Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και σεξ πάνω στη μηχανή

Οι 12 καλύτερες στάσεις για σεξ επάνω στη μηχανή ανάλογα με το ζώδιό του!
Η μοτοσυκλέτα είναι -για πολλούς- από μόνη της, έργο τέχνης. Ο μόνος τρόπος για να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική είναι να τοποθετήσεις μια γυναίκα πάνω της. Και σίγουρα το σεξ πάνω σε αυτή θα σου κόψει την ανάσα και θα κάνει την «μηχανή» σου να δουλεύει στο φουλ. Το μόνο που σου χρειάζεται είναι να τα βρεις με τις κινήσεις για απέραντη σεξουαλική ευχαρίστηση.
Όμως πώς θα ξέρεις αν ακουμπάς όλα τα σωστά σημεία; Πόσο γρήγορα θα πρέπει να πάς; Μήπως πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη γωνία; Θα πέσεις, αν σκύψεις λίγο προς τα πίσω; Και έτσι οι ερωτήσεις αρχίζουν να ρέουν...
Επειδή το κάθε ζώδιο έχει την δική του ερωτική συμπεριφορά, σκέφτηκα να σε πάω μια βόλτα μέσα από τις... καλύτερες στάσεις, που απαιτούν προπάντων τεχνική και αντοχή και θα φέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Κριός
Ο Κριός είναι ένας άνδρας πεισματάρης και αυταρχικός, οπότε βάλε ένα μαξιλάρι κατά πλάτος της μοτοσυκλέτας και λύγισε πάνω του, σε doggie style. Με το μαξιλάρι εκεί, θέτεις αυστηρούς περιορισμούς που καθιστά την ερωτική πράξη πιο επιθετική. Είτε μπορείς να κυριαρχήσεις με το να σπρώχνεις προς τα πίσω, είτε μπορεί εκείνος να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο και να σε σπρώχνει προς τα εμπρός.

Ταύρος
Να σου ευχηθώ καλή διασκέδαση, αν τολμήσεις να ιππεύσεις σαν μια έμπειρη μηχανόβια, αυτόν τον μαινόμενο ταύρο. Πως το κάνεις; Καταρχάς θα καβαλήσεις την βουβωνική χώρα του, ενώ ο ίδιος έχει πέσει πάνω στην μηχανή με μια κλίση προς τα πίσω. Συνέχισε με αργές πάνω και κάτω ωθήσεις στη δεξιά πλευρά, και έπειτα προς την αριστερή. Πήγαινε πάνω και πίσω προς τα κάτω. Βρες το ρυθμό που σου αρέσει. Το 'χεις!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ήταν τα δίδυμα αδέλφια Κάστωρ και Πολυδεύκης στην ελληνική μυθολογία. Σκέψου, δεν θα ήταν ωραίο να προσφέρεις σε αυτόν τον άντρα που λατρεύει την ποικιλία να κάνει σεξ με ένα ζευγάρι καυτές πανομοιότυπες δίδυμες και μάλιστα πάνω σε μοτοσυκλέτα; Δράσε μάλιστα όπως τα δίδυμα, που είναι πιο κοντά συναισθηματικά και περισσότερο σε θέση να μοιραστούν...

Καρκίνος
Κάθε Καρκίνος, λατρεύει το παιχνίδι με το στήθος, είτε είναι δικό του, είτε είναι δικό σου. Καθώς λοιπόν οδηγεί την μοτοσυκλέτα κι αγκαλιάζεις το γυμνό ανδροπρεπές στήθος του με τα χέρια σου, γιατί να μην παίξεις με τα νύχια σου που θα περάσεις αργά και βασανιστικά, μέσα από τις σγουρές τριχούλες του; Σίγουρα έχει φανταστεί μια σέξι γυναίκα να κάνει γρατσουνιές στο στήθος του με τα μυτερά κόκκινα νύχια της, πάνω στην δίνη του πάθους.

Λέων
Ζήσε στην άγρια πλευρά με έναν εύκολο τρόπο, που θα σε κάνει να ευχαριστηθείς το σεξ πάνω στην μοτοσυκλέτα, χωρίς να χάνεις χρόνο. Άφησε τον Λέοντα να οδηγεί κρατώντας τα χέρια του σταθερά στο τιμόνι, ενώ εσύ αποσυμπιέζεις το παντελόνι του, "πειράζοντας" το μόριό του. Απλά να είσαι προσεκτική τη στιγμή που θα.. ολοκληρώσει, ειδικά αν έχει δυνατό άνεμο (καλύτερα να φοράς κάποια προστασία στα μάτια σου, για κάθε περίπτωση).

