Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τραγουδιστής Τάκης Αντωνιάδης 1946-2015

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και συγχρόνως μια από τις πιο σεμνές παρουσίες που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι, ο Τάκης Αντωνιάδης, έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 69 ετών.
Ο Τάκης Αντωνιάδης έλαμψε  στη δεκαετία του ‘60 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «The Sounds», όπου ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής.

Ανακοίνωση της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος, αναφέρει:

Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος τραγουδιστής και σπάνιος για την εποχή μας χαρακτήρας, ο Τάκης Αντωνιάδης. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΕ επί προεδρίας Δ. Μητροπάνου, ασχολήθηκε με τα κοινά άδολα και καταγράφονται στο ενεργητικό του σημαντικές προτάσεις για το χώρο της μουσικής. Σε κέρδιζε για τη νηφαλιότητα της σκέψης και το ήθος του. Σαν τραγουδιστής, υπήρξε από τις σπουδαιότερες φωνές κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη απ’ όλους τους συναδέλφους.
Καλό ταξίδι Τάκη! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!
Για το Δ.Σ. της ΕΤΕ
Ο Πρόεδρος: Λάκης Χαλκιάς
Ο Γεν. Γραμματέας: Κώστας Σκόνδρας

Ο Τάκης Αντωνιάδης έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του ‘60 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «The Sounds», όπου ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής. Οι επιτυχίες τους έφεραν το χρώμα της εποχής, με μία από τις μεγαλύτερες να είναι το πασίγνωστο «Απόψε σε θέλω».
Ημερομηνία γέννησης: 17 Ιανουαρίου 1946
Με το πέρασμα του χρόνου η μουσική μπάντα χώρισε τους δρόμους της, με τον frontman Τάκη Αντωνιάδη να ακολουθεί σόλο καριέρα. Και στην αυτόνομη διαδρομή του είχε ενδιαφέρουσες πάντα στιγμές, ενώ είναι χαρακτηριστική αμεσότητα, αλλά και η αγάπη που τον συνέδεαν με το ευρύ κοινό.



ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια