Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας όπως… Φουρέιρα (Το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα εδώ)
Η κρυφή αλβανική καταγωγή του τραγουδιστή των Μέλισσες
Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη για την αλβανική καταγωγή του Χρήστου Μάστορα, του γνωστού τραγουδιστή του γκρουπ....

Μέλισσες.
Ακόμη ένα περιστατικό αλά Φουρέιρα , αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με την… αμαρτωλή καταγωγή του τραγουδιστή των Μέλισσες, Χρήστου Μάστορα.
Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα , ο τραγουδιστής των Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας είναι Αλβανός και, όπως πολλοί συνάδελφοί του, το κρύβει καλά.ο Lead singer του συγκροτήματος Μέλισσες, που ίσως είναι ο πιο διαβασμένος καλλιτέχνης στον αγγλικό στίχο, είναι Αλβανός.
Το δημοσίευμα συνοδεύει επίσης αναλυτικό σχόλιο γύρω από τους λόγους που πολλοί διάσημοι προσπαθούν – επιτυχώς ή μη – να κρύψουν την αλβανική καταγωγή τους.
Μάλιστα, τα στοιχεία δεν σταματούν εκεί, αφού ο ίδιος αναφέρει πως η καταγωγή του Χρήστου Μάστορα είναι από το Μπεράτι της Αλβανίας και οι γονείς του, σύμφωνα με την ταυτότητά του, είναι ο Αlfred και η Donika.Ο Χρήστος Μάστορας των Μέλισσες δεν έχει πάρει θέση για το δημοσίευμα, η απάντηση του όμως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αλβανικής καταγωγής είναι επίσης η Χριστίνα Στεφανίδη- η συμβία του επίσης Αλβανικής προέλευσης Courtney- της Άρτεμις Αστεριάδη, του Clayde και πολλών ακόμη καλλιτεχνών και ανθρώπων της μόδας.
Δεν είναι κακό να είσαι Αλβανός.
Είναι κακό να είσαι κακός Αλβανός.
Όπως αντίστοιχα είναι κακό να είσαι κακός Έλληνας.
 blogs.gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια