Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κρυφή GAY ζωή του HOLLYWOOD

Η κρυφή GAY ζωή του HOLLYWOOD
Ποια είναι η διαφορά, είτε είσαι straight ή gay.
Τουλάχιστον στο Hollywood καμία και για αυτό το λόγο πολλοί διάσημοι είναι επίσημα "εκτός ντουλάπας" (ή τουλάχιστον όσοι έμειναν στη ντουλάπα, έμαθαν να ντύνονται σωστά).
Η ιστορία με τους gay celebrities δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά είναι εδώ και χρόνια με τον Cary Grant και την Katharine Hepburn να κρατάνε μαζί το επαναστατικό λάβαρο της σεξουαλικής ελευθερίας και να δηλώνουν σχεδόν ανοιχτά τις ερωτικές τους προτιμήσεις, ενώ μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Marlon Brando είπε "δεν είπα ποτέ ότι αρέσκομαι μόνο στις γυναίκες"
 Εκτός όμως από τους "δηλωμένους" υπάρχει και η παρακάτω λίστα με αυτούς που υπάρχουν έντονες φήμες από τον ξένο τύπο ότι δεν είναι αυτό που υποστηρίζουν. Στη λίστα θα δείτε ονόματα όπως η Nicole Kidman, που, ενώ εδώ την έχουμε σαν ένα κατεργάρικο θηλυκό, στο εξωτερικό την κοροϊδεύουν όπως κάνουμε εμείς με μια σχέση βιτρίνα που πέφτει στην αντίληψή μας.
Ο John Travolta και οι κατηγορίες για τη σεξουλική παρενόχληση του μασέρ, ο Tom Cruise, η Kelly Clarkson που το διέψευσε μόλις πριν λύγο καιρό και ο Kevin Spacey δε μας κάνουν εντύπωση.
Ένα όνομα μόνο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: η Alicia Keys η οποία είναι παντρεμένη, αλλά κάθε φορά που τη ρωτάνε αν ισχύουν οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας της, έρχεται σε έντονη αμηχανία.
 
(φήμες για τον γυμναστή του)
 
(το αγόρι του Gossip Girl)
(κι όμως)
(κυρίως λόγω τον gay ταινιών που γυρίζει)
 
(ε ναι...)
(φήμες για τη σχέση με την κολλητή της)
 Πάμε λοιπόν στη λίστα με αυτούς που έχουν περισσότερα κότσια από τους παραπάνω και έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι αρέσκονται στο ίδιο φύλο.
Τα περισσότερα ονόματα δε μας κάνουν εντύπωση, παρά μόνο ξεχωρίσαμε την Portia Di Rossi, τη σύζυγο της Ellen DeGeneres η οποία παράτησε το σύζυγό της για τα μάτια της δημοσιογράφου. Το ίδιο ακριβώς και η Cynthia Nixon, δείχνοντας περίτρανα ότι ο έρωτας ίσως να μην έχει φύλο. Στην ίδια λίστα υπάρχουν και μερικοί ακόμα οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι έχουν δηλώσει ότι είχαν σχέση με άτομα του ίδιου φύλου με έκπληξη τον Channing Tatum που όταν τον είδαν χέρι χέρι με άνδρα σε ένα πάρτι δήλωσε: "το ψάρι ψήνεται κι από τις δύο μεριές".
(που έχει πάει με ό,τι περπατάει)
www.athenstimeout.gr
Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια