Λευκός κύλινδρος γεμιστός με καρδιά από μπισκότα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ
Παίρνουμε ή φτιάχνουμε από χαρτόνι ένα τσέρκι σε σχήμα καρδιάς.
Καλύπτουμε με χοντρή μεμβράνη το εσωτερικό μιας κυλινδρικής φόρμας ή της μεταλλικής συσκευασίας.
Με ένα πινέλο αλείφουμε ένα-ένα τα μπισκότα πουράκια με τη λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να γεμίσει το καλούπι σε σχήμα καρδιάς.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο ώστε η σοκολάτα να παγώσει και να κολλήσουν τα μπισκότα μεταξύ τους.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος έως ότου πάρει παχύρευστη μορφή.
Λιώνουμε την άσπρη σοκολάτα και αφού πέσει η θερμοκρασία της την αναμειγνύουμε με την παχύρευστη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας απαλά.
Προσθέτουμε το ροδόνερο.
Ξεφορμάρουμε την καρδιά από πουράκια από το τσέρκι και την τοποθετούμε στο κέντρο της κυλινδρικής φόρμας.
Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Βγάζουμε το γλυκό από τη φόρμα.
 Σπάμε και τρίβουμε τα υπόλοιπα μπισκότα πουράκια πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
 Κυλάμε απαλά πάνω τους το γλυκό. Το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.


Related Posts