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένας άντρας που θέλει να τα έχει όλα σε τάξη, οπότε μπορείς να τον αφήσεις να αναλάβει τον έλεγχο. Το να στέκεσαι από πάνω και να κινείσαι επιθετικά μπορεί να είναι πολύ κουραστικό. Για να αποφύγεις την εξάντληση, επέτρεψε του να σε κρατήσει από τη μέση και να σε κινήσει πάνω και κάτω. Αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί ότι συμμετέχει και θα σας επιτρέψει να φτάσετε πιο αργά στον οργασμό.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένας καλαίσθητος άνδρας! Σκέψου λοιπόν, έχεις την κατάλληλη ενδυμασία; Θυμήσου το αυτό, όταν τον καβαλάς πάνω στην μηχανή του από μπροστά, ότι πρέπει να σε δει σε όλο σου το μεγαλείο. Επέλεξε λοιπόν σέξι στηθόδεσμο, σέξι κορσέ ή ένα μεταξένιο μπλουζάκι που είναι κατασκευασμένο από διαφανές υλικό, έτσι ώστε να μπορεί να δει τις ορθωμένες θηλές σου να σπρώχνουν προς τα έξω, κατά την διάρκεια της συνουσίας.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένας ήρεμος κατά βάση άνδρας, αλλά μην ξεχνάς ότι έχει επίσης ένα κεντρί. Οπότε το να του δώσεις την πλήρη κυριαρχία θα είναι το καλύτερό του. Δοκίμασε λοιπόν μια στάση που χρησιμοποιεί σχεδόν ολόκληρο το μήκος της μοτοσικλέτας. Εσύ θα φιλοξενήσεις τον εαυτό σου, πάνω στην μηχανή μπρούμυτα και θα κλίνεις προς τα εμπρός, κρατώντας γερά το τιμόνι. Αν η μοτοσικλέτα είναι πολύ μεγάλη, μπορείς να τυλίξεις τα χέρια σου γύρω από το ντεπόζιτο. Αυτός πάλι θα κρατά τα πίσω σου άκρα σε στυλ καροτσάκι, καθώς σου κάνει σεξ. Αυτή η θέση μπορεί να είναι απόλυτα κυριαρχική, γιατί αφήνεσαι κυριολεκτικά στις ορέξεις του, καθώς το πρόσωπό σου πιέζεται μέσα στο δερμάτινο κάθισμα, ενώ αυτός θα αισθάνεται σχεδόν σαν να κάνει σεξ στην ίδια την μηχανή. Τι διεστραμμένο!

Τοξότης
Στον δρόμο της σεξουαλικής περιπέτειας, αυτός ο άνδρας μπορεί να βρίσκεται πάνω στη μοτοσικλέτα, ως συνήθως, και εσύ να καθίσεις στην αγκαλιά του, έτσι ώστε να είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα χρειαστεί να τυλίξεις τα χέρια σου γύρω από αυτόν και να τον κρατήσεις σφιχτά για να διατηρήσετε την ισορροπία. Εσύ μπορείς να ελέγξεις το βάθος και την ταχύτητα διείσδυσης, καθώς τον ιππεύεις. Δεν πρέπει να κάνετε μεγάλες αναπηδήσεις, αλλιώς θα πέσετε. Αυτή είναι η καλύτερη στάση για τον Τοξότη, επειδή θέλει να βλέπει που πηγαίνει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο και το να κάνει σεξ σε ένα φυσικό περιβάλλον, στη μέση του πουθενά, αυξάνει την λίμπιντό του. Καθώς ο φρέσκος αέρας της υπαίθρου σας χτύπα, άφησε τον να πάρει την θέση του συνοδηγού πίσω από σένα, καθώς κλίνεις προς τα εμπρός πάνω στο τιμόνι για να του εκθέσεις τα οπίσθιά σου. Μπορείς έτσι να οδηγείς στηρίζοντας τα πόδια σου στους μαρσπιέδες και να κινείσαι είτε εμπρός και πίσω, είτε πάνω-κάτω. Αυτή η στάση είναι καλή για να σε ελέγχει, απλά βεβαιώσου ότι δεν θα δώσεις πάρα πολύ γκάζι όταν «φουντώσεις» αρκετά.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένας άνδρας που χρειάζεται εγκεφαλική διέγερση. Οπότε κάτσε πάνω του και μην φοβάσαι να τον κοιτάξεις κατάματα. Η δημιουργία αυτού του είδους της σύνδεσης μπορεί να είναι απίστευτα διεγερτική, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνείτε, μέσω των εκφράσεων του προσώπου, να μιλάτε βρώμικα ή ακόμα μ' ένα απλό χαμόγελο να του θυμίζει πως είστε εσύ κι αυτός που κάνετε σεξ, με μια εντελώς νέα, πρωτότυπη αίσθηση.

Ιχθύς
Πρόσφερε και απόλαυσε το σώμα του όταν είσαι από πάνω του, καβάλα στην μοτοσυκλέτα του, με τον ίδιο τρόπο που ο ίδιος ευγενικά και τρυφερά ικανοποιεί τις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Σκέψου όλα τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει για εσένα και επαναλάβετε τα. Γλύψε τις θηλές του, ψιθύρισε στο αυτί του ή δώσε του μικρές δαγκωματιές σε όλο το στήθος. Επίσης, μπορείς να πάρεις την έμπνευση σου από το ψάρι Angelfish, το αρσενικό ψάρι που ξεχωρίζει μια σύντροφο και με ένα συγκλονιστικό κομμάτι σαδισμού, σφίγγεται πάνω της και παραμένει με ένα ακλόνητο δάγκωμα. Στην δική σας ποικιλία της συνουσίας, δάγκωσε τον στον ώμο του, καθώς αυτός σε διαπερνά και μην τον αφήσεις μέχρι να φτάσει σε οργασμό.
www.astrology.gr