Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Feng Shui και αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητό σου μέσα από την ματιά του feng shui!Είχα ακούσει από μια φίλη για το feng shui που εφάρμοσε στο αυτοκίνητο της και γέλασα.
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι ίσως το feng shui μπορεί να λειτουργήσει στο αυτοκίνητο, όπως και στο σπίτι σου!
Δεν έχει σημασία πώς ακούγεται –αστείο ή όχι– το feng shui άλλωστε σχετίζεται με τη δημιουργία καλής ενέργειας, έτσι ώστε κάθε χώρος που περνάς τον χρόνο σου να δέχεται ευεργετικές επιδράσεις!
Ας πάμε να δούμε ένα προς ένα, πως ορίζεται η εφαρμογή του Feng Shui στο αυτοκίνητό σου.
28-05-2014 PISO MEROS PINAKIDA
Αφαίρεσε όλα τα περιττά από το αυτοκίνητό σου, καθώς η ακαταστασία δημιουργεί αρνητική ενέργεια. Ο σωρός από άχρηστα μπουκάλια και χαρτιά είναι ο Νο 1 εχθρός του καλού feng shui, καθώς παγιδεύει την ενέργεια και δημιουργεί πίεση χρόνου και ένταση. Με την ίδια λογική θα πρέπει να επιτρέψεις τον καθαρό, φρέσκο αέρα να διαπερνά το σαλόνι του αυτοκίνητου. Επίσης σκέψου να χρησιμοποιήσεις ένα απλό αρωματικό από αιθέρια έλαια για να καλύψεις διαφορετικές διαθέσεις που μπορεί να έχεις κάθε φορά. Προτείνω μάλιστα μέντα και λεμονόχορτο για να σε βοηθήσει να κρατήσεις σαφή εστίαση, ενώ η λεβάντα ή το γλυκό πορτοκάλι θα είναι καταπραϋντικά και κατευναστικά.
28-05-2014 EWSOTERIKO KATHARO -
Να αποφεύγεις τις διακοσμήσεις στα πλαϊνά και το πίσω παράθυρο, καθώς είναι εντελώς περιττά, επειδή δεν συμβάλλουν στη δημιουργία θετικής ενέργειας.
Αντί αυτού, προτίμησε το ταμπλό, όπου μπορείς να τοποθετήσεις φυλαχτά, αλλά βεβαιώσου ότι δεν είναι πολύ μεγάλα. Σημείωσε ότι καλό feng shui δεν σημαίνει ότι όλα κρεμιούνται στο μπροστινό καθρέφτη του αυτοκινήτου, όπως ίσως έχεις δει σε μερικά αυτοκίνητα. Στην πραγματικότητα είναι κακό feng shui, δεδομένου ότι αποσπά την προσοχή και το ενδιαφέρον σου από την οδήγηση.
Να σημειώσω εδώ, ότι η μουσική που σου αρέσει είναι ένας εύκολος τρόπος μετατόπισης της ενέργειας.
28-05-2014 TAMPLO -
Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα φυλαχτό από μόνο του, αρκεί το πίσω μέρος να είναι λίγο υψηλότερο από το μπροστινό γιατί εκεί υπάρχει η ενέργεια που προστατεύει από κακές επιρροές. "Αστείοι" τίτλοι σε αυτοκόλλητα όπως "Man beast" στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου καλό είναι να αποφεύγονται. Αντιθέτως τα προειδοποιητικά όπως "Παιδί στο αυτοκίνητο" ή "Κράτα απόσταση" ενισχύουν την ασφάλεια.
Τα αυτοκίνητα που έχουν χαμηλή πλάτη και μόνο δύο πόρτες, μπορεί να σου εμπνεύσουν μια αίσθηση αβεβαιότητας και μην εκπλαγείς, εάν αισθανθείς λίγο κατάθλιψη σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Δεν σου συνιστώ ένα αυτοκίνητο που έχει οροφή που ανοιγοκλείνει, διότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αποκτήσεις θετική ενέργεια, η οποία κυριολεκτικά πετά μέσα από την ανοιχτή οροφή του αυτοκινήτου.
28-05-2014
Όσον άφορα στα τυχερά χρώματα που θα μπορούσε να έχει το αυτοκίνητο σου, αν θέλεις να επιλέξεις το καλύτερο χρώμα για εσένα, είναι καλό να γνωρίζεις τα προσωπικά στοιχεία γέννησής σου και να δεις ποια χρώματα στηρίζουν και θρέφουν την ενέργειά σου. Σε γενικές γραμμές, το τυχερό χρώμα είναι το πράσινο, πιο φωτεινό για τους νεότερους και πιο σκούρο για τους ηλικιωμένους.
Μια τελευταία λέξη για τα αυτοκίνητα και το feng shui. Όταν σταθμεύεις το αυτοκίνητο, είναι καλύτερο να το παρκάρεις μακριά από το σπίτι. Η εξήγηση για αυτό είναι εύκολη: ένα αυτοκίνητο που αντικρίζει κατά μέτωπο το σπίτι σου, μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση στην ποιότητας της ενέργειας η οποία είναι καλύτερα να αποφεύγεται.
astrology,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια