Μπισκότα με φιστίκι Αιγίνης

Πρέπει να είναι του Παρλιάρου, δεν είμαι σίγουρη γιατί έχω μόνο το χαρτάκι κομμένο.
Και δε λέει φιστίκια Αιγίνης αλλά εγώ έτσι τα κάνω!
Είναι πεντανόστιμα!  
Υλικά :
35 γρ βούτυρο
3 αυγά
2 κρόκοι αυγών
300 γρ ζάχαρη
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
430 γρ αλεύρι
260 γρ φιστίκια Αιγίνης
ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε ελαφρά τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα φιστίκια και το μείγμα του βουτύρου.
Κάνουμε ζυμάρι και το χωρίζουμε σε τρία μακρόστενα μπαστούνια.
Τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150β για 40 περίπου λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ζεσταίνουμε ξανά το φούρνο, τα κόβουμε σε φετούλες και τα ψήνουμε για 3-5 λεπτά ακόμα. 
cookandfeed


Related Posts