Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζωδιακοί γονείς

Γονιός Κριός: Ως γονέας ο Κριός είναι ενθουσιώδης, μερικές φορές ανυπόμονος, και συμμετέχει συχνά σε δραστηριότητες που ενδιαφέρουν το παιδί του. Μερικές φορές, όμως, παρασύρεται τόσο από τον δικό του ενθουσιασμό που μπορεί να μην αντιληφθεί ότι το παιδί του έχει χάσει πλέον το ενδιαφέρον του, ενώ ο ίδιος μπορεί να συνεχίζει με την ίδια θέρμη.

Γονιός Ταύρος:
Ως γονέας, ο Ταύρος είναι πολύ υπομονετικός και αξιόπιστος. Συνήθως είναι βολικός και χρειάζεται πραγματικά πολλή «πίεση» για να φτάσει να θυμώσει. Είναι συνεπής και δίκαιος όταν χρειάζεται να πειθαρχήσουν τα παιδιά του.

Γονιός Δίδυμος: Ως γονέας, ο Δίδυμος έχει μια ανάλαφρη φιλοσοφία και στάση ζωής καθώς και μια μοναδική ικανότητα να τονώνει τη φαντασία του παιδιού του.

Γονιός Καρκίνος: Ως γονέας, ο Καρκίνος είναι συχνά υπερβολικά προστατευτικός απέναντι στα παιδιά του και το βρίσκει δύσκολο να χαλαρώσει. Είναι από τη φύση του αγχώδης και στενάχωρος, και πρέπει να μάθει να παρέχει στο παιδί τη δική του ανεξαρτησία.

Γονιός Λέων: Ως γονέας, ο Λέων έχει την τάση να «χαλάει» τα παιδιά του. Συνήθως είναι τρυφερός και γενναιόδωρος, αλλά έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Θα πρέπει να προσέξει να μην αντικατοπτρίζει τις δικές του επιθυμίες πάνω τους.

Γονιός Παρθένος: Ως γονέας, ένας Παρθένος εμπιστεύεται περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα στην ανατροφή των παιδιών του. Ωστόσο, είναι τελειομανής και μπορεί να ασκεί την εποικοδομητική κριτική του συχνότερα από όσο χρειάζεται.

Γονιός Ζυγός: Ως γονέας, ο Ζυγός είναι βολικός και θέλει να διατηρεί μια ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Έτσι είναι συχνά δοτικός απέναντι στα παιδιά του, μόνο και μόνο για να διατηρήσει την ηρεμία. Είναι στοργικός και ενθαρρύνει το παιδί του να είναι ευγενικό και να έχει καλούς τρόπους.

Γονιός Σκορπιός: Ως γονέας, ο Σκορπιός είναι ακριβής, μεθοδικός και πολύ δίκαιος. Ο δεσμός του με τα παιδιά του είναι εξαιρετικά βαθύς, αλλά υποκύπτει εύκολα στις απαιτήσεις τους. Μολονότι μπορεί να είναι αυστηρός, μυεί συχνά το παιδί του σε μια μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων.

Γονιός Τοξότης: Ως γονέας, ο Τοξότης είναι έμφυτα ενθουσιώδης και χαρισματικός, ενώ θεωρεί το μεγάλωμα των παιδιών του μια μεγάλη πρόκληση στη ζωή του. Μπορεί να είναι λίγο ανήσυχος, αλλά είναι γοητευμένος από την ανάπτυξη του παιδιού του.

Γονιός Αιγόκερως: Ως γονέας, ο Αιγόκερως είναι πολύ κτητικός απέναντι στα παιδιά του και έχει μια ισχυρή επιθυμία να πετύχουν. Μερικές φορές μπορεί εξ αυτού του λόγου να πιέζει τα παιδιά του λίγο σκληρότερα από όσο θα έπρεπε.

Γονιός Υδροχόος: Ως γονέας, ο Υδροχόος είναι απόμακρος και ορθολογικός προς τα παιδιά του. Θέλει από αυτά να είναι ανεξάρτητα, να σκέφτονται μόνα τους για τον εαυτό τους και να στηρίζονται στα δικά τους πόδια.

Γονιός Ιχθείς: Ως γονέας, ο Ιχθείς είναι ευγενικός, ανεκτικός και υπομονετικός όταν ασχολείται με τα παιδιά του. Είναι πολύ επιεικής μαζί τους, δεδομένου ότι είναι δύσκολο συναισθηματικά γι΄αυτόν, να τους επιβάλλει την πειθαρχία.
asteriskos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια