Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της Ελλάδας: Τι λένε τα άστρα 2015

Την ώρα που λέγονται και ακούγονται πολλά, τι δείχνουν τα άστρα για το μέλλον της χώρας μας; Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, μετά την ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή, 5 Ιουλίου.
Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του....

επί της πρότασης της κυβέρνησης για δημοψήφισμα αναφέρθηκε στην επιμονή των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ σε παράλογες απαιτήσεις, δηλώνοντας: «μας ζήτησαν να επιτεθούμε, για μία ακόμα φορά, στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους».
Ο Αλέξης Τσίπρας επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση, μέχρι και την τελευταία στιγμή, έκανε προσπάθεια για να υπάρξει συμφωνία, καταθέτοντας ισοδύναμα μέτρα ενώ επεσήμανε ότι τα βάρη θα τα σήκωναν αυτοί που αντέχουν οικονομικά.
Σε όλα σημείο μάλιστα πρόσθεσε ότι οι δανειστές ζητούσαν, όχι συμφωνία, αλλά, ουσιαστικά, παράδοση της πολιτικής αξιοπρέπειας της κυβέρνησης, ενώ, σε ό,τι αφορά στο χρέος, δεν έδωσαν καμία συγκεκριμένη πρόταση, παρά μόνο την ίδια αόριστη υπόσχεση που έδιναν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των δανειστών να δημιουργήσουν πανικό εν όψει της διεξαγωγής δημοψηφίσματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες μας εκβίαζαν με τη ρευστότητα, σήμερα με τις τράπεζες, με το φόβο, με τον πανικό, με την κινδυνολογία. Το μόνο που έχει να φοβηθεί σήμερα, μετά από τόσα χρόνια λεηλασίας ο ελληνικός λαός, είναι ο ίδιος ο φόβος».
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αστρολογική Επικαιρότητα της Παρασκευής, 26/6, είχαμε σημειώσει: «στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, ο διελαύνων Άρης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Άδμητου, υποδεικνύοντας καταστάσεις με σκοπό να σπείρουν φόβο και τρόμο και επιβολή διά της βίας ενώ οι διελαύνοντες Ερμής και Βουλκάνους συναντούν το γενέθλιο Ζευς της Ελλάδος, προεικονίζοντας τολμηρές δηλώσεις, τελεσίγραφα και ταπεινωτικές εντολές, με στόχο τον εκφοβισμό».
Στην παρούσα φάση ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος, που είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου της χώρας μας, δείχνοντας ότι κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης να προστατεύσει τα συμφέροντα του λαού, προσπαθώντας, αφ' ενός να τη βλάψουν και, αφ' ετέρου, να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο σύγχυση στον Έλληνα πολίτη.
Ο κόσμος, όμως, παρά τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα μας δεχόμενη οικονομικό πόλεμο, φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται πως, μόνο αν αντισταθεί, θα έχει τύχη να τον κερδίσει, όπως δείχνει και ο διελαύνοντας Άδμητος που ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού / Άδμητου της Ελλάδος, ο οποίος υποδεικνύει σθεναρή αντίσταση σε κακόβουλες ενέργειες που υπονομεύουν το μέλλον.
Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε, σε μια κρίσιμη περίοδο της Ελλάδος όπου ο κάθε πολίτης δεν παύει να αγωνιά για το αύριο, είναι ότι τα άστρα δείχνουν πως η χώρα, παρά τις όποιες δυσκολίες, θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα προς το καλύτερο.
Πιο συγκεκριμένα, στο ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας για το 2016 το Μεσουράνημα ισούται με τον Βουλκάνους αλλά και τον άξονα Δία / Κιούπιντο που σημαίνει ότι η χώρα -ως κράτος- θα έχει ισχύ ενώ θα δημιουργηθούν οι συνθήκες σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο που θα οδηγήσουν τους πολίτες σε ευτυχία και ευημερία.
*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974
Ποια είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης και ποια η πορεία της;
Στις 27 Ιανουαρίου, μετά την νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σχηματίστηκε κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού λαού, ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, δίνοντας σκληρή μάχη και προασπίζοντας τις Ελληνικές θέσεις και τα συμφέροντα του λαού.
Η λαϊκή εντολή που πήρε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν να μπει τέλος στα μέτρα σκληρής λιτότητας και να γίνει ένας έντιμος συμβιβασμός με τους πιστωτές, κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, αφού τα άκρως υφεσιακά μέτρα που εφάρμοσε προκάλεσαν την οργή και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων ψηφοφόρων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτοφανή ανεργία και φτώχεια.
Εδώ να θυμίσουμε ότι είχαμε προβλέψει από τις 22/11/2014 ότι «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος οδηγούν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης» όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την τότε "πτώση" της κυβέρνησης Σαμαρά και στην Αστρολογική Επικαιρότητα 30/12/2014.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχηματίζοντας κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ στις 27/1/2015 ξεκίνησε μια νέα πορεία διαπραγματεύσεων, έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο την σκληρή και άτεγκτη στάση των δανειστών, όσο, και τον εσωτερικό πόλεμο από τους επίδοξους μνηστήρες του πρωθυπουργικού θώκου σε συνεργασία με ξένα κέντρα.
Τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις έφτασαν "στο κόκκινο" με τους δανειστές να ζητούν μέτρα που κινούνται εκτός πραγματικότητας και τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποτάσσεται στις ιταμές απαιτήσεις τους και στη συμφωνία - τελεσίγραφο. Εν συνεχεία, ο Πρωθυπουργός κίνησε τις διαδικασίες για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε στις 5 Ιουλίου να μιλήσει ο λαός.
Μέσα σε αυτό το κλίμα πολύς κόσμος αναρωτιέται ποιο είναι το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα. Τι λένε τα άστρα;
Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη Ορκωμοσίας της κυβέρνησης, ο γενέθλιος Ζευς βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Μεσουρανήματος δείχνει ότι η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί καθοριστική, ενώ παράλληλα, ο γενέθλιος Άρης ισούται με το μεσοδιάστημα Ηλίου / Ζευς, υποδεικνύοντας ικανότητα αντίστασης αλλά και αντοχή κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Επιπλέον, στην παρούσα φάση, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος ισούται με το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Κρόνου, γεγονός που μαρτυρά μια κυβέρνηση έτοιμη για ρήξη, αν δεν υπάρξει έντιμη συμφωνία, αλλά κυρίως ικανή να σταθεί γερά στα πόδια της, ακόμη και αν οι συνθήκες προσπαθήσουν να κλονίσουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας.
*Ο αστρολογικός χάρτης της Ορκωμοσίας κυβέρνηση Τσίπρα είναι υπολογισμένος για 27/1/2015 18:13:13 Αθήνα
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια