτι τέτοιο να αισθάνεται ότι δεν έχει στα χέρια του τον έλεγχο, προσπαθώντας να φτάσει στην επιτυχία.

7. Πτώση
Η αίσθηση της πτώσης σε όνειρο υποδεικνύει ότι κάποιος κρατιέται γερά από μία συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή. Πρέπει να χαλαρώσει και να την αφήσει.

6. Πτήση
Η ικανότητα να πετά κανείς σημαίνει ότι απελευθερώθηκε από καταστάσεις που τον βάραιναν.

5. Όταν κάποιος δίνει εξετάσεις και είναι αδιάβαστος
Οι εξετάσεις αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που κάποιος κρίνει την ικανότητά του να αποδίδει, οπότε αποκαλύπτει ότι κάποιος κριτικάρει την απόδοσή του στη ζωή.

4. Να είναι κάποιος γuμνός σε δημόσιο χώρο
Υποδεικνύει ότι υπάρχει μία κατάσταση που κάνει το άτομο να αισθάνεται ευάλωτο και εκτεθειμένο.

3. Όταν κάποιος δεν μπορεί να βρει τουαλέτα
Σημαίνει ότι υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο το άτομο δυσκολεύεται να εκφράσει τις πραγματικές του ανάγκες.

2. Δόντια που πέφτουν
Τα δόντια συμβολίζουν την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που αισθάνεται κάποιος ότι έχει, οπότε το συγκεκριμένο όνειρο σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που προκαλούν την κατάρρευση της αυτοπεποίθησης.

1. Όταν σε κυνηγάνε
Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο το άτομο θέλει να αντιμετωπίσει, αλλά δεν ξέρει με ποιο τρόπο να το κάνει.
E-Radio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια