Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την Ελλάδα 2015

Τι προβλέπεται για το μήνα Ιούλιο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;
«Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο» Robert Louis Stevenson
Πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που.... 

μερικοί Έλληνες αλλά και ξένοι πολίτες δεν θέλουν με τίποτα αυτό το δημοψήφισμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το σαμποτάρουν. Αστρολογικά, έντιμη συμφωνία, όπως κατά καιρούς έχουμε γράψει, είναι δύσκολο να υπάρξει αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας προσβάλει τόσο τον Ποσειδώνα στον χάρτη της Μεταπολίτευσης, όσο και τον Ωροσκόπο και τον Ποσειδώνα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας έτσι ότι οι θεσμοί δεν επιθυμούν έναν έντιμο συμβιβασμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι παρά πολλές φορές φάνηκαν αναξιόπιστοι στις προτάσεις και τις αξιώσεις τους.
Ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για σοβαρά προβλήματα, γραφειοκρατικά κολλήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το κράτος κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Ακόμη, δείχνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι ανήσυχο, προβληματισμένο και βλέπει με υποψία τα γεγονότα που συμβαίνουν.
Ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος συναντάει τον γενέθλιο Άδη της Ελλάδας δείχνοντας υπόγειες κινήσεις και σκοτεινά παιχνίδια από εξωγενείς παράγοντες που αποσκοπούν στην αποδόμηση και στην αποκαθήλωση της κυβέρνησης.
Από πλευράς της ελληνικής εξουσίας το «παιχνίδι» μόνο χαμένο δεν είναι, λόγω του ότι ο διελαύνων Ζευς συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ερμή / Ποσάιντον και Κρόνου/ Ποσάιντον στο ωροσκόπιο της Ελλάδος. Η κυβέρνηση μελετά και σχεδιάζει τις κινήσεις της μεθοδικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει ισχύ και να φέρει εις πέρας το έργο της, ακόμη και αν κλονιστεί στην παρούσα φάση το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Θα καταφέρει όμως, όπως όλα δείχνουν, με τις ενέργειές της να δημιουργήσει «ρήγμα» στο μέτωπο των αντιπάλων της.
Προβλήματα που σχετίζονται με την αλλαγή της καθημερινότητας διαφαίνονται καθ' όλη την διάρκεια του μήνα, αφού ο διελαύνων Βουλκάνους ισούται με τον γενέθλιο Ζευς της Ελλάδας. Ακόμη, το πλανητικό σκηνικό καταδεικνύει ότι θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες και επίβουλες ενέργειες κατά της κυβέρνησης και της χώρας με ανήθικο τρόπο.
Ο διελαύνων Ερμής και μάλιστα ιδιαίτερα μεταξύ 2 και 8 Ιουλίου -αφού συναντά τους άξονες Ουρανού/ Άδη και Υποθετικού Κρόνου / Βουλκάνους, μιλά για «προμηνύματα» για να αλλάξουμε στάση αλλά και για μια αναίτια επίθεση που αποσκοπεί στο να βλάψει ηθικά κάποιο πολιτικό πρόσωπο. Ενδέχεται να κινδυνέψει και σωματικά κάποιος πολιτικός.
Επιπρόσθετα, η πιο δύσκολη περίοδος του μήνα είναι μεταξύ 11 και 21 Ιουλίου, που ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στα γενέθλια μεσοδιαστήματα της Ελλάδος Ωροσκόπου / Άδμητου και Μεσουρανήματος / Άδη, προεικονίζοντας για γενική επιβράδυνση της οικονομίας αλλά και ασφυξία σε σχετικά ζητήματαμε. Ενδεχομένως μάλιστα, η επιβολή των Capital controls να κρατήσει περισσότερο καιρό από όσο πιθανόν φανταζόμαστε, όχι όμως για πάντα.
Ακόμη, ίσως να υπάρξει και κάποιο έγκλημα ερωτικό που θα απασχολήσει το Πανελλήνιο που θα σχετίζεται με τον «αγοραίο έρωτα».
Τι λέει το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος;
Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, τα τελευταία χρόνια, πότε ήταν;
Ο προοδευμένος Άδης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Βουλκάνους, γεγονός που υποδεικνύει μια άνευ προηγουμένου χυδαιότητα και προσπάθεια υποταγής και εξευτελισμού της χώρας ενώ προδιαθέτει και για βία γεγονότα. Επίσης, ο Δίας, βρίσκεται επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ελλάδας Μηδενικής Κριού / Άδη, γεγονός που σηματοδοτεί βρώμικα παιχνίδια σε οικονομικό επίπεδο αλλά και πρακτικές που παραπέμπουν σε εγκληματίες ή γκάνγκστερ.
Ο προοδευμένος Ποσάιντον μιλά για έντονη δραστηριότητα της εκκλησίας αλλά και για ανέλπιστες υποστηρίξεις από το εξωτερικό. Ο πλανήτης των ανατροπών ο Ουρανός από πρόοδο προεικονίζει αλλαγές στην καθημερινότητα. Συνάμα, δείχνει ότι ο τρόπος που διαπραγματεύθηκε η Ελλάδα θα γίνει σημείο αναφοράς και μίμησης για πολλές άλλες χώρες τους επόμενους μήνες.
Η παρουσία του προοδευμένου Κρόνου Υποθετικού στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου μιλάει για διεργασίες αλλαγής της υπάρχουσας μορφής της κυβέρνησης. Πολύ πιθανόν μάλιστα να υπάρξει προκήρυξη εκλογών, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
Τέλος, σας θυμίζω αυτό που σας είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, ότι δηλαδή η Ελλάδα έχει φυτέψει το «σπόρο» της για ένα καλύτερο μέλλον, και, όπως σας έχω πει από το 2011, η καταλυτική χρονιά για έναρξη της ανάπτυξης είναι το 2016. Σχεδόν ούτε 6μήνες και... φτάνουμε!
astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια