Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρες το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου

Η αριθμολογική ανάλυση του ονόματός σου δείχνει το χρώμα της αύρας σου
Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις ότι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπορούν να χωρέσουν στο όνομά σου;
Πως; .....

Βρίσκοντας το αριθμολογικό αποτέλεσμα του ονόματός σου, μπορείς να δεις ποιο είναι το δικό σου χρώμα αύρας.
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι έναν απλό υπολογισμό. Πάρε λοιπόν «χαρτί και μολύβι»...
Γράψε αναλυτικά και με κεφαλαία γράμματα το πλήρες όνομά σου, όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι κάποιο χαϊδευτικό ή υποκοριστικό κλπ... Στην συνέχεια, μετάτρεψε το καθένα από τα γράμματα σε αριθμό σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπεις το άθροισμα σου σε μονοψήφιο αριθμό.
Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι ονομάζεσαι Ειρήνη:
Ε Ι Ρ Η Ν Η
5 1 9 8 5 8
Αθροίζοντας έχεις: 5+1+9+8+5+8=36
Μετατρέπεις το 36 σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας 3+6=9
Άρα το χρώμα της αύρας σου είναι ο αριθμός 9, ο οποίος αντιστοιχεί στο χρυσό χρώμα.
Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις όλα τα χρώματα της αύρας που αντιστοιχούν σε κάθε μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9, καθώς και τι δηλώνει κάθε ένα για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου.
1. Κόκκινο: Έχεις ένα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης, εκπέμπεις ζωντάνια και μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Παράλληλα μπορεί να είσαι επιθετικός και να θυμώνεις εύκολα, αλλά ηρεμείς σχετικά γρήγορα και στη συνέχεια το ξεχνάς σαν να μην συνέβη ποτέ – δεν κρατάς μνησικακία.
Γίνεσαι ένας πολύ καλός εργαζόμενος -όχι απαραίτητα και καλό αφεντικό- γιατί η επιθετική φύση σου δεν είναι κατάλληλη για διευθυντικές θέσεις. Είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση και καλός στην τήρηση των προθεσμιών ώστε να γίνει η δουλειά στο σωστό χρόνο.
Μπορεί να έχεις έντονο «εγώ» και να εμφανίζεσαι με μια σούπερ ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.
2. Πορτοκαλί: Είσαι γενικά ένα αισιόδοξο, γοητευτικό, εξωστρεφές και εγκάρδιο πρόσωπο.
Ενώ έχεις κοινωνικότητα και την τάση να φαίνεσαι, παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους και μάλιστα θα δεις ότι τους εμπνέεις με τη ζωτικότητα και την θετική σου ενέργεια.
Είσαι ανεκτικός και αποδέχεσαι τους άλλους, όπως ακριβώς είναι. Από την άλλη πλευρά, επειδή υποβάλλεσαι από το τι μπορεί ή δεν μπορεί να σκεφτούν, χρειάζεσαι γύρω σου ανθρώπους να σε νοιάζονται. Αν μείνεις μόνος σου αρκετό καιρό, σε πιάνει κατάθλιψη και στη συνέχεια αφήνεις την αρνητικότητα να σε καταπιεί.
Όταν αισθάνεσαι φόβο, νιώθεις το στομάχι σου να δένεται κόμπο.
3. Κίτρινο: Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, που διαθέτει νέες, φρέσκες ιδέες αλλά χρειάζεται άλλους να τις μετατρέψουν σε πραγματικότητα.
Έχεις μια ισχυρή ανεξάρτητη φύση και γίνεσαι επιλεκτικός με τους φίλους σου, έχοντας κοντά σου μια μικρή ομάδα από ομοϊδεάτες, ενώ αποφεύγεις να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις ή μεγάλες κοινωνικές συναθροίσεις.
Συνήθως, χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να πετύχεις τους στόχους σου, παρά τη φυσική σου δύναμη και ενώ επικοινωνείς καλά με ανθρώπους που έχετε κοινές ιδέες, μπορεί να γίνεις πικρόχολος και απότομος, αν κάτι σε πειράξει.
Είσαι ιδιαίτερα καλός σε ό,τι οξύνει το πνεύμας, όπως σκάκι, σταυρόλεξα, παιχνίδια καρτών και πάντα φοράς ρούχα που εντυπωσιάζουν.
4. Πράσινο: Έχοντας την αύρα σου σε πράσινο χρώμα, σημαίνει ότι είσαι ευγενικός και συμπονετικός –ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί μια κρίση– καθώς παραμένεις ψύχραιμος και αναλαμβάνεις τον έλεγχο της κατάστασης μέχρι να επιλυθεί.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, γι' αυτό έχεις την καρδιά σου ανοικτό βιβλίο και δεν κρύβονται τα συναισθήματά σου.
Αγαπάς το καλό φαγητό και δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος.
Δεν θα έλεγα ότι είσαι ριψοκίνδυνος, δεν αναλαμβάνεις και πολύ δράση, καθώς προτιμάς τη θέση του παρατηρητή. Γι' αυτό σου αρέσει να κάθεσαι σ' ένα καφέ και να παρακολουθείς τον κόσμο να περνάει.
Συνήθως γίνεσαι ένας εξαιρετικός σύμβουλος, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, γιατί είσαι καλός ακροατής και βλέπεις τα προβλήματα με ενσυναίσθηση, σαφήνεια και ισορροπημένη ανάλυση.
Μάλιστα η δυνατότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση των άλλων, είναι ένα από τα αληθινά ταλέντα σου, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, ώστε να μην ξεχνάς τα δικά σου όνειρα και στόχους.
5. Μπλε: Το μπλε χρώμα αύρας στο όνομά σου δηλώνει ότι έχεις μια βαθιά ανάγκη για ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά σου και επωφελείσαι από την καθημερινή περισυλλογή και τον ήσυχο χρόνο για στοχασμό/ενδοσκόπηση.
Είσαι σαφώς ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων και η ανάγκη να σε αγαπούν κρίνεται απαραίτητη, αλλά ένα από τα μαθήματά σου είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα.
Θα πρέπει να έχεις κατεύθυνση και πρόγραμμα στη διαβίωση και την εργασία σου, καθώς η ακαταστασία και η μη προβλεψιμότητα σε αγχώνει.
Είσαι πάνω απ' όλα συναισθηματικός/ή και αγαπάς οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν, ενώ μπορείς να κλαίς εύκολα σε θλιβερές ταινίες.
Μπορεί συχνά να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν και ν' αναζητάς αξίες σε γονείς/προϊσταμένους για να υποστηρίξεις τις πεποιθήσεις σου σχετικά με τον κόσμο.
Τέλος, είσαι ένα πνευματικό ή θρησκευόμενο άτομο με υψηλό βαθμό αφοσίωσης στην οικογένεια, στον Θεό ή άλλες ιδεολογίες που είναι σημαντικές για εσένα.
6. Indigo (Λουλακί): Το λουλακί χρώμα στην αύρα σου δείχνει ότι αγαπάς τα τελετουργικά και τις παραδόσεις, ενώ θα κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν για να σχεδιάσεις για το μέλλον.
Αναζητάς «πεινασμένα» το νόημα της ζωής και μπορείς να λειτουργείς πέρα από τις κανονικές αισθήσεις της γεύσης, όρασης, ακοής κλπ.
Η υπηρεσία στην ανθρωπότητα είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία και κρίνεται απαραίτητη για την ευημερία σου.
Το σίγουρο είναι ότι διαθέτεις κάποιου είδους εθισμό, που είναι επίσης πρόβλημα για σένα κι αυτός μπορεί να είναι στην εργασία, στην άσκηση, στο φαγητό ή σε ουσίες.
7. Μωβ: Είσαι ένα γοητευτικό και ελεύθερο πνεύμα. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητος σε κακόβουλα/κακεντρεχή σχόλια, αν και ποτέ δεν θα το δείξεις.
Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος και σου αρέσει να είσαι ανεξάρτητος κι αντισυμβατικός στο ντύσιμο σου ή τη διακόσμηση του σπιτιού σου.
Ονειρεύεσαι ένα μέλλον σ' έναν ιδανικό κόσμο φαντασίας, όπου μπορείς να αποκλείσεις την άσχημη πλευρά της πραγματικότητας, αφού έχεις την τάση να βλέπεις τη ζωή μέσα από χρωματιστά γυαλιά. Οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν μερικές φορές και νομίζουν ότι είσαι μάλλον εκκεντρικός, γιατί περνάς πολύ χρόνο στον κόσμο σου.
Είσαι ένας οραματιστής, με υψηλές φιλοδοξίες, όνειρα, επιθυμίες και μ' έναν σχεδόν καταναγκασμό για να βοηθήσεις την ανθρωπότητα και γενικότερα να συνεισφέρεις στη βελτίωση του πλανήτη Γη. Μπορεί μάλιστα συχνά να κατέχεις θέσεις εξουσίας, επειδή είσαι οραματιστής, αλλά θα αναθέσεις σε άλλους, όλες τις μικρές λεπτομέρειες που δεν σε ενδιαφέρουν.
Ο χρόνος σημαίνει πολλά για εσένα και αφήνεσαι με εμπιστοσύνη στη ροή του Σύμπαντος για να φροντίσει τα πάντα.
8. Ροζ: Είσαι ένα άτομο με θετική και αισιόδοξη προοπτική στη ζωή, που βλέπεις το καλό σε όλους.
Διαθέτεις ένα μητρικό ένστικτο και την ανάγκη να προστατεύεις και να φροντίζεις τους άλλους. Επίσης, είσαι σε επαφή με τη θηλυκότητά σου (οι άνδρες είναι σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά τους, ρομαντική, αισθησιακή και ευαίσθητη).
Παρουσιάζεις μια αφέλεια, γλυκύτητα και ομορφιά που μπορεί να γίνει κοριτσίστικη και ανώριμη ορισμένες φορές. Γενικότερα, έχεις μια νεανική εμφάνιση, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, ενώ η πρόκληση για εσένα είναι να γίνεις πιο αυτάρκης και να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Τότε η αγάπη και η αποδοχή θα σου επιστραφούν πολλαπλασιασμένες.
9. Χρυσό: Αν το χρυσό είναι το χρώμα αύρας του ονόματός σου, σημαίνει ότι μπορείς να εκδηλώνεις τη χαρισματική προσωπικότητά σου που κάνει τους άλλους να αισθάνονται χαλαροί και να αποζητούν την παρέα σου.
Όταν ζεις στο υψηλότερο επίπεδο του χρώματος του χρυσού, συχνά παρουσιάζεις μεγάλες πνευματικές ιδιότητες, που αναζητούν και προσφέρουν την απεριόριστη αγάπη και κατανόηση σε όλους όσους γνωρίζεις.
Επίσης, αγαπάς την πολυτέλεια και την καλύτερη ποιότητα στα πάντα, ευτυχώς όμως έχεις την τάση να είσαι πολύ επιτυχημένος, καθώς αναζητάς και την απόκτηση υλικού πλούτου σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου.
Έχεις την τάση να είσαι καλός ακροατής και να προσελκύεις πολλούς φίλους, δίνοντάς τους τη ζεστασιά, τη φιλία και την αγάπη, καθώς και το χρόνο και την ενέργειά σου, γενναιόδωρα και ανεπιφύλακτα, εφόσον βέβαια σεβαστούν και εκτιμήσουν την αξία του να είναι φίλοι σου.
Δυστυχώς, θα προσελκύσεις κατά καιρούς και μερικούς ψεύτικους φίλους που έλκονται από την επιτυχία, τη γοητεία και τον πλούτο σου.
Τέλος, θα πρέπει να φανείς αρκετά επιλεκτικός/ή όταν πρόκειται για σημαντικούς συνεργάτες, ερωτικούς συντρόφους ή σύζυγο, καθώς η ποιότητα είναι εξίσου σημαντική όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σου.
astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια