Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερος φωτογράφος

Είναι καλύτεροι φωτογράφοι τα ζώδια της φωτιάς, της γης του αέρα ή του νερού;
Όλοι έχουμε τραβήξει φωτογραφίες, ειδικά τη σημερινή εποχή που είναι τόσο εύκολο, με τα κινητά, τις ταμπλέτες κ.λπ.
Πάνω σε κάθε φωτογραφία εμφανίζεται το πάγωμα της χωροχρονικής στιγμής που κάποιος αποτύπωσε, ανάλογα με τη φαντασία, το ταλέντο και -γιατί όχι- το ζώδιό του.
Διάβασε παρακάτω πόσο δημιουργική φαντασία διαθέτει κάθε ζώδιο, τι θέματα διαλέγει να φωτογραφίζει και με ποιο τρόπο, ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει το ζώδιό του.

Στοιχείο Φωτιά: Κριός, Λέων, ΤοξότηςΛέξεις κλειδιά: δράση, κίνηση, ενθουσιασμός, πειράματα
Τα ζώδια της φωτιάς αγαπούν πάνω απ' όλα τη δράση και την περιπέτεια, γι' αυτό είναι επιδέξια στη φωτογράφηση αθλητών, επικίνδυνων αθλημάτων, αγρίων ζώων σε ώρα κυνηγιού ή πάλης, ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνηση, τρέχουν, παλεύουν, υπερβάλλουν. Δύσκολα θα συναντήσεις έναν τυπικό Κριό, Λέοντα και Τοξότη να περιμένει καρτερικά τρεις ώρες να εμφανιστεί στο σκόπευτρο της κάμερας μια αλεπού ή ένας τσαλαπετεινός! Επειδή είναι γνωστοί για τον ενθουσιασμό τους, οι φωτογραφίες που βγάζουν είναι πολύ καλές και συχνά πολύτιμες. Ο ενθουσιασμός τους βρίσκει συνήθως έδαφος όταν ξεκινούν να υλοποιούν μια πρόσφατη έμπνευσή τους ή όταν πειραματίζονται σε νέα στυλ φωτογράφησης.

Στοιχείο Γη - Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
Λέξεις κλειδιά: φύση, υπομονή, τοπία, τρόφιμα
Τα ζώδια της Γης αγαπούν ιδιαίτερα να φωτογραφίζουν τοπία, άγρια ζώα, λουλούδια, τρόφιμα και ποτά. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι επιλέγουν να φωτογραφίζουν οτιδήποτε υλικό ή φυσικό. Είναι πολύ υπομονετικοί χαρακτήρες και θαυμάζουν την "τελειότητα". Αυτός είναι ο λόγος που φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφίες τους. Οι τυπικοί Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, διαθέτουν παραδοσιακή οπτική. Έτσι, σπανίως θα δούμε φωτογραφίες τους που θα είναι πειραματικές ή με παράξενες γωνίες φωτισμού.

Στοιχείο Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος 
Λέξεις κλειδιά: τεχνολογία, μόδα, ομάδες ανθρώπων, επικοινωνία
Το κύριο χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα είναι η επικοινωνία τους με πολλούς ανθρώπους, γι' αυτό είναι ιδανικοί να φωτογραφίσουν ομάδες ατόμων, που μιλούν, επικοινωνούν, σχετίζονται, κινούνται. Φροντίζουν μάλιστα να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τη διαδικασία της φωτογράφισης και θέλουν τα μοντέλα τους να είναι επίσης χαρούμενα και ευχαριστημένα. Δίδυμοι και Ζυγοί θα δημιουργήσουν πολύ ωραίες φωτογραφίες με θέματα μόδας, ομορφιάς, ευθυμίας και ευεξίας. Ενώ ένας τυπικός Υδροχόος θα έχει έφεση σε μοντέρνες τεχνικές και σε πειραματισμούς, δημιουργώντας εικόνες με θέμα το μέλλον, το διαδίκτυο, την επιστήμη, την επιστημονική φαντασία, τις επικοινωνίες κ.λπ.

Στοιχείο Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες
 Λέξεις-κλειδιά: δημιουργικότητα, καλλιτεχνικό ταλέντο, συναίσθημα, φαντασία
Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες είναι από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια. Βάζουν τα συναισθήματα και τη διάθεσή τους σε κάθε εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπούν να είναι ελεύθεροι για να δημιουργήσουν και με αυτόν τον τρόπο είναι σε θέση να βγάλουν απίστευτες εικόνες. Τα δημοφιλή θέματα τους μπορεί να είναι πορτρέτα, υδάτινα ή φανταστικά τοπία, νεκρές φύσεις, αφηρημένες αφηγήσεις, σχέδια με πολλά χρώματα καθώς και η ομορφιά της φύσης σε αμέτρητες εκφάνσεις. Γίνεται λοιπόν εμφανές ότι η φωτογράφιση π.χ. ενός αντικειμένου σε άσπρο φόντο αποτελεί μια πολύ βαρετή επιλογή για τα ζώδια του νερού.
astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια