Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Κότσιρας - Κατερίνα Πέρρου

Η φήμη που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο και η διάψευση του «γαμπρού» που δεν ήξερε τίποτα
Μυστήριο με τον έρωτα του Γιάννη Κότσιρα και τη φημολογία ότι ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός, που καταρρίφθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη....
Ραλλία Χρηστίδου ζει και πάλι έναν θυελλώδη έρωτα, με την Κατερίνα Πέρρου. Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει talk of the town και όλοι έχουν να λένε για την ήρεμη και τρυφερή σχέση τους.

Ωστόσο χθες το πρωί μια διαδικτυακή ανάρτηση προκάλεσε σάλο στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτοντας ότι ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, που κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα, παντρεύτηκαν κρυφά σε στενό οικογενειακό κύκλο και μάλιστα πως εκείνη περιμένει το πρώτο τους παιδί. Οι πληροφορίες ήθελαν μάλιστα να είναι αγοράκι που θα πάρει το όνομα Νικόλας, από τον πατέρα του τραγουδιστή. Η είδηση έγινε viral μέχρι τη στιγμή που άλλο site δημοσίευσε δηλώσεις του «γαμπρού» με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ διέψευδε το γεγονός!
Οπως ανέφερε σε ανάρτησή του το www.entertv.gr, ο Γιάννης Κότσιρας έδειξε άγνοια για τα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει παντρευτεί. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να εξαφανιστεί ως διά μαγείας το ηλεκτρονικό δημοσίευμα που τον «πάντρεψε». Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι μπορεί να είναι αχώριστο τους τελευταίους μήνες, ωστόσο δεν έχει επισημοποιήσει τη σχέση του.
Ο Γιάννης Κότσιρας έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό του, που κράτησε δεκαπέντε χρόνια. Η σύζυγός του Μαριλένα εκτελούσε επί χρόνια και χρέη μάνατζέρ του, ενώ -όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του- η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του ήταν όταν έβγαινε το διαζύγιό του.

«Η μισή μου ζωή»

«Εχω ρίξει ευθύνες τόσο στον εαυτό μου όσο και στη δουλειά μου. Τον άνθρωπο με τον οποίο ήμουν τότε συνεχίζω να τον λατρεύω και να τον αγαπώ, γιατί είναι η μισή μου ζωή» είχε πει, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι στις προτεραιότητές μου ο γάμος. Η οικογένεια είναι ένας τομέας τον οποίο έχω αφήσει αρκετά πίσω, διότι όταν βάζεις κάποιους στόχους συνήθως αγχώνεσαι και κάνεις λάθη. Επομένως ακολουθώ τον δρόμο που λέει κι ένα δικό μου τραγούδι "Οσα είναι να 'ρθουν, θα 'ρθουν"».

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/15, 1:36 π.μ.

    Μπορει οΓιαννης να βγηκε να το διαψευσει,αλλα ειναι αληθεια!Τα ιδια κανει παντα οταν μιλανε για τα προσωπικα του.Ο γαμος εγινε και η εγκυμοσυνη προχωραει κανονικα,και σε λιγο καιρο θα εχουν στην αγκαλια τους το γιο τους.Ο Γιαννης εχει αλλα δυο παιδια...Να ζησουν λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/15, 1:14 π.μ.

      Δεν εχει παιδια ο κοτσιρας. Απορω πως πετατε κοτσανες με βεβαιοτητα χωρις να ξερετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/15, 4:16 μ.μ.

      Ο Κοτσιρας δεν εχει παιδια!!!!Εισαι και σιγουρος οτι η εκγυμοσημη προχωραει κανοικα!!!Ελεος!Πιστευετε ολοι σας ηλιθιες φημες..

      Διαγραφή