Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λεπτομέρειες για την Άννυ

Πα- Τέρας: «Έριξε την Άννυ στο μίξερ αφού την έβρασε με πατάτες και στο τέλος την πέταξε στα σκυλιά!»
Ζευγάρι ο πατέρας με τον Βούλγαρο φίλο....

Ατάραχος, χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, ο πατέρας-κτήνος, ο 27χρονος Σάββας, περιέγραψε σήμερα με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε», ουσιαστικά, την τετράχρονη κόρη του, Άννυ.
Περιγράφοντας τις φρικαλέες ενέργειες του 27χρονου μετά τη δολοφονία της μικρής Άννυς, αστυνομικός λέει: «Πήρε μια πλαστική λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής στο μίξερ. Στη συνέχεια έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του υπόγειου διαμερίσματος για να μη βγαίνουν οι υδρατμοί και καταλάβει η γειτονιά τι συμβαίνει. Ακολούθως πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού.
Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και γι” αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. »Το έβραζα για δύο ημέρες…»
μας είπε με απόλυτη ψυχραιμία, εξηγώντας μας στη συνέχεια: »Το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα»».
Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι ο 27χρονος πατέρας μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μεγάλης Τετάρτης 8/4 και Μεγάλης Παρασκευής 10/4, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια της σε γείτονά του Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ. Ενδεικτικά της ψυχρότητάς του και της ηρεμίας κάτω από την οποία ενήργησε μετά τη δολοφονία.
Αμέσως μετά τη δολοφονία της μικρής ο 27χρονος πατέρας προσπάθησε να εξαφανίσει, πέρα από τη σορό, και κάθε άλλο αποδεικτικό του εγκλήματος στοιχείο. Ετσι, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., καθάρισε το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά, τρίβοντας σιφόνια-σωληνώσεις, και μάλιστα ξηλώνοντας ορισμένες εξ αυτών.
Αντικατέστησε δε όλο τον οικιακό εξοπλισμό, ενώ λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία εγκατέλειψε εντελώς το σπίτι του και διέμενε είτε σε ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεταξουργείου, είτε στο σπίτι της μητέρας του στου Ρέντη.

Επίσης, κατά την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμειξη της μητέρας της μικρής Αννυς. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.
Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά, αξίζει να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι δεν ζούσε εδώ. Τα προηγούμε 3,5 χρόνια ζούσε στη Βουλγαρία με τους γονείς της μητέρας του. Βρισκόταν στην Ελλάδα μόλις δύο μήνες και ζούσε και με τους δυο γονείς του στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.
Καθώς η μητέρα της μικρής Άννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, τη μητέρα του παιδοκτόνου, στου Ρέντη, και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα, επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της.
Ο πατέρας – κτήνος ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του, ενώ φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει και θα πάει μόνιμα στη Γερμανία, κάτι που θα σήμαινε ότι θα ξέμενε και από λεφτά, αφού ο ίδιος δεν εργαζόταν, έκανε χρήση ναρκωτικών και μοναδικός χρηματοδότης του ήταν η μητέρα του παιδιού του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα έκανε έκλυτο βίο για να κερδίζει χρήματα, όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας – κτήνος κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ότι βρήκε το παιδί νεκρό και ότι προέβη σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. Και όλα αυτά γιατί, όπως λέει, φοβόταν ότι αν μάθαινε η σύντροφός του και μητέρα της μικρής Αννυς ότι το παιδί είχε πεθάνει στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε…
«Συνήθως αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το πιθανό «μέλλον» του δράστη.
«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πόσο μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης για το έγκλημα με τη μικρή Άννυ που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
Αναφερόμενος στον παιδοκτόνο πατέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι: «Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι… Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».
Ο κ. Πανούσης συνέχισε λέγοντας: «Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες… Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του ίδιου του δράστη».

Γλύτωσε το λιντσάρισμα ο παιδοκτόνος πατέρας της Άννυς
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κτίριο 16 κινήθηκε απειλητικά προς τον δολοφόνο-πατέρα προπηλακίζοντας τον.
«Κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο.

Τα αποσπάσματα από τις καταθέσεις των τριών πρωταγωνιστών της υπόθεσης στην Αστυνομία χθες, που φέρνει σήμερα στο φως το iefimerida.gr προκαλούν σοκ.
Ο δολοφόνος Σάββας περιγράφει καρέ καρέ το πώς εξαφάνισε το παιδί, η μητέρα της μικρής Αννυς τα όσα της έλεγε από το τηλέφωνο ο 27χρονος, ενώ εκείνη βρισκόταν στη Γερμανία, για την εξαφάνιση του παιδιού, ενώ τέλος ο φίλος και συγκάτοικος του πατέρα-κτήνους αποκαλύπτει ότι είχαν σχέση. Μια τραγική ιστορία που καθώς οι λεπτομέρειές της αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα σοκάρει όλο και περισσότερο.
«Είχα σχέση με τον 27χρονο»
Εντωμεταξύ, κατάθεση στις Αρχές έδωσε και ένας ακόμη ομοεθνής φίλος του δολοφόνου ο οποίος είπε πως ήταν ζευγάρι με τον Σάββα στο παρελθόν.
«Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010».

Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν προς τα έξω για την άστατη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων που είχαν την τιμή να λέγονται γονείς και το πλήρωσε η 4χρονη Άννυ με το να την κομματιάσει ο ίδιος της ο πατέρας και να τη μαγειρέψει.
Η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων ήταν άστατη γεμάτη ναρκωτικά, όργια και ναρκωτικά.
Από μικρή ηλικία η 25χρονη Didi Borisova μητέρα της Άννυς είχε κάνει την «τέχνη» επάγγελμα μοιράζοντας το κορμί της σε ηλικιωμένους και άλλους στην οδό Πιπίνου.
Επίσης ακούγεται η μητέρα της Άννυς πως έκανε και κάποια περάσματα από διάφορα studio της Αθήνας γιατί όπως φαίνεται το χρήμα, η άστατη ζωή με ναρκωτικά και τα ακριβά αυτοκίνητα ήταν γι” αυτή το παν.
Η μητέρα της Άννυς δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας και μικρά ταξιδάκια ώστε να απολαμβάνει μέχρι και 1000 ευρώ ανά ημέρα με το να προσφέρει συνοδεία σε κυρίους ευκατάστατους και ζωηρούς!
Από όλη αυτή τη κατάσταση δε μπορούσε να λείψει και η χρήση πολύ σκληρών ναρκωτικών τα οποία με θράσος και προκλητικότητα έβγαζε προς τα έξω με διάφορα βιντεάκια
Όσο για τον πατέρα της αδικοχαμένης 4χρονης Άννυ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τσιγάρο, ακριβά αυτοκίνητα και ξύλο στην 25χρονη την οποία «προστάτευε» και έπαιρνε τα χρήματα από τις βίζιτες.
Διαβάστε μία μαρτυρία ενός πελάτη της μητέρας της Άννυς:
«Τζέσικα ξανά μετα απο μερικούς μήνες (σχεδόν απο το καλοκαίρι)! Ότι και να πώ είναι λίγο, ελάχιστο αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη. Έφτασα στο στούντιο λίγο μετα τις πέντε αφού ήμουν στην περιοχή για δουλείες, όπου και πέτυχα την Ξένια. Δεν την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρον μωράκι με ωραίο σώμα, αλλα δεν είχα όρεξη να περάσω. Εκείνη στάθηκε στην πόρτα και μου είπε οτι με δέχεται και με 40€ πράγμα που με ξένισε αρκετά. Αρνήθηκα λέγοντας οτι είχα πάει για την Τζέσικα και με ενημέρωσε η υπηρεσία οτι η Τζέσικα θα βρίσκεται εκεί μετα τις έξι. Ετσι λοιπόν έφυγα για να συνεχίσω τις δουλείες μου και επέστρεψα περίπου δύο ώρες αργότερα.
Δείτε τη φωτογραφία με τη μητέρα της Άννυς:

Η Τζέσικα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κάπου στα εικοστιπέντε (λίγο πιο πάνω ή λιγο πιο κάτω δεν εχει σημασία). Χώρα προέλευσης θα έλεγα Ρουμανία ή Ελληνίδα τσιγγάνικης καταγωγής χωρίς όμως να εχει σημασία ή να παίρνω και όρκο αλλα τέτοια εντύπωση μου έδωσε. Για όσους δεν την ξέρουν να σημειώσουμε οτι εμφανισιακά είναι όμορφη χωρίς να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλες μοντέλες (αν βαθμολογούσα μόνο εμφάνιση θα έβαζα 7) αλλα αντίθετα έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και πολύ όμορφο χαμόγελο. Στο δωμάτιο για μένα είναι άψογη: φιλικότατη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, με αυτοπεποίθηση και φροντίζει να περάσεις καλά. Βγάζει πολύ γέλιο και γενικά σου φτιάχνει την διάθεση».
Είναι μια από τις πολλές περιγραφές των πελατών της. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Τζέσικα είναι η μητέρα της Άννυς όταν δούλευε σε στούντιο ικανοποίησης παθών στην Κωνσταντινουπόλεως. Άλλωστε είναι κάτι που και η ίδια παραδέχτηκε … όπως και το γεγονός ότι είχε πρόβλημα με ναρκωτικά.
 Ο παιδοκτόνος που σόκαρε το πανελλήνιο με την ειδεχθή πράξη του παρέμεινε μόνος του στο κελί της ΓΑΔΑ τόσο χθες το βράδυ όσο και σήμερα το πρωί και δεν ήρθε να τον δει κανένας.
Το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν να του φέρουν φαγητό γιατί όπως είπε πεινούσε πάρα πολύ. Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών και βρίσκεται καθ' οδόν με ειδική κλούβα μόνος του για τις φυλακές Κέρκυρας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια