Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Μαχητές Των Δρόμων 7

Περιπέτεια Αμερικανικής Παραγωγής 2015 (προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου)
Ηθοποιοί: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Aly Fazal, Elsa Pataki, Ronda Rousey, Kurt Russell, Tony Jaa, John Brotherton & Lucas Black
Μουσική:

Bryan Tyler
Σκηνοθεσία: James Wan
Διάρκεια: 137’
Υπόθεση: Ο πράκτορας Owen Shaw βλέπει τον αδερφό του να φεύγει από την ζωή στο νοσοκομείο κ αποφασίζει να εκδικηθεί τον Dominic Torreto κ την ομάδα του. Ένα βράδυ εισβάλει αθόρυβα στο αστυνομικό τμήμα του Los Angeles κ ύστερα από μια σκληρή μάχη σώμα με σώμα με τον αστυνόμο Hobbs καταφέρνει να τον θέσει εκτός μάχης καταστρέφοντας όχι μόνο τον ίδιο αλλά κ το τμήμα του. Λίγες μέρες αργότερα ο Dominic Torreto δέχεται την επίσκεψη του φίλου του Bryan O’Connor κ την γυναίκα του
Μία μαζί με τον μικρό του γιο. Ταυτόχρονα ο Dominic δέχεται ένα δέμα από την Ιαπωνία από τον… Chan! Όμως ενώ ο μεγάλος του αντίπαλος Owen Shaw τον καλεί μέσω κινητού τηλεφώνου, το δέμα εξερράγη κ καταστρέφει ολοσχερώς το σπίτι του χωρίς ευτυχώς να πάθει κανείς κάτι. Έτσι ο Dominic Torreto πάει στο νοσοκομείο του Los Angeles κ συναντά τον τραυματισμένο αστυνόμο Hobbs. Του ζητά πληροφορίες σχετικά με τον Owen Shaw. Αμέσως καλεί όλα τα μέλη της ομάδας του να σταματήσουν τον Shaw. Αυτή την φορά όμως δεν θα είναι μόνοι.
Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων με επικεφαλής τον Frank Petty ζητά να συνεργαστούν μαζί όχι μόνο για να σταματήσουν τον Shaw αλλά κ να βρουν έναν χακερ με το όνομα Ramsey που έχει ένα ειδικό πρόγραμμα πλοήγησης κ δορυφόρου ονόματι «Το Μάτι Του Θεου» πριν πέσει σε λάθος χέρια. Ταξιδεύουν στα Καυκάσια Όρη, στο Τόκυο, κ στο Άμπου Ντάμπι για να βρουν τον χάκερ. Θα τα καταφέρουν?
Κριτική: Από το 2001 όταν κ γυρίστηκε η 1η ταινία της σειράς «Μαχητές Των Δρόμων» όχι μόνο σημείωσε τεραστία εισπρακτική επιτυχία αλλά έκανε κ πολλούς να αγαπήσουν τις κόντρες με τα… πειραγμένα αυτοκίνητα. Ακολούθησαν κ άλλες συνέχειες όπως “2 Fast 2 Furious” του 2003, “Fast & Furious: Tokyo Drift” του 2006, “Fast & Furious 4” του 2009 “Fast Five” του 2011 κ φυσικά το “Fast & Furious 6” του 2013 με το συνολικό μπάτζετ να κυμαίνεται στα 759.000.000 δολάρια. Πέραν του γνωστού καστ νέο πρόσωπο αποτελεί ο Kurt Russell στον ρόλο του επικεφαλή ειδικών δυνάμεων Frank Petty. Η ταινία είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Paul Walker (12/9/1973-30/11/2013) κ εχει καταιγιστική δράση, άφθονες κόντρες κ πολύ… ξύλο κ κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή, από την 1η σκηνή μέχρι την τελευταία. Οι φανς της συγκεκριμένης σειράς ταινιών κ οι λάτρεις των πειραγμένων αυτοκίνητων θα την λατρέψουν.
Αξίζει να τη δείτε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια