Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σβήστε τις ρυτίδες... με σιδέρωμα

Τη λύση για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξαφανίσουν τις ρυτίδες τους, αλλά φοβούνται υπερβολικά να καταφύγουν στο νυστέρι ή ακόμα και στις ενέσεις, έρχεται να δώσει νέα μέθοδος, που υπόσχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα, «σιδερώνοντας» τις όποιες ατέλειες.
Μπορεί να ακούγεται αρκετά τρομακτική, ωστόσο είναι....

μη επεμβατική και εξαιρετικά απλή, καθώς απαιτεί μονάχα την τοποθέτηση ζεστών patch στα προβληματικά σημεία του προσώπου.
Η μέθοδος «Pelleve», όπως είναι η επίσημη ονομασία της, είναι τάχιστη, απαιτεί μόλις δύο ωριαίες συνεδρίες με διαφορά τριών εβδομάδων και επιτρέπει στη γυναίκα να μακιγιαριστεί επί τόπου και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της.
Το σημαντικότερο είναι όμως ότι μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από ολόκληρη την περιοχή των ματιών, καθώς επίσης στον λαιμό και το ντεκολτέ.
Δεν περιλαμβάνει τη χρήση χημικών ουσιών ή λέιζερ, παρά μόνο ραδιοσυχνοτήτων, δηλαδή ήπιας τάσης ηλεκτρικού ρεύματος, που προκαλεί θερμότητα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό.
Τα κολλαγόνο που υπάρχει στις περιοχές αυτές συρρικνώνεται ελαφρά όταν θερμανθεί, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται σύσφιξη, αλλά και να ενεργοποιείται η διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου.
Το κολλαγόνο ευθύνεται ως γνωστόν για τη σφριγηλή εμφάνιση της επιδερμίδας.
Κάθε χρόνο ωστόσο, η παραγωγή του μειώνεται κατά 1%, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι την ηλικία των πενήντα ετών η απώλεια αγγίζει το 50% της φυσικής παραγωγής.
Η μέθοδος «Pelleve» έχει την ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή του έως και για μήνες ύστερα από κάθε συνεδρία, χωρίς να προκαλεί κανενός είδους παρενέργειες.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε, έχει πάρει ήδη την έγκριση του αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων και εφαρμόζεται με επιτυχία στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό.
Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται το αρκετά χαμηλό κόστος των συνεδριών, το οποίο τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις τη μίνιμουμ αμοιβή ενός πλαστικού χειρουργού για ένα ολοκληρωμένο facelift.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια