Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάρθα, όνομα

Αδερφή του Λάζαρου και της Μαρίας.
Αγνή, ανεξάρτητη και μοναχική, προτιμάει τη συντροφιά των ζώων απ' των ανθρώπων.
Όσοι τη γνωρίζουν, γοητεύονται από τη χάρη της, αλλά δύσκολα μπορούν να την ψυχολογήσουν κι ακόμα περισσότερο, να την πλησιάσουν.
Μάρθα:
Μάρθα το όνομά σου στην Αραμαϊκή σημαίνει κυρία, οικοδέσποινα.
Η Μάρθα ήταν η κόρη του Λαζάρου και της Μαρίας, τρυφερή, μοναχική και αρκετά ευαίσθητη. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου!
Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είσαι μία γυναίκα αρκετά παρατηρητική και διορατική!
Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν.
Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»!
Είσαι αρκετά κοινωνική και ανοιχτόμυαλη, προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση. Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις.
Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια