Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tips για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Χρησιμοποιείς καθημερινά προϊόντα styling στα μαλλιά σου, κάνεις χτενίσματα με πρέσα και ψαλίδι ή τα βάφεις, με αποτέλεσμα να τα έχεις ταλαιπωρήσει;
Μερικά tips για να τα ηρεμήσεις και να τα καμουφλάρεις!
Αν τα μαλλιά σου έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω, ξεκίνα την αποκατάστασή τους από το κομμωτήριο: ζήτησε να σου καθαρίσουν την ψαλίδα και τις κατεστραμμένες άκρες!
Μην κάνεις υστερίες – καλύτερα να χάσεις μερικά εκατοστά από το μήκος τους, παρά όλα τα μαλλιά σου…

Καλό θα είναι να δίνεις ρεπό στα μαλλιά σου κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Τις εν λόγω μέρες μην χρησιμοποιείς προϊόντα styling και, αν πρέπει να βγεις έξω, προτίμησε να τα πιάσεις αλογοουρά ή έναν απλό και όμορφο κότσο.

Αν ντε και καλά πρέπει να βάζεις πρέσα ισιώματος ή ψαλίδι για μπούκλες, η hair stylist συνιστά να προμηθευτείς ένα ειδικό σπρέι προστασίας από την θερμότητα.

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις και στο λούσιμο: άπλωσε μικρή ποσότητα σαμπουάν με τις άκρες των δαχτύλων σου στη ρίζα των μαλλιών σου και κάνε απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις. Μην τα τρίψεις με την πετσέτα για να τα στεγνώσεις, απέφυγε το πιστολάκι και χρησιμοποίησε μάσκα μία φορά την εβδομάδα!

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεις και στο χτένισμα. Κάθε φορά που χτενίζεσαι (όπως και όταν σκουπίζεις τα μαλλιά σου), φθείρεις τα λέπια της τρίχας, κάνοντάς την να φαίνεται άγρια.
Διάλεξε μια βούρτσα με φυσική τρίχα και χτένισε τα μαλλιά σου απαλά, τούφα τούφα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